Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Sajtótájékoztatót tartott tegnap az MTVA

unnamed

Forrás: MTI
Fotók: MTVA/Penziás Nikolett

„Az Eurovíziós Dalfesztivál mezőnyének talán legösszetartóbb csapata volt a miénk Bécsben, nemcsak én hittem a dalban, hanem a többiek is, akik velem voltak” – mondta Csemer Boglárka Boggie keddi budapesti sajtótájékoztatóján.


„Hat éve koncertezek, tehát van már tapasztalatom, de ez volt az első arénás élményem, ilyen sok ember előtt még soha nem léptem fel, a főpróbák is telt ház előtt zajlottak” – emelte ki Boggie, aki Wars For Nothing című dalával 20. lett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében.

Boggie azt mondta, hogy a győztes svéd Måns Zelmerlöw Heroes című száma egy tökéletesen megírt popdal.
„Húz a refrénje, jól megvan írva a verzéje, de mint dal nekem nem nyújtott maradandót, előadóként nem éreztem benne a karizmát. Persze nagyon profin össze van rakva a dal, a svédek tudják, hogyan kell Eurovíziót nyerni, biztosra mentek” – fogalmazta meg véleményét.


Az énekesnő megtisztelőnek nevezte, hogy felléphetett a bécsi operaházban a Pop meets Opera című rendezvényen és olyan sztárral állhatott egy színpadon, mint a világhírű perui tenor, Juan Diego Flórez.

Gundel Takács Gábor kilencedszer közvetítette a közmédiában az Eurovíziós Dalfesztivált a helyszínről. Mint mondta, Boggie háborúellenes dalára odafigyeltek, az embereknek véleményük volt róla és ilyen szempontból másodlagos, hogy voltak, akik szerették és voltak, akik nem. „Jó, hogy évről évre ott vagyunk, elfogadnak minket, kíváncsiak ránk és idén immár egymás után ötödször kerültünk a döntőbe. Az is fontos, hogy magyar produkcióval, előadóval és szerzőkkel állunk elő, miközben idén a negyven indulóból nyolc dalát svédek írták” – szögezte le.

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

Fotó: MTVA/Penziás Nikolett

 

Hozzászólások lezárva.