Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Nyerj 2 jegyet a portugál nemzeti döntőre!

portugalTudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Az oikotimes.com csapata már régóta ápol szoros kapcsolatokat a portugál eurovíziós nemzeti döntő szervezőivel, exkluzív cikkeket közölt az előkészületekről, interjúk születtek és a multimédiás galéria is szép számmal fejlődött. Ennek az együttműködésnek az eredményeként, a portugál RTP köztelevízióval közösen nyereményjátékot indítanak.

Az oikotimes.com regisztrált tagjainak lehetőség nyílik arra, hogy részt vegyenek a Festival da Canção nevű nemzeti döntőn, Lisszabonnban, február 27-én. 5 szerencsés fog két személyre szóló belépőt/meghívót kapni az oikotimes.com és az RTP jóvoltából. Mindössze annyit kell tenni, hogy regisztrálni kell az oikotimes.com oldalára, és kommentálni kell mostantól a Portugáliáról szóló cikkeket. Február 16-án 5 felhasználó sorsolás útján fog lehetőséget kapni, hogy élőben megnézhesse a showt és új barátokra tehessen szert!

A verseny ma indul és február 15-ig tart! Sok szerencsét!

Kapcsolódó linkek:
Hírek Portugáliáról az oikotimes.com-on

4 hozzászólás Nyerj 2 jegyet a portugál nemzeti döntőre!

 • Patrik

  és a repülőjegyeket is fizetik?? 😀

 • Andrási Eszter

  Nagyon színvonalas esemény a Dalfesztivál, és szívesen megnézném a portugáliai nemzeti döntőt élőben! 🙂

 • szentesiné csete andrea

  Azt hittem áprilisban fogok leghamarabb repülni,lehet ,hogy előbb is??

 • Kedves hozzászólók!
  Nekem az a gyanúm, hogy az utolsó két hozzászóló repülőjegyet szeretne nyerni. Ezeket a hozzászólásokat az oikotimes.com Portugáliáról szóló cikkeihez kellene elküldeni, ha tényleg a repjegy miatt születtek a hozzászólások. A link fent ki van rakva, a cikkben egyértelműen le van írva, hogy az oikotimes.com-ra kell regisztrálni, utána hozzászólni. Ha én értettem volna félre valamit eszter és Andrea hozzászólásán, akkor ezr bocsánat.