Fórum: Vajon ki nyeri a 2012-es Melodifestivalent? (2012.03.10. 12:00-ig)

Szerző: Mádi Sándor

Úgy gondoltam mi lenne, ha játszanánk egy kicsit és átmozgatnánk az Eurovíziós izmainkat? Azt tudni kell, hogy a Melodifestivalen, tehát a svéd nemzeti döntő minden évben vetekszik az Eurovíziós Dalversennyel mind a dalai, mind a nézettségarány tekintetében. Sok kedvencünk van, de persze még több, ami nagyon nem az. Nem is húzom tovább a kérdést, íme:

 

Szerinted ki nyeri a 2012. évi Melodifestivalent?

Íme a 10 dal, melyeknek ha a nevükre kattintasz, meghallgathatók és megnézhetők:

David Lindgren – Shout It Out
Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – Jag reser mig igen
Dead by April – Mystery
Lisa Miskovsky – Why Start A Fire
Top Cats – Baby Doll
Loreen – Euphoria
Ulrik Munther – Soldiers
Björn Ranelid feat. Sara Li – Mirakel
Molly Sandén – Why Am I Crying (YouTube link)
Danny Saucedo – Amazing

Játék menete:

1. A játékban való részvételhez le kell töltened az alább található linkről az Excel-táblázatot, melyben megtalálod a 10 fős döntő teljes mezőnyét, illetve az indulási sorrend is azonos az itt lévővel, ha emiatt nem tudnál dönteni.

A szabály egyszerű:

  • A 10 dalt kell pontoznod 1-8, 10 és 12 pontokkal.
  • Mindegyik dalnak kell kapnia pontot.
  • Mindenki csak egy szavazólapot küldhet be!

2. Ellenőrizd az adatokat mielőtt elküldöd.

3. Küldd el a kitöltött Excel-táblázatot valamint az általad választott, a végeredmény hirdetésnél megjelenő neved e-mailben ide: san[email protected]

4. Amennyiben helyes és érvényes a szavazatod, küldök visszaigazolást. Probléma esetén szintén írok, de igyekezzetek mindent jól kitölteni.

Sazvazólap: http://data.hu/get/4803572/Melodifestivalen_jatek.xlsx

A szavazólap beérkezésének határideje: 2012.március 04.– 2012. március 10., szombat 12:00

A Melodifestivalen döntőjének időpontja: 2012.március 10. 20:00

Mindenkinek jó pontozgatást!

29 Comments

A tisztánlátás miatt, olyan nem lehet hogy két dal is 12 pontot kap, mindegyik pontot egyszer oszthatod ki. Jó Játékot!

ÖÖÖÖ lehet hogy hülye kérdés de a 3. pont elbizonytalanított. A táblázatba ahol kéred a nevünket oda is a Nick nevet írjam vagy a teljes nevemet?

Ó, anyám, milyen jó ez az Euphoria és az élő előadás is!!!!!!
Elsőre kicsit furcsa a csaj is meg a mozgása is, konkrétan mint aki most szabadult a diliházból :D, de ha “csak” a szám jó, és az előadás nem figyelemfelhívó, akkor elvész a többi között.Nagyon ott van a szeren ez a Loreen és a táncos is!

Szerintem is inkább hozzáad ez a fura előadásmód mivel ez egy 25 résztvevős mezőnyben is garantáltan mindenkiben megmarad.

Hm, akkor csak küldd el a fent írt e-mailra a listád, vagy név vagy zeneszám szerint, első a 12 pontos és így tovább. Elfogadom ha nem sikerül a letöltés!

Éppen ma hallgattam azt a dalt, és szerintem is szuper 🙂 Igaz, nálam Loreen az első, de Lisa dala is fenomenális 🙂 Nálam ők ketten az esélyesek, csak velük lennék elégedett Svédország részéről.

Eleinte nem nagyon szerettem azt a dalt, de végül többszöri hallgatàs után megtetszett. Fabianànak jò ìzlêse van 😀

Nekem mind a 8 dal hallgathatóbb , mint a már meglévő jelöltek (kivéve a mienk ). Ezek a svédek tudnak valamit . 🙂

Nahh végre végignéztem majdnem az összes dalt, valamelyiket nem bírtam végignézni/hallgatni. 7 pont Lisa Miskovskynak, mert nagyon szuperek a táncosai, én még ilyen produkcióra nem emlékszem az Eurovízión. Kár hogy sokszor rossz szögből veszik a kamerák a színpadot, de a dal kellemes, én nagyon élveztem! 8 pont a Björn Ranelid feat. Sara Li csapatnak: ceremóniamester a színpadon! Mint a 80-as években, van elbeszélő rész a dalban, igaz, most szinte végig kíséri. Ez elsőre nagyon furcsa volt nekem, de másodjára kijavítottam a 7 pontot 8-ra. 10 pont Loreen-nek: nagyon drámai az előadás, az énekesre koncentrál a produkció aki strassz nélkül is nagyon szuggesztív. A vége felé elkezd havazni, ez is nagyon jó trükk arra, hogy még élvezhetőbb legyen a 3 perc. A dal le sem tagadhatná, hogy Svédországban gyártották. A produkció hatásos! 12 pont David Lindgren-nek. Régen volt egy olyan műsor a tévében, hogy ‘A cég hangja’, ahol munkahelyi kollektíváknak kellett előadni valamilyen énekszámot. Most ezúttal egy bankból hoztak ki embereket, és elképesztő csapatmunkát csinálnak egy jó tempójú, de sejtelmes dalra. Ők talán a legmegfoghatóbbak és legszerethetőbbek. A lányok a bankból egyszer már nyertek nagy versenyt is (Molitva), ez most egy vidámabb verzió 3 pasival és két csajjal. Ók a favoritjaim! Különdíjat nyer nálam a Dead by April, a kellemes rockdal közben pofon vág a hörgős metál a pörgődobbal. Huhh! Molly Sandén a szemünk előtt nő fel, 2006 és 2009 után újra színpadon, bár a korábbi dalait jobban szerettem. Nem lehet szó nélkül elmenni Danny Saucedo mellett, neki és a táncosainak ruhájára nemhogy ledfény van szerelve, hanem villogó és változtatható színű vékony fénycsövek garmadája. Hogy honnan irányíták a fényeket a ruhákon… távirányítóval vagy ők babrálnak a kapcsolókkal a kabátzsebekben? A dal sem olyan jó, és a ruhák röhejesek. Ők átestek a ló túloldalára.

Dejó….Balázs és társai azt taglalják a rádióba,hogy miért nem érdemes meg nyerni az esc.-et ,mert hogy ha esetleg nyernénk milyen költségekel jár ,ha nyerůnk… Milyen hülyek vagytok istenem…Miért kell îgy hozzá állni? 😮

És vajon ki nyeri a 2013-as Melodifestivalent? 🙂 (Nem lehet ezt a cikket eltenni valahogy a Kávézó elől?)

Comments are closed.