Rólunk

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei, magyarországi rajongók fóruma. Szerkesztők: Klész Imre, Szalma Róbert, Mádi Sándor, Peterman Róbert és Szatlmajer Zoltán. Az ESC Hungary aktívan részt vesz a nemzetközi rajongói honlapok közti hírcserében. Írjon e-mailt! Write an e-mail! [email protected]hu
Várjuk a leveleket hírekkel, sajtóközleményekkel, hírbeküldéssel, véleményezéssel, a honlapon található esetleges hibák javításával kapcsolatban!

Állásfoglalás a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság on-line sajtótermékek nyilvántartásával kapcsolatban
Forrás: http://nmhh.hu/?id=hir&cid=13479 (2011.06.03)
“Az általános felfogás szerint a sajtóterméket – a törvényben szereplő fenti definíció egyes elemein túl – elsősorban az objektív, formális kritériumok alapján lehet meghatározni. Legfontosabb ezek közül a rendszeres, azonos címen történő megjelenés. A fogalmak egyes kritériumainak vizsgálatát követően egyértelműen megállapítható, hogy a magáncélú vagy céges honlapok, szöveges és videós blogok nem tartoznak a törvény hatálya alá, azaz nem szükséges nyilvántartásba venni őket.
Értelmezésünk szerint az old.eschungary.hu magáncélú, szöveges és videós blognak tekinthető, bevétel nem származik belőle. Mindenki, így a barátaink is hobbiból, önkéntes alapon küldenek be cikkeket, nem áll mögöttünk egyesület, kiadó vagy más gazdasági társaság. Így kijelenthető, hogy nem szükséges az old.eschungary.hu honlap nyilvántartásba vételezése.


Gyors üzenetküldés

[si-contact-form form=’1′]

Hozzászólásokkal kapcsolatos alapelvek

Kedves kommentelők! Szeretném felhívni a figyelmeteket a hozzászólások néhány alapvető szabályára, mivel moderáljuk a beszélgetéseket. Tudom, sokszor kemény viták szoktak zajlani a verseny dalairól, de amíg nem fordul a vita személyeskedés, gyűlöletkeltés vagy rasszizmus irányába, addig nincs semmi baj. Nagyon sok ellenszolgáltatás nélküli munka van az old.eschungary.hu-ban, így szeretnénk védeni a többi önkéntessel együtt azokat, akik értelmes párbeszédet szeretnének folytatni a többi rajongóval, vagy a verseny után érdeklődő olvasónkkal. Rengeteg moderáció nélküli fórum létezik a neten, aki feltétlenül ki akarja adni magából a dühét, az biztos fog találni egy arra alkalmas fórumot. Tartsuk tiszteletben mások gondolatait. Köszi!

Partneroldalak

eurovision.tv

escxtra.com

escbubble.com

escserbia.com

escradio.com

foroeurosongcontest.es

 

1 Comment

Add Yours →

Lebonyolítási szabálymódosítási javaslat.

1.) Minden tagország nevezzen egy versenyzőt és egy dalt!

2.) A nevezett dal eljuttatása az EBU-hoz:
két, külön LEZÁRT borítékban KÉT példányban, kotta és ANGOL szöveg.

3.) A borítékok tartalmazzák az alábbiakat:
“A” boríték: A küldő ország egyedi, saját maga által választott azonosítójával a borítékon. A borítékban a dal kottája és szövege, a szerzők és az induló ország neve.
“B” boríték: azonosító nélkül. Belül csak a dal szövege és kottája és a nevező ország egyedi azonosítója.

4.) A Bizottság a dalokat – “B” boríték – sorsolja ki a versenyzők között vagy minden versenyző húz egy borítékot.

5.) Mindenki kapjon max két hét felkészülési időt a versenyre.

6.) I. és II. elődöntő – létszámtól függően -, Döntő.

7.) Szavazás: a versenyzők által előadott dalok értékelése a hagyományos szavazással.

8.) A Szabályváltoztatás lényege: A szavazatokat ezek után nem pofára fogják leadni az egyes országok nézői, zsűrijei, hanem a dalra, mivel nem tudni, melyik előadó melyik ország versenydalát énekli!

9.) A szavazás végeztével az előadott dalok sorszámával azonos számú borítékot felbontva kihirdethető a győztes DAL és ország, és nem a győztes versenyző. Természetesen az előadókat külön díj illeti meg a teljesítményükért!

10.) A nyertes dalt indító ország rendezheti a következő Dalfesztivált.

Vélemény, hozzászólás?