Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Wolf Kati – What About My Dreams?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GASVvm1jeCw[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: hirado.hu
Eredeti kiadás: 2011.03.09. 11:20

Ma délelőtt az MTV sajtótájékoztató keretében mutatta be Magyarország 2011-es eurovíziós képviselőjét. A sajtótájékoztatón Rákay Philip, az m1 intendánsa elmondta, hogy sok-sok dalt néztek meg az elmúlt 2-3 héten, és büszkén kiállnak a választottjuk mellett. Az MTV zsűrije már szereti a dalt, így a nézők is biztosan meg fogják szeretni. Női előadót hallhatunk majd a nemzetközi versenyen.


Szabó László, az MTV kommunikációs igazgatója elmondta, hogy Magyarország mint EU soros elnök, ilyen formában be tudja mutatni magát Európa előtt, kulturális tartalom megjelenítésével. A versenydal videóklipjével is szeretnék bemutatni Magyarországot. Hozzátette, hogy a határon túli magyar újságírók segítségét is kérik és meg is kapták a dal népszerűsítéséhez. Várkonyi Attila kiemelte, hogy elsősorban a dalt minősítették, mivel ez egy dalverseny. Figyelembe vették újságírók, külföldi és magyar eurovíziós szakemberek véleményét is. Meg fognak tenni mindent azért, hogy minél több emberhez eljuthasson a magyar versenydal. Nagyon erős, nagyon Eurovíziós dalt választottak, ami nagyon jó eredményt érhet el a májusi versenyen.

Nos eljött az idő: a színpadon Wolf Kati, aki élőben énekelte a “Szerelem miért múlsz?” című dalt. Régóta keringtek pletykák Kati daláról, így most minden beigazolódott. A dalt magyarul adta elő az énekesnő. A kérdések ideje következett ezután. Kati nagyon várja a versenyt, nagy csapat fog segíteni felkészülni. Készült angol nyelvű verzió is és videóklip is. A dalt a Henkel, mint a verseny nemzetközi támogatója a Schwarzkopf révén, annak magyar leányvállalata is támogatja. Gundel Takács Gábor lesz a helyszíni közvetítő, Novodomszky Éva pedig a pontbemondó szóvivő a döntőben. Rakonczai Viktor és Rácz Gergő a dal szerzőpárosa.

645 hozzászólás Magyarország: Wolf Kati – What About My Dreams?

 • Sok sikert Kati!!!! Reméljük, most összefognak a határon túli magyarok, és a többiek szerte Európában.

 • voksoljátok fel katit mindenhol!
  magyarországnak most ő kell!

 • let’s go Srbija (Република Србија) and vote for Кати!

 • Mary

  Kedveskéim! Látom rajongtok velem együtt, ezért kérnék egy kis segítséget tőletek!! Szombaton éppen egy Magyar lagzin mulatok Kishegyesen, ezért nem fogom tudni, hogyan lehet Katira szavazni sms-ben Szerbiából! Ha tudtok olyan oldalt, ahol ezt megtudhatnám nagyon hálás lennék érte, mert a mobilom biz viszem magammal és teljes bedobással teszem a dolgom! A sors iróniája, hogy Francia a vőlegényünk, aki egy aranyos emberke! Előre is köszi a segítséget!!

 • anilorak

  Wolff Katiról nagyon megoszlanak a vélemények:tény,hogy sokkal jobbak is vannak nála! Már egy 4.-6.hely sikernek számítana.

 • Mary

  Kedveskéim! Látom rajongtok velem együtt, ezért kérnék egy kis segítséget tőletek!! Szombaton éppen egy Magyar lagzin mulatok Kishegyesen, ezért nem fogom tudni, hogyan lehet Katira szavazni sms-ben Szerbiából! Ha tudtok olyan oldalt, ahol ezt megtudhatnám nagyon hálás lennék érte, mert a mobilom biz viszem magammal és teljes bedobással teszem a dolgom! A sors iróniája, hogy Francia a vőlegényünk, aki egy aranyos emberke! Előre is köszi a segítséget!!
  sos

  • Erzsi

   Kedves Mary! Nézni kell a szerb tévé közvetítését. Kati előadása alatt a képernyőn megjelenik a telefonszám, amelyiken telefonálhatsz. Remélem megoldható. És hogy nem késtünk el az infóval. Jó mulatást! A fiataloknak sok boldogságot. Reméljük nem lesz válóok egy magyar/francia győzelem.

 • europa

  A két elődöntő után és így kialakult mezőny fényében. Katiék szerintem,ha kiválóan adják elő és ő 150% énekkel,illetve a táncos háttér is összeszokottabban mozog ,akkor komoly esélyünk lehet. Az,hogy hol fog végezni szerintem az első négyben lesz,de megnyeri hát ott már a szavazatok és a pontozások szórása lesz döntő. A kevesebb pontot kapó országok leadási sorrendjén sok múlik. illetve a történelmi gyökerek is jöhetnek pl német nyelvterület vagy határon túli magyarok szavazatai. Szóval nem lesz könnyű imádkozom,hogy sok szimpatizánsunk legyen és rá szavazzanak.

 • Johny

  Nekem nagyon tetszett, de a vizuális technikában hiányoztak a magyar elemek.

 • Laca

  Drukkolok Katinak, bár vannak kedvenceim a többiek között is.

 • Juci

  Alig bírom kivárni a holnap estét,már most annyira izgulok!!!!
  Remélem,hogy a legrosszabb eredmény,a legjobb 5be tartozás lesz 🙂

 • Dénes Emília

  Hajrá Kati!!

  Szerintem az eddigi talán legjobb magyar eurovíziós fellépőnk, amellett, hogy mind énektechnikailag, mind színpadi szereplését tekintve profi, mégis egy abszolút szerethető, intelligens, szép nő, és a dal is nagyon tetszik, abszolút eurovízióra “való” is, úgyhogy én nagyon bizakodom egy előkelő helyezésben!! Emellett a lényeg az természetesen, hogy Kati csupa pozitív, kellemes emlékkel térjen haza a versenyről! 🙂

  Amúgy Svédországot, Dániát és Szlovéniát favorizálom Kati mellett azt hiszem.

 • Juci

  Gyerekek,annyira izgulok már,h elmondani nem tudom.

 • Egynéző

  Hát ez a dal akkorát bukott, mint egy ólajtó.

 • Egynéző

  Megkérdezném azt is, ki és miből gondolta, hogy ez a dal a győzelemre is esélyes? A nagy büdös valóság meg az, hogy 22. lett. Bukás.

 • Ricsi

  Amig geszti péter fog dalt írni az országnak győzni nem fogunk!

 • Egynéző

  Volt egy teljesen átlagos dal, egy teljesen átlagos előadó, a háttérben néhány teljesen átlagos táncos (hátra szaltó, nagyon jó) és egy mindenkit hetekig hülyítő média. Valamilyen kis német rádiónál (ezekből van Németországban több száz) befutónak ítélték, aztán itthon mindenkivel elhitették, hogy ez a dal még a végső győzelemre is esélyes. Valójában ez egy korszerűtlen, nyugatmajmoló átlagos dal volt, ezerből egy. Semmi különleges, semmi magyaros. Az előadó külseje (elsősorban a haja – főként az elődöntőben) már tíz évvel ezelőtt sem volt divat. Mindehhez jött egy erőltetett hazai reklámkampány (Dj. Dominik, Geszti, egy statisztákból toborzott szurkolói klub, és a határon túli magyarok meggyőzése. (ilyenkor persze ők is magyarok, még Gesztinek is) A végeredmény, a 22. hely – ne szépítsük – hatalmas bukás.

 • Laca

  Annyira nyomatott volt ez a zene, jó hogy a végén nem drukkoltam Katinak, ez a 22. hely nagyon is megfelelő lett neki.

 • Fabiana

  Na, idetaláltak a kárörvendők… Pfff.

 • Editke

  Sziasztok!
  Egynéző negatív véleményével értek egyet,annyival egészíteném ki,hogy, nem csak gagyi volt a dal- egy disco-ízű tingli-tangli, hanem még hamis is volt. Vajon a hallásuk ,,működött,, azoknak a hozzászólóknak, akik Kati rajongótáborát alkotják?
  A dal és az előadó is hihetetlenül gyenge.

 • weberawa

  Egynéző és Editke! Kikérem magamnak, hogy „statisztákból toborzott” rajongó lennék… Valami nagyon csúnyát szerettem volna írni, de visszafogom magam, mert ilyen hivatali fanyalgókkal fölösleges leállni vitázni!Csak sajnálni tudlak benneteket a hozzáállásotok miatt, nagyon rossz lehet nektek, hogy csak a rossz dolgokat akarjátok meglátni!

 • M.Judit

  Kedves KATI ! GRATULAAAAA!!!!!!! Neked kellett volna győznőd,
  de a dalod úgyis sláger lett/lesz! Te vagy a magyar CELINE DION
  csak sokkal jobb „kiadásban”. A szerzőknek is külön gratulálok!
  Minden jót, további sok sikert kíván M. Judit

 • érsek márton

  humbuk az egész helyezés:két dijat kellene adni,egy szakmait (énekesekből álló zsürivel),és egy nézőit,hogy az sms-ekből meglegyen a bevétel.egy ruppót nem ér az első….

 • Robek

  Kedves Márton!
  Lehet írni az EBU-nak ez ügyben, javaslatodat biztos fontolóra veszik. Részemről csak annyit, hogy Az eredménnyel csak akkor lennék elégedettebb, ha Olaszország győzött volna. Az azeri produkció helyezését pedig el tudom fogadni. 🙂
  A mi helyezésünk pedig sajnos ennyire volt elég ebben a mezőnyben. Sajnos a produkciónk hibáit csak akkor lehet látni, ha azt pártatlanul nézzük. Tudom, ehez kel egy kis erő, de meg kell próbálni úgy nézni az egész versenyt mint ha én egy Japán vagy Mongol lennek,vagy épp egy arab sejk vagy egy kanadai favágó. Ja, és még egy nagyon fontos: nem rádióról beszélünk, hanem egy TV műsorról ahol nem elég a dal, hanem produkciót, showt kell a dallal együtt bemutatni 3 percben. No, ez nem mindenkinek sikerül (-t). Tudoooom ellen példa is van biztos. No, pl. ezért van a rajongói találkozó ahol mindenki el mondhatja a véleményét és megygőzheti a másikat , többieket a véleménye helyességéről.