Naptár

2014. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Kállay-Saunders András: Running

http://www.dailymotion.com/video/x1d2rmh_kallay-saunder-andras-running-live-a-dal-2014-winner-hq_tv

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: adal2014.hu

Ma este Magyarország kiválasztotta azt a dalát, ami a legmegfelelőbb produkció a 2014-es Eurovízióra. A zsűri által kiválasztott legjobb négy dalra szavazhatott a közönség, így a televoting döntése alapján Kállay-Saunders András „Running” című dalát küldjük Koppenhágába. Gratulálunk és sok sikert!

 

473 hozzászólás Magyarország: Kállay-Saunders András: Running

  • lindus25

    Az összes eddigi dalt végighallgatva azt kell hogy mondjam kiráz a hideg András dalától, persze jó értelemben! Nekünk van a legjobb dalunk, mondom ezt felvidéki magyarként…
    A többi dal szerintem meg sem kozeliti…Nagyon remélem hogy sikerül neki jó helyen végezni,én mindenütt azt látom és olvasom hogy külföldieknek is tetszik!

  • hidapeta

    Nem voltam most rest és végignéztem 64 youtub-os top 12-es listát hogy hogyan is állunk eddig.Meg kell mondjam elképesztően jól fogadták a dalunkat idáig az európaiak.Szám szerint:32 db 1.hely,10db 2.hely,11db.3.hely,3db.4.hely,3db.6.hely,2db.9.hely,1db.10.hely,és 2db.11.hely.Természetesen tudom hogy ez nem jelent a későbbi helyezésünk szempontjából semmit,hiszen még legalább 24 új dal hátravan,plusz ugye a szavazatok sem ennek arányában jönnek.DE!Azt el kell ismernie MINDENKINEK hogy az euróvízió eddigi történetében egyszer sem fordult még elő hogy mi ilyen fölénnyel vezettünk volna bármikor is bármilyen euróvíziós top-os listát.(se 12-est,se semmilyen másikat)Úgyhogy még mielőtt a fanyalgók lehurrognának,előrebocsájtom:Bármit írnak is esetleg vissza erre a bejegyzésre,engem már nem fog izgatni.Nekem ez bőven elég bizonyíték arra hogy igenis jól döntöttünk,még ha a verseny végére esetleg nem is fogunk a top 10-ben végezni.Ugyanis szerintem nem a versenyen bejött szavazatok tükrözik igazán hogy milyen egy dal,hanem az emberek visszajelzései a különböző fórumokon(és András nem csak a youtub-on vezeti a listát hanem minden egyéb más euróvíziós oldalon).Tehát engedje meg mindenki hogy ennek én felhőtlenül örüljek és már most hadd legyek happy…….

  • HunMateo

    Ez volt a lehető legjobb választás eredményelérés szempontjából, ha a többi ment volna ki, csak 20-26. helyes töltelék lettünk volna, de így: Döntő biztos megvan, kb. 75-125 ponttal! Az elődöntőben mindenki fog adni pontot, kivéve Örményország és Montenegró!
    Döntőben kis sorszám esetén:15-20. hely
    Döntőben nagy sorszám esetén:1-10. hely! 100-250 pont
    Ha a színpadképet és a koreográfiát megcsinálják ütősre, nyerhetünk is vele! A hang szerintem jó, ez nemtom, élő-e, vagy kijavított, mert itt nagyon jó az ének és a vokál is!
    http://www.youtube.com/watch?v=7RzDmKLCW-Y

    • Momo

      Ez a döntőbeli fellépés. Élő, nem javított, hallani is, pl a végén kicsit kifullad az utolsó hangoknál. Ha ilyen jól elénekli Dániában, azzal elégedett lennék. A színpadképen nem akar változtatni, ezt így álmodta meg (egyik interjúban mondta), s így marad. Nekem tetszik, nem kellene túlcifrázni. Jó ez így.

