Fórum: Szavazás 2011 – DÖNTŐ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S9QtrlD-E9A[/youtube]Tudósító: Egyed Péter és Madura Máté
Forrás: old.eschungary.hu
Videón: a döntő recap-ja

Véget ért az elődöntők fordulója, ami még sikeresebbnek volt mondható, mint az első kör, ugyanis hatvanan voksoltak, és döntötték el, hogy melyik a 12–12 legjobb dal a 2002 és 2011 közötti évek Eurovíziós Dalversenyein, országonként. A szavazás megkönnyebbítésére egy videós összefoglaló készült ezekről a dalokról, amelyet ezúton is köszönünk Szűcs Viktornak.

A továbbjutók elődöntős eredményeit csak a döntő után hozzuk nyilvánosságra, viszont a kiesőkről készült videót, már meg lehet tekinteni itt: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWOQGyow_R0[/youtube].

A szavazás módja nem változott, ezúttal is a tíz kedvenc dalt kell kiválasztani és ezeknek pontokat adni az Eurovíziós szabályoknak megfelelően: 12 pont jár az első helyezettnek, 10 a másodiknak és így tovább. A kitöltött szavazólapot az esc_jatek_11@freemail.hu email címre lehet elküldeni (szavazólap letöltése itt!).

A szavazatok beküldésének határideje augusztus 27. 19:00.

Comments

284 hozzászólás a(z) “Fórum: Szavazás 2011 – DÖNTŐ” bejegyzéshez

  1. Klész Imre avatar

    Patrik, tévesek az infóid, nem sportcsarnokban lesz a műsor hanem tévéstúdióban. Így nem fér be többszáz ember, de mi küldünk egy kis delegációt a verseny helyszínére szurkolni. Lesz közönség.