A Dal 2015: Második középdöntő ma este

DAL_2014_LOGO_RGBTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA – old.eschungary.hu
Internetes közvetítés 20:25-től: http://adal2015.hu/index.php?action=recordView&type=places&id=1050177

Folytatódik Magyarország dalválasztó műsora a 2015-ös Eurovízióra. A mai második középdöntőben az elődöntőkből tovább jutott dalok második fele fog megmérkőzni. Ismét várható, hogy az előadók valamilyen módon belenyúlnak a produkciókba, és másfajta előadást láthatunk tőlük az elődöntőn látottakhoz vagy hallottakhoz képest. A szabályok változatlanok: a közönség a dalok elhangzása alatt 1-10-ig pontozhatják a dalokat, a 3 legtöbb pontot gyűjtő produkción kívül egyet megmenthet a közönség a műsor utolsó harmadában induló szavazáson. A helyszíni zsűri a pontokat a múlt heti újításnak megfelelően egyszerre hozza nyilvánosságra a szöveges értékelés után.

A második középdöntő fellépői (zárójelben olvasóink szavazatai):

Éliás Jr. feat. Fourtissimo – Run to you (1)
Szűcs Gabi – Úgysem felejtesz el (4)
Gájer Bálint – That’s how it goes (6)
Dallos Bogi – World of violence (7)
Oláh Gergő – A tükör előtt (19)
Ív – Fire (17)
Wolf Kati – Ne engedj el (20)
Passed – Mesmerize (24)
Other Planet – Untold story (4)

Az előszavazás alapján a Passed a forduló nyertese, őket követi Wolf Kati és Oláh Gergő. A többi versenyző kevesebb pontot kapott, talán Dallos Bogi lehet a negyedik tovább jutó a jövő heti döntőre. Múlt héten három előadó továbbjutását sikerült jól megtippelni olvasóinknak. Jövő héten már a végső döntést kell meghozni. A döntőben a zsűri elfelezi a nyolcas mezőnyt, és a közönségnek kell kiválasztani azt a dalt, melyet elindít a bécsi versenyen.

Kapcsolódó anyag:

A Dal 2015: Előszavazás, második forduló

194 Comments

Nekem ugyanúgy széttagolt volt, nem tetszett a vokál továbbra sem. Egyetértek Jenővel maximálisan a dal jó, de visszahúzza az előadás.

Ív : olyan ellenszenvet vált ki belőlem ez a dal, nem tudom szeretni a dalt. De az előadást nézve az alábbi pontot adom neki : 4 pont

Ív ruhája nagyon tetszik. A mozgása csőd. Az instrumentális résznél az a kis mozgásszínház tetszett. A táncospáros haszontalan volt egyébként. A dal nem olyan rossz. Ötös.

Ív …Na végre …Nekem nagyon bejön ez a dal.Annyi bajom van csak , hogy nem értem a táncosokat és Ív mostani ruhája sem az igaz.10 pötty

Éliásék produkciójában most több élet van, de akkor sem értem hogy hogyan sikerült elcsípniük a döntőt. Nekem egysíkú ez a dal, a tavalyit meg sem közelíti. A színpadi felállás nem volt rossz. Ötös.

Money time for Ív: ha a nagy hármas favoritból valaki előtt tudna maradni, akkor döntős lenne (és ennek nagyon örülnék!).

Éliás Gyula hangja nagyon jó , de ez a dal valahogy nagyon nincs rendben.Engem legalább is egyáltalán nem ragad meg várom a katarzist , de csak a nagy semmit kapom … 2pötty ( csak maga a dal és nem É.GY hangja)

Wolf Kati nagyon csini, minek a háttérbe az a szétfolyt sminkes szenvedés? Ez a dal másodszorra jobban tetszett, de Bécsbe? Nagyon nem tudom! 8 pont

Wolf Kati túl magabiztos. Talán a vokálban volt némi dúsítás. Sem a ruhája, sem a haja, sem a mozgása (nem mozgása) nem változott. What about my dreams 2: nagyon jó dal pocsék előadással. Ötös.

Az a félelmem, hogy ha Wolf Kati bekerül a top4-be, akkor a nézők őt fogják kiszavazni. Pedig szerintem nem az övé a legjobb produkció.

Én nagyon szívesen elengedem Wolf Katit a második középdöntő után…haza.Nagyon középszerű a dal , nekem csak 5 pötty

Ejj,ezt a zsűrit meg 1xerűen nem értem :S Lehet repül a tv hamarosan az ablakon amennyiben lesz még ilyen túlpöttyözés 😀 Múlt héten a Big time rush …jaj vagyis a Spoon -nál repült majdnem

Comments are closed.