  • hidapeta

    Nem hiszitek mit találtam!Egy spanyol(vagy portugál?)ember duettet énekel Kállayval(már úgy értem hogy András száma alatt spanyolul ráénekel a videóra)Totál gáz az ember,de azért megmosolyogtam.Eszembe jutott hogy lám-lám kezdődik ugyanaz ami tavaly Alex kedvesem nótájával.Nem baj!Ez is annak a jele hogy tetszik a dal az embereknek:) http://www.youtube.com/watch?v=rZX0tb5TO0E

  • Sheg Ber Uug

    Sajnos az átkozott románok eddig minden youtube-os listában megelőztek minket… szóval szerintem a győzelemre egyelőre ne gondoljunk, a top 5 is nagyon nagy (mondhatnám szinte példátlan) eredmény lenne tőlünk. :/

    • eschungary93

      majd az élő show meglátjuk mi lesz … azon bukott el Wolf Kati is , pedig mennyire istenítették a számát 2010-ben …

      • lokriszi

        Lehetséges, hogy Wolf Katit is nagy becsben tartották számon, de azért valljuk be, hogy Kállay dala jóval színvonalasabb, mint Katié. András száma globálisan elismertté fog válni, Katié meg…épp, hogy a magyarok próbálták megszeretni, nemhogy egész Európa:D

      • Pitbull42

        Miért is színvonalasabb Kása dala Katiénál? Azért, mert egy sírva-ríva szaladgáló kislányról énekel az ásványvizes flakonba fulladt álmok helyett? Ne röhögtess már, most nem vagyok olyan hangulatban!

      • hidapeta

        Azért azt ne felejtsük el hogy Wolf Kati abban az évben szinte soha nem volt a youtubos top-os listák élén,főleg nem ilyen arányban.Az élö shown meg azért bukott meg szerintem mert akkoriban úgy emlékszem csak a studióban feljavított (studiominőségű) klipje volt fenn(hiszen akkor még nem volt válogató,döntő stb.ahol meghallgathatták volna élőben is a dalt)(megjegyzem mi sem hallottuk élőben addig) amire lehetett szavazni,és valljuk be őszintén hogy élőben nem azt a minőséget kapták az emberek amit vártak…..Nekem legalább is csalódás volt.És sajna hiába tetszik egy dal klip formájában,ha az élő előadás meg sem közelíti azt a szintet akkor már lehet a dal sem tetszik már annyira……szerintem ott akkor ez történt.

    • hidapeta

      Nem tudom Te mennyi listát láttál Én most jövök onnan és több mint a felénél még mindig mi vezetünk.Van egy-két második ill.harmadik hely és elvétve 1-2 ennél rosszabb.Nem győztem írni a köszönő üzeneteket!!!!Ne legyünk negatívak!Jó lesz ez szerintem!!!!(nem hiszem Én se hogy 1 helyezés,de a top 5 még benne lehet!)

      • Sheg Ber Uug

        Szinte az összes listát végignéztem. (Top 17-es listákról beszélek, tehát olyanokról ahol már oly nagyon szeretett szomszédaink is szerepelnek.) De természetesen azt kívánom, hogy neked legyen igazad, és nyomjuk le a románokat (is) mint a bélyeget! 😉 Mindazonáltal szerintem sajnos nagy esélyesek, és nagyon sok helyen elsők, de legalábbis megelőznek minket.

        Kicsit bízom abban, hogy minden csoda (miracle… ha-ha) három napig tart, és lassan hátrébb csúsznak ők is a listán. A lengyelek is nagyon bekezdtek az elején, aztán most már csak a középmezőnyben vannak a legtöbb helyen (sajnos az élő produkció nem adja azt a feelinget mint a videoklip, és itt nem csak a kivillanó cicikre gondolok… 😉 ) Őket egyébként kedvelem, meg a daluk is tetszik, szóval szerintem ők kapnak majd tőlem szavazatot.

  • Zsuzsi

    Én is most néztem a szavazóiroda listáját,András úgy látom fölényesen vezet eddig,aminek nagyon örülök,mert nagyon szeretem a dalt.Amúgy azt hiszem nyugodtan lehet támaszkodni ezekre a listákra,mert,ha jól emlékszem tavaly majdnem mindenki a dán dalt jósolta győztesnek,és úgy is lett.Remélem András is megnyeri,mint ahogy jósolják.Szerintem nehéz lesz felül múlni ezt a színvonalas produkciót.Lehet,hogy lesznek még jó dalok,de ezt a hatást nem tudja senki sem felül múlni,mert igen komoly,drámai üzenete van!

