Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Azerbajdzsán: Aysel Teymourzadeh megy Moszkvába

azerbaijanTudóstó: Szücs Zoltán
Forrás: apa.az – oikotimes.com

A 19 éves énekesnő, Aysel Teymourzadeh képviseli Azerbajdzsánt a 2009-es Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntést egy 7 tagú zsűri hozta meg, melyben főként az azerbajdzsáni zeneipar képviselői kaptak helyet.

A kiválasztási fordulókat még 2008-ban, október 24-én és 25-én tartották. A versenyzők különböző TV-s versenyekben mutatkoztak be, Aysel Teymourzadeh a „Yeni Ulduz-4”, nevű showban tűnt fel – itt az új sztárokat keresték, de megnyert egy Egyesült Királyságban rendezett versenyt is. A zeneszerzők pedig már munkába is lendültek, hogy Aysel az ő dalukat adhassa elő Moszkvában.

9 hozzászólás Azerbajdzsán: Aysel Teymourzadeh megy Moszkvába

 • Bálint

  Jó hangja van, de azt mondani h jobb mint az eddig bejelentett énekesek és h ő fogja megnyerni a versenyt, elég merész… ezzel nem sok ember szimpátiáját nyerte el sztem…

 • hben92

  Bálint szerintem te valamit félre olvastál.. én nem olvastam ilyenről, hogy ő nyerné meg :S

 • Zsolesz

  Bálint jól mondja!!! A csaj ezt nyilatkozta a sajtótájékoztatón! Persze ti magyarországiak tavaly azerbajdzsánnak adtátok a 12 pontot…… Kiváncsi vagyok mit hoznak össze neki, de erős a gyanum, hogy összemixelik neki Ruslana, Helena, Sertab meg Sirusho dalát, és biztos lesz a siker!

 • hben92

  Akkor előre is bocs Bálint, amúgy Zsolesz én nem Azerbajdzsánra szavaztam, hanem Norvégiára, Svédországra és Szerbiára, én is majd kiestem a fotelból amikor Novodomszky Éva mondta: AZerbaijan :S
  Különben is várom milyen lesz majd ez a zsűri-televoting keverékes szavazás..

 • Bálint

  semmi gond hben92 🙂 amúgy már küldtem egy linket, ahol olvashatjátok a nyilatkozatát, csak még moderálják…

 • Patrick S

  Sztem idén az fogja megnyermi a versenyt,aki tényleg megérdemli,nem úgy mint az előző években.Az én véleményem szerünt jó ötlet ez a 50-50%.

 • Zsolesz

  Szerintem is jo ötlet az 5O 5O%os szavazás, de szerintem az előző években nem születtek azért annyira rossz döntések, nézzük csa, 2OO4 Szerintem Szerbia Montenegrónak kellett volna nyerni, de én elégedett voltam az Ukrán győzelemmel is! 2OO5ben Magyarországnak kellett volna nyerni, de a Görög is megérdemelte! A 2OO6os Finn győzelem jósolható volt, de szerintem ahhoz képest, hogy egy Hard Rock zenekar voltak, nagyon jó volt a dal! 2OO7ben egyértelműen a Szerb győzelem volt a megérdemelt! Tavaly én Örményországnak, Törökországnak, NOrvégiának, vagy Izlandnak adtam volna a győzelmet, de az Orosz dal is tetszett, és a dal üzenete, meg a videoklipp alapján meg is érdemelték!

 • Sanya

  Aysel Teymourzadeh indulós dala ez lenne????
  http://www.youtube.com/watch?v=ejCubhxcfy8