Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Szekeres Adrien az idei válogatóról

szekeresTudósító: Klész Imre
Forrás: stop.hu – Napi Ász

A nyertes dalt a közönségnek február közepén mutatják majd be – értesült a Napi Ász. Jól ismert feltétel, hogy a dal nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba, illetve nem adhatták elő nyilvánosan 2008. október 1. előtt. Idén azonban profi és amatőr előadók egyaránt jelentkezhetnek.

„Nem lehet tudni, hogy milyen karakterre van szükség a versenyben. Szerintem egy lutri az egész, bár pozitív, hogy idén egy szakmai zsűri dönti el, kit delegálna Moszkvába” – vélekedett a lapnak Szekeres Adrien énekesnő.

„Némi veszélyt látok abban, hogy amatőrök kerüljenek a nemzetközi versenybe” – tette hozzá. „Nagyon fontos, hogy szakmailag felkészült előadó álljon a kamera elé, aki tudja, miként lehet jó produkciót készíteni.”

Mint emlékezetes, a 2008-as hazai válogató szakmai részét Szekeres Adrien nyerte, ám a közönségszavazatok alapján mégis Csézy képviselhette Magyarországot a belgrádi döntőben, ahol messze az előzetes várakozások alatt szerepelt.

Kapcsolódó cikk:
Csézy fővárosi lett (külső link)

5 hozzászólás Magyarország: Szekeres Adrien az idei válogatóról

 • nyee

  Lehet h csak én vagyojk paranoiás,de a szakmai zsűri kiemelése és a kezdőkről szóló mondata sztem elég erős Csézy elleni hmm… provokáció.
  Csak azért nem vagyok mérges,mert egyszer már kidühöngtem magam,emiatt a …. miatt.

 • Sanya

  Kedves Szekeres Adrien énekesnő nyilatkozatai a 2008as magyar nemzeti döntő óta szinte csak negatívak.Azt,hogy nem ő nyerte meg a nemzeti döntőt,ez így sikerült,vannak vesztesek és győztesek stb…..tudni kell veszíteni.

 • Zoey

  Nagyon sokat romlott az image-e ezóta az affér óta. Igencsak célozgat ezekkel a mondatokkal! Na ő ne menjen!!!

 • Laci

  Sztem is elég nagy képű…szegény nagyon nem tud veszíteni…csak sajnálni tudom:D

 • FENTE LEVENTE

  FEKÜDJ HASRA,SZÁLLJ MAGADBA,
  TEKINTÉLYED DOBJAD LATBA.
  DOBJAD,FOGJAD,SZÁLL A LABDA:
  LÁTOD MAGAD SZÁZ ALAKBA.