    • Nem azért, hogy kötekedjek de az oddschecker szerint a Norvégok az első a fogadóirodáknál, bár még nincs is daluk majd sorrendben jön Románia, Spanyolo. és 4. Magyarország.

    • Pitbull42

      A hallgatóság 70 százaléka egy mukkot sem fog érteni az igen komoly, drámai üzenetből, a maradék 30 % felét pedig nem fogja érdekelni. Kell a drámaiság, mer’ az jó!

  • guston

    biztos bennem van a hiba, de én igenis meg vagyok elégedve a nézői végeredménnyel, még annak ellenére is, hogy személyes kedvencem egy szép kövér nulla ponttal sajnos a véghajrázó négyesen kivűl maradt a zsűri döntésének köszönhetően.
    tudom jól hogy a honeybeast dala éppen annyira elvont, hogy a mainstream kategóriából azért már kilógjon, azt azonban kicsit rossznéven vettem magditól, hogy a középdöntőbeni tizpontja után a főműsorban már nem érezete pontra alkalmasnak a csapatot, és hát persze kati számára is állitólag ez volt a favorit dal, ennek fényében pedig érthetetlen hogy még a minimális pontszámot sem kapták meg tőle legalább gesztusként vagy valami hasonló.
    viszont az alapvetően számomra nemszeretem előadó kállay saunders idei versenydala már az elődöntős képernyőrekerüléskor a második számú kedvencemmé vált, igy tehát én a múlt szombaton, általa szerencsére kárpótolva lettem.

    nem tudom ki hogy van vele, de nekem úgy tűnt mintha bogi avicii hangulatú nótácskája a döntőben valamivel rosszabbul vagy másabbul szólt volna az előző adáséhoz képest, ezt őszintén sajnáltam mert ezáltal kevésbé töltötte ki hangzásilag a teret.
    barátságos kis csajszinak tűnik egyébként, remélem jövőre is indul az idei szintjét megtartva, jah és persze cipőben… kunc kunc.
    na jó, megengedő vagyok és egy flipflop papuccsal is be érem, de akkor… semmi vékonyka lábszárakra feszülő kinőtt nadrág.

  • guston

    botrányos amúgy az a fajta magatartás, amit sok honfitársunk művel csalódottságában sok hazai és külföldi fórum hozzászólásaiban, bár meg merem kockáztatni azt a kijelentést hogy velünk kapcsolatban ezen már meg sem lepődnek európában, tavaly is ugyanezt műveltük a kedvesem okán, persze ironikusan szólva lehetünk büszkék is hiszen ez a viselkedés egy periódikusan ismétlődő igazi hungarikum.
    voltaképpen az azért beszédes, hogy a kommentekben legjobban fröcsögők nem csak azokért nem érvelnek, akik mellett elszántan kardoskodnak, hanem gyakorlatilag utálatuk tárgyával szemben is érvek nélkül vagdalkoznak, és ennek az eredménye az indulatból elböffentett személyeskedő niggerezés, majomképűnek titulálás és a több helyütt olvasható válogatott finomságok.
    nem értem amúgy ezt az egészet, nekem valahogy forditott szituációkban sem esne nehezemre a másik hét versenyzőnek drukkolni -elvégre pénzbe nem kerül és még csak energiabefektetést sem igényel-, de persze mi a közös érdek helyett folytassuk csak az egyéni gyűlölködést lehetőleg minél nagyobb nyilvánosság előtt, ettől magyar a magyar.

    gondolom már alapjaiban unjátok ezt a témát, őszintén szólva kezdek hasonlóan érezni, ezért ennél a pontnál váltok is gyorsan és a magam szerény módján inkább tovább örülök kállay saunders múlt hétvégi sikerének.
    ha lehetek kicsit szentimentális akkor úgy fogalmazok, hogy én hiszek a srác produkciójában, és mivel nem szokásom előre meghallgatni a hazai dalválasztó adás fellépőit, ezért mondhatni szűzfüllel követtem végig az egész műsorfolyamot is… valószinűleg a dániai juroviziós dalfesztivál tévénézői közül egy jelentős réteg egyébként szintén a tévékészülékén fog szembesülni először a kiküldöttekkel és produktumaikkal, ennek alapján pedig az igazat megvallva bizakodó vagyok.
    tudom hogy senki nem olvas pár mondatnál hosszabb hozzászólásokat én meg ugye a kelleténél megint többet irtam, úgyhogy egy űberbig elnézést kérve hamar be is fejezem… és igérem, a karaktereimet legközelebb jobban beosztom.

  • Tanti

    Hogy áll András rendőrségi ügye?Remélem kimehet Koppenhágába…

  • szasza1975

    Ezt most találtam. Egy youtube-os összesítés, amely 26 Top 17-es listából készült! Hajrá Magyarország! Hajrá András!

    http://www.youtube.com/watch?v=lQ-E2hCB1Lc

  • hidapeta

    Nem vagyok meglepve hogy eggyel lejjebb csúsztunk….(még fogunk is egy jó pár helyet biztosan)jönnek a sógorok komák szépen sorban és kezdődik az egymás fenekének nyalogatása.Sajna innentől kb már ez fog menni.Nem baj én így is elégedett vagyok(leszek)Hajrá Magyarország!!!!

  • angelo

    Lehet már tudni ki végzett a fenmaradt három helyen?

  • Erzsi

    Fiúk! Lányok! Igazán nem akarok ünneprontó lenni, de egyre több esélylatolgatós hozzászólást olvasok és szerintem kicsit rossz irányba mennek a dolgok. Nagyon jó érzés azt látni, olvasni, hogy jól fogadták a dalunkat külföldön, de azért máris a top ötöt, meg a győzelmet belelátni súlyos aránytévesztés.

    A mezőnynek eddig kb. a felét ismerjük, még bárhol elsülhet a kapanyél. Másrészt olyan statisztikák biztató előrejelzéséből levonni messzemenő következtetéseket, amelyiknél a szavazók harmada magyar volt, az az eurovízió rajongók álmoskönyve szerint kínos pofára esést jelenthet. Sosem jöttünk ki jól a dologból, amikor elhitettük magunkkal, hogy van győzelmi esélyünk.

    Én nem hiszek a „merjünk nagyot álmodni”-ban, sokkal inkább pártolnám a „maradjunk a realitás talaján”-t. Saját jól felfogott érdekünkben. Ezzel a tavalyi 10. hellyel Alex eleve nagyon magasra tette a lécet, ha az idén csak 11. leszünk, már azt is mindenki Mohácsként fogja megélni. Nem kéne bagyon belelovalni magunkat ezekbe a top ötös délibábokba. De addig semmiképpen nem, amíg nem ismerjük a teljes mezőnyt.

    • Tibicsoki

      Így van, emlékezzünk csak Wolf Katira…

    • schanc

      Mélyen egyetértek.
      Elhittük, hogy a Nox nyerhet – 12. lett.
      Elhittük, hogy Kati nyerhet – 22. lett.

      Persze hihetjük, hogy András nyerhet, de ne lovalljuk bele magunkat, mert akkor egy 10-15. helyet sem fogunk tudni értékelni (ami így is a sikeresebb szereplések közé kerülne).
      (((Arról nem is beszélve, hogy eddig évtizedenként egy top10-es helyezésünk volt, ezt Alex tavaly már teljesítette, úgyhogy ha sikerülne Andrásnak is odakerülnie, az nagyon nagy bónusz.)))

      Legyen meg a döntő, aztán onnantól meglátjuk, mi lesz.

    • Léránt Lajos

      Erzsi! Már megint meg kell hajolni nagyságod elött. Már engem is kezd idegesíteni a sok megjegyzés ami a saját toplistás videók generálnak kis lelkemben. Van aki 12-17 dalból tudja hogy top5? Csak nem tudja a többi ország képviselőjét s dakát előre? S abból következtetni? Ahogy írták páran volt már eb elhantolva győzelemre éhes kis hazánkban.

      • hidapeta

        Én sem hiszem hogy mi ezen a versenyen valaha is nyerhetünk,de azt el kell ismerni hogy soha nem álltunk semmilyen (még saját toplistán videón sem)ranglistán ennyire elöl és ennyi ideig.Nálam ez már felér egy kisebb fajta győzelemmel.Tudom hogy ezek a listák a verseny kimenetele szempontjából nem biztos hogy sokat érnek(sőt valószínűleg semmit)de azért engedjétek meg hogy aki akar hagy örülhessen felhőtlenül az eddig elért sikerünknek.Természetesen aki nem hülye nem von le ebből messzemenő következtetéseket.Én sem.Tisztában vagyok vele hogyan és milyen szempontok alapján zajlik az euróvízió döntőjében a szavazás.Ezért inkább nem reménykedek semmiben.Inkább csalódjak pozitívan mint fordítva.De jólesik a külföldiek elismerése,remélem ez azért nem olyan nagy baj 😀

  • Zsuzsi

    Én is a Pre-chart of the Eurovision song contest oldalán láttam,hogy András vezet.

  • Zsuzsi

    Angelo hozzászólásánál ott az oldal címe.

  • borso

    Sok youtubeos listán még mindig András az első a 18-ból. 🙂
    Üdítő hallgatni a „szomorú” dalunkat a sok rémség után.
    http://www.youtube.com/watch?v=qJRGLegwFc0

  • Zsuzsi

    Persze,ez még nem jelent semmi biztosat,de reménykedni lehet. Minden esetre jól esik,hogy elég jó helyen van András.Ez csak egy vélemény nyilvánítás,vagy közvélemény kutatás,ami valljuk be igen csak pozitív.Talán némi okot ad a reményre.

  • borso

    Hű gyerekek! Ennek a fele sem tréfa! 🙂
    Youtos szavazás top 19
    http://www.youtube.com/watch?v=yUOaQeN-qNk

    • borso

      Ez eleje csupa nő!!!Idén pasinak kell győznie!!!
      Örülök, hogy Románia végre hátrébb kezd kerülni, mert annyira azért nem jó.

    • schanc

      Bulvárfogás.
      (Egyébként ha esetleg KSA mégse indulna, szvsz az van a versenykiírásban, hogy a televoting dönt. Akkor egyértelműen a Fool Moon jön.)

      • Tanti

        Igen.A Fool Moon lett a 2. a szavazáson.Nem is értem miért írják Viktort mindenhol.De ettől függetlenül remélem hogy András megy, vele van esélyünk egy jó eredményre.

    • Zoli

      A tévések – ha csak májusig is – simán el fogják simítani az ügyet, ha ezek a cikkben lévő időpontok, tények, kilátások tényleg igazak. Nem érdekük, hogy jövőre bárki kamura vegye az SMS-szavazást. Szerintem pár telefon és meg is tudják oldani, láttunk már ilyet elég sokszor.

    • Bakancs

      Ismervén a magyar jogszolgáltatás ‘sebességét’, nem hiszem, hogy az ügy túl sokkal előrébb fog tartani májusban. Vagy akár az év végén.

    • Gabiii

      Semmi új info nincs ebben a cikkben. Ez csak egy szenzációhajhász cím.

  • HunMateo

    Több mint a dalok fele már ismert, de eddig nem nagyon látok győzelmi esélyeseket RAJTUNK kívül, hála istennek megint 2011-es izgulás lesz a győztest illetően, de: szerintem pár ország van, amelyik nyerhet: MI, Románia, Spanyolország, Olaszország, esetleg egy keleti ország
    görögök váltságban, nem
    Norvégia 2009-ben nyert, nem
    németek 2010-ven nyertek, nem
    Svédország 2012-ben, nem
    Azerbajdzsán bármennyire próbálkozik újra, nem
    Oroszország 2008, nem
    egy Izlandnak, Moldovának például nem adnák meg az esélyt rendezési problémák miatt…
    Ezért vagy nyugati (olasz, spanyol, uk?), vagy magyar-román valamelyike fog nyerni, hajrá!

    • Léránt Lajos

      HunMateo! Nem szeretnélek megbántani illetve kioktatni de attól hogy vki nyert Norvégia 2009. Németek 2010 s nem sorolom. Miért ne nyerhetne. Volt rá példa nem is egyszer egymást követő évben nyert pl Izrael írekről nem is beszélve. Moldova meg attöl még nyerhet hogy nem tudná megrendezni. