Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Wolf Kati – What About My Dreams?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GASVvm1jeCw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu
Eredeti kiadás: 2011.03.09. 11:20

Ma délelőtt az MTV sajtótájékoztató keretében mutatta be Magyarország 2011-es eurovíziós képviselőjét. A sajtótájékoztatón Rákay Philip, az m1 intendánsa elmondta, hogy sok-sok dalt néztek meg az elmúlt 2-3 héten, és büszkén kiállnak a választottjuk mellett. Az MTV zsűrije már szereti a dalt, így a nézők is biztosan meg fogják szeretni. Női előadót hallhatunk majd a nemzetközi versenyen.


Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója elmondta, hogy Magyarország mint EU soros elnök, ilyen formában be tudja mutatni magát Európa előtt, kulturális tartalom megjelenítésével. A versenydal videóklipjével is szeretnék bemutatni Magyarországot. Hozzátette, hogy a határon túli magyar újságírók segítségét is kérik és meg is kapták a dal népszerűsítéséhez. Várkonyi Attila kiemelte, hogy elsősorban a dalt minősítették, mivel ez egy dalverseny. Figyelembe vették újságírók, külföldi és magyar eurovíziós szakemberek véleményét is. Meg fognak tenni mindent azért, hogy minél több emberhez eljuthasson a magyar versenydal. Nagyon erős, nagyon Eurovíziós dalt választottak, ami nagyon jó eredményt érhet el a májusi versenyen.

Nos eljött az idő: a színpadon Wolf Kati, aki élőben énekelte a “Szerelem miért múlsz?” című dalt. Régóta keringtek pletykák Kati daláról, így most minden beigazolódott. A dalt magyarul adta elő az énekesnő. A kérdések ideje következett ezután. Kati nagyon várja a versenyt, nagy csapat fog segíteni felkészülni. Készült angol nyelvű verzió is és videóklip is. A dalt a Henkel, mint a verseny nemzetközi támogatója a Schwarzkopf révén, annak magyar leányvállalata is támogatja. Gundel Takács Gábor lesz a helyszíni közvetítő, Novodomszky Éva pedig a pontbemondó szóvivő a döntőben. Rakonczai Viktor és Rácz Gergő a dal szerzőpárosa.

645 hozzászólás Magyarország: Wolf Kati – What About My Dreams?