Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Simon Cowell lehetne a csodaszer a brit eurovízós kudarcok ellen

Simon-Cowell_escTudósító: Klész Imre
Forrás: mirror.co.uk

Tegnap este volt a Britain’s Got Talent döntője. A műsor atyját, Simon Cowellt más is foglalkoztatja: nagyon szeretné, ha befejeződne a britek nulla pontos szériája azzal, hogy egy jó produkciót küldenének az Eurovízióra.

Simon Cowell, akinek a neve már összeforrott a Britain’s Got Talent című tehetségkutatóval, most ki akarja próbálni ezt a műsort Európa szerte (Magyarországon is lesz ilyen verseny ősztől), és közben véget akar venni a britek sorozatos eurovíziós kudarcainak.

Miután a BGT agyonverte az Eurovíziót nézettségben a múlt héten, tisztán látja a csodás összetevőit annak, hogy hogyan vezethetne a verseny döntője brit eurovíziós győzelemhez. Cowell azt mondja, hogy „Száz százalékosan szeretnék összpontosítani az Eurovízióra, sokat gondolkoztam már ezen. Az ötlet szerint egy évre vennénk át a projektet, amivel megpróbálnánk találni valakit, aki képviselné Nagy-Britanniát. Egy új tehetséget szeretnénk indítani. Azt hiszem hogy sok veszteni valónk nincs, és szerintem jó kis móka lenne.”

Az idei brit versenydal, a Still In Love With You, melyet az Electro Velvet nevű énekes formáció adott elő, hátulról lett a negyedik egy maroknyi pontszámmal.

Cowell szerint „Idén tényleg nem voltunk jók, még esélyünk sem volt. A győztesnek viszont megfelelő dala volt, és ennek színpadra állítása nagyszerűen sikerült.”

„Jó lenne ha bevennének az előkészítő csapatba. Nagy örömmel csinálnám. Az egyetlen probléma az időzítés: Nem akarom hogy a kiválasztó műsor a Britain’s Got Talenttel versenyezzen.”

Az európai reményei itt még nem érnek véget. A brit EU népszavazással kapcsolatos terveit félre teszi egy kicsit, bár azt az elvet tartja jónak, hogy „maradjunk együtt.” De emellett azt is állítja, hogy „Jó ötlet, hogy mindenki megkapja az esélyt arra, hogy válasszon – ez nagyon fontos. És persze a végén a többség döntését el kell fogadnunk.”

9 hozzászólás Simon Cowell lehetne a csodaszer a brit eurovízós kudarcok ellen

  • rocknish

    Nem volt néhány évvel ezelőtt valami hasonló nyilatkozata? Amúgy nem bánnám, csak nem tudom, hogy a BBC mennyire lenne nyitott a konkurens csatorna emberével dolgozni. De egyébként a BBC is megoldaná ezt saját magától, ha nagyon akarná. Évről évre lemegy náluk a The Voice, ha nagyon új előadóban gondolkodnak, akkor csak választani kéne egyet onnan. Amennyire nézegettem a versenyzők utóéletét, rájuk is férne a reflektorfény…

  • Dani

    Ha tavaly Mollyval is csak 17. helyet tudtak elérni, akkor nagyon ne reménykedjenek. Az a dal minimum Top 10-et érdemelt volna, de inkább Top 5-öt.

    De nem is értem, miért nem választanak előadót az USA-ból, Ausztráliából vagy Kanadából? 74-ben választottak egy ausztrált, bejött, 4. lett. 96-ban is egy ausztrált választottak, bejött, 8. lett. 97-ben választottak egy amerikait, bejött, megnyerte. Svájc is választott egyszer kanadait, bejött, megnyerte. Most akkor miről beszélünk? Logikus gondolkodás hiánya figyelhető meg a BBC-nél.

  • János

    Előadó akad bőven, az éppen óvodástól a dédmamáig. Más kérdés, hogy mennyire minőségi dallal akarnak indulni jövőre, a győzelem lesz a cél a legpopulárisabb dallal, és akkor megmutattuk Európának, vagy egy dal, amelyre büszkék lehetnek. 🙂

  • Orsolya333

    Régen néztem az Amerikai X-factort, melyben Ő volt az egyik mentor, viszont, hogy Angliába hogyan került, azt nem tudom.
    Simon tehát angol, vagy amerikai?

  • force

    Mióta követem az EV-t azóta minden évben ezt hallani, h majd Simon Cowell megmenti a BBC-t, tényleg nem tudnak valami új hírt kitalálni végre?