San Marino: Senit – Stand by

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yNMxsKMD6Xk[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: esctoday.com

Ma este a san marinói SMRTV is dalbemutatót rendezett, ahol először lehetett látni a Senit Senit “Stand by” című dalát. Sok sikert kívánunk nekik az első elődöntőben!

18 Comments

A 2008-as daluknál biztosan jobb, de egy kicsit olyan langyos ez.Elég kevés szabad hely van az elődöntőben,nem hinném h bejutnának…

Szeritem meg elég erős lett a végére az első elődöntő, talán erősebb mint a második! a 19 dalból nálam 16 simán továbbjuthat! persze vannak biztos továbbjutóim, de 4 helyért 10en versengenek! :S

A 2008-as San Marino-i dal a kedvenceim között volt és van. szerintem nagyon jó dal volt…de ez…ez nekem is langyos, lassú, nem élvezhető…Wolf Kati angol nyelvű dala viszont nagyon bejövős! 🙂

Nekem sem igazán jött be a dal, de azért szép visszatérés San Marinotól. Amúgy nekem is az első elődöntő tűnik erősebbnek, mivel ott több szám tetszik, mint a másodikból.

Nekem tetszik, sztem szép, nálam az élmezőny vége felé van. Mondjuk az is igaz, hogy egy filmben vagy itthon pihenve egy forró tea mellett jobban el tudom képzelni, mint egy fesztiválon.

Nekem is ez jutott eszembe, hogy egy filmben el tudnám képzelni. Szép szám meg minden, de… nem hinném,h bejutna a döntőbe.

Jó szám csak sajna elvész majd a sok lagymatag szám között.Ez persze nekünk csak jó.
HAJRÁ WOLF KATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép szám! Kutya erős az idei élboly! Azért nálam vannak már hárman, Katival négyen, akik jobbak.
Egyébként az énekesnő szemüveg nélkül szerintem nagyon hasonlít annak idején orosz színekben versenyző és műsorvezető volgai tatár Алсу (Alsou)-ra.

HAJRÁ WOLF KATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÖVŐRE LEGYEN BUDAPESTEN AZ EUROVÍZIÓS DALVERSENY!!!!!!

Comments are closed.