Rólunk

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei, magyarországi rajongók fóruma. Szerkesztők: Klész Imre, Szalma Róbert, Mádi Sándor, Peterman Róbert és Szatlmajer Zoltán. Az ESC Hungary aktívan részt vesz a nemzetközi rajongói honlapok közti hírcserében. Írjon e-mailt! Write an e-mail! info@eschungary.hu
Várjuk a leveleket hírekkel, sajtóközleményekkel, hírbeküldéssel, véleményezéssel, a honlapon található esetleges hibák javításával kapcsolatban!

Állásfoglalás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság on-line sajtótermékek nyilvántartásával kapcsolatban
Forrás: http://nmhh.hu/?id=hir&cid=13479 (2011.06.03)
„Az általános felfogás szerint a sajtóterméket – a törvényben szereplő fenti definíció egyes elemein túl – elsősorban az objektív, formális kritériumok alapján lehet meghatározni. Legfontosabb ezek közül a rendszeres, azonos címen történő megjelenés. A fogalmak egyes kritériumainak vizsgálatát követően egyértelműen megállapítható, hogy a magáncélú vagy céges honlapok, szöveges és videós blogok nem tartoznak a törvény hatálya alá, azaz nem szükséges nyilvántartásba venni őket.
Értelmezésünk szerint az old.eschungary.hu magáncélú, szöveges és videós blognak tekinthető, bevétel nem származik belőle. Mindenki, így a barátaink is hobbiból, önkéntes alapon küldenek be cikkeket, nem áll mögöttünk egyesület, kiadó vagy más gazdasági társaság. Így kijelenthető, hogy nem szükséges az old.eschungary.hu honlap nyilvántartásba vételezése.


Gyors üzenetküldés

[si-contact-form form=’1′]

Hozzászólásokkal kapcsolatos alapelvek

Kedves kommentelők! Szeretném felhívni a figyelmeteket a hozzászólások néhány alapvető szabályára, mivel moderáljuk a beszélgetéseket. Tudom, sokszor kemény viták szoktak zajlani a verseny dalairól, de amíg nem fordul a vita személyeskedés, gyűlöletkeltés vagy rasszizmus irányába, addig nincs semmi baj. Nagyon sok ellenszolgáltatás nélküli munka van az old.eschungary.hu-ban, így szeretnénk védeni a többi önkéntessel együtt azokat, akik értelmes párbeszédet szeretnének folytatni a többi rajongóval, vagy a verseny után érdeklődő olvasónkkal. Rengeteg moderáció nélküli fórum létezik a neten, aki feltétlenül ki akarja adni magából a dühét, az biztos fog találni egy arra alkalmas fórumot. Tartsuk tiszteletben mások gondolatait. Köszi!

Partneroldalak

eurovision.tv

escxtra.com

escbubble.com

escserbia.com

escradio.com

foroeurosongcontest.es

 

Comments

Egy hozzászólás a(z) “Rólunk” bejegyzéshez

 1. Yang avatar
  Yang

  Lebonyolítási szabálymódosítási javaslat.

  1.) Minden tagország nevezzen egy versenyzőt és egy dalt!

  2.) A nevezett dal eljuttatása az EBU-hoz:
  két, külön LEZÁRT borítékban KÉT példányban, kotta és ANGOL szöveg.

  3.) A borítékok tartalmazzák az alábbiakat:
  „A” boríték: A küldő ország egyedi, saját maga által választott azonosítójával a borítékon. A borítékban a dal kottája és szövege, a szerzők és az induló ország neve.
  „B” boríték: azonosító nélkül. Belül csak a dal szövege és kottája és a nevező ország egyedi azonosítója.

  4.) A Bizottság a dalokat – „B” boríték – sorsolja ki a versenyzők között vagy minden versenyző húz egy borítékot.

  5.) Mindenki kapjon max két hét felkészülési időt a versenyre.

  6.) I. és II. elődöntő – létszámtól függően -, Döntő.

  7.) Szavazás: a versenyzők által előadott dalok értékelése a hagyományos szavazással.

  8.) A Szabályváltoztatás lényege: A szavazatokat ezek után nem pofára fogják leadni az egyes országok nézői, zsűrijei, hanem a dalra, mivel nem tudni, melyik előadó melyik ország versenydalát énekli!

  9.) A szavazás végeztével az előadott dalok sorszámával azonos számú borítékot felbontva kihirdethető a győztes DAL és ország, és nem a győztes versenyző. Természetesen az előadókat külön díj illeti meg a teljesítményükért!

  10.) A nyertes dalt indító ország rendezheti a következő Dalfesztivált.

Vélemény, hozzászólás?