A Dal 2015: Második középdöntő ma este

DAL_2014_LOGO_RGBTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA – old.eschungary.hu
Internetes közvetítés 20:25-től: http://adal2015.hu/index.php?action=recordView&type=places&id=1050177

Folytatódik Magyarország dalválasztó műsora a 2015-ös Eurovízióra. A mai második középdöntőben az elődöntőkből tovább jutott dalok második fele fog megmérkőzni. Ismét várható, hogy az előadók valamilyen módon belenyúlnak a produkciókba, és másfajta előadást láthatunk tőlük az elődöntőn látottakhoz vagy hallottakhoz képest. A szabályok változatlanok: a közönség a dalok elhangzása alatt 1-10-ig pontozhatják a dalokat, a 3 legtöbb pontot gyűjtő produkción kívül egyet megmenthet a közönség a műsor utolsó harmadában induló szavazáson. A helyszíni zsűri a pontokat a múlt heti újításnak megfelelően egyszerre hozza nyilvánosságra a szöveges értékelés után.

A második középdöntő fellépői (zárójelben olvasóink szavazatai):

Éliás Jr. feat. Fourtissimo – Run to you (1)
Szűcs Gabi – Úgysem felejtesz el (4)
Gájer Bálint – That’s how it goes (6)
Dallos Bogi – World of violence (7)
Oláh Gergő – A tükör előtt (19)
Ív – Fire (17)
Wolf Kati – Ne engedj el (20)
Passed – Mesmerize (24)
Other Planet – Untold story (4)

Az előszavazás alapján a Passed a forduló nyertese, őket követi Wolf Kati és Oláh Gergő. A többi versenyző kevesebb pontot kapott, talán Dallos Bogi lehet a negyedik tovább jutó a jövő heti döntőre. Múlt héten három előadó továbbjutását sikerült jól megtippelni olvasóinknak. Jövő héten már a végső döntést kell meghozni. A döntőben a zsűri elfelezi a nyolcas mezőnyt, és a közönségnek kell kiválasztani azt a dalt, melyet elindít a bécsi versenyen.

Kapcsolódó anyag:

A Dal 2015: Előszavazás, második forduló

194 Comments

A háttér nem jó és valamit kitalálhatnának a színpadra, mert így elég unalmas . A ruhája, haja jó. Most Hangilag is szerintem jobb volt, mint az ED-ben. Ő az egyik Ádám és Boggie mellett, akinek örülnék, ha nyerne. 10 pont. Ott lesz ő még a TOP4-ben, megérdemelten.
És a What about my dreamset a döntőben igen is jól előadta, csak a tánc volt rossz.

Passed : jobb az éneklés, de a dalt nem tudom még mindig átérezni teljes egészében, egy kicsit idegen számomra. 7 pont.

Hoppá! Passed Dóri oltári sokat fejlődött éneklésben! Igaz, ez mintha az angolság rovására ment volna.
Viszont ez már így kiengedhető. Szurkolok nekik!

Kar hogy csuszkal 🙁
Pedig egesz jo kis dal lenne…

Komolyan az elozo adas elso 3 tovabbjutoja kozul menjen valaki es akkor elegedett vagyok. De ez a mai… pff…

Passed: a gitáros fiú nagyon őrülten mozog :p Az énekes hangja picit fejlődött, de nem stabil. A lányok szerencsére levetették az iskolaköpenyt 🙂 Nem tudom mi legyen velük, nem tökéletes még most sem. Ma este ez a legjobb szerintem. Hetes.

Passed : Hmm,hmmm …Elsőre bejöttek ,de így második hallásra már kevésbé.Bécsbe nem küldeném őket. 7pötty

Jézusom, Bálint öltönyétől és színpadképétől kifolyik a szemem. És komolyan GB monogram szerepel hátul a LED-falon? OMG…

Gájer Bálint nagyon jó, de mondjuk Bécsben mit csinálna a szinpadon lévő 10 emberrel? Sajnos kiüti Ivet úgy érzem! 8 pont

Gájer Bálint tudja hogy mi a showbusiness. Vagy nem fél megkérdezni. Hát nekem ők a nap győztesei. Végre van show, ehhez passzoló dal és jó hangulat. Hmm… ilyen swinges dolgok nem nagyon szoktak jól érvényesülni az Eurovízión, de táncos volt a produkció, magával ragadott. Kilences :))

Csiszár nagy b…, de most jól mondta: Menj Vegasba és hagyd Bécset! Stimmel Bálint. Jobb volt, mint az előző 6 pont

Gájer Bálint produkciója annyira egyben van ,szinte már tökéletes.Az Eurovízión eltudnám képzelni , de nem tudom , hogy mennyire tudna ott működni… 10 pötty

Jol van legalabb nem az OP vagy OG dontos biztosan… hogy a nep kit akar? Ma passzolom… szerintem OG… szerintetek?

Én is azt gondolom, hogy valószínűleg őt fogja a közönség beszavazni. Minden más nekem nagy meglepetés lenne.

En most mindkettejuknek kuldtem par sms-t 🙂
Bizom a csodaban… mar csak annyi keresem van hogy ne a Spoon es OG menjenek ki…

Ez egeszen biztos hogy igy van..
Meg nekem pl. Bogi dalanak ez eredeti verzioja sokkal jobban tetszik. Volt szerencsem az elso adast eloben az elso sorbol vegig nezni es libabor volt 🙂

Nem tudom hogy a döntőben mit fognak még változtatni, de úgy tűnik, Gájer Bálinttól fél a zsűri. Szabó Ádám párti vagyok. Bár ott is vannak hiányosságok de talán az ő dala illik a legjobban a produkcióhoz, az övé a legösszeszedettebb.

Én pedig ünnepnapként fogom tekinteni ezt a napot. 😀

Amúgy most megnéztem az elődöntők és az első középdöntő nézői továbbjutóját, és mindig olyan jutott tovább, aki a legmagasabb nézői pontot kapta, vagy azok közül valaki, akik a legmagasabbat kapták. Ez alapján ma a két esélyes Bogi és Bálint.

Comments are closed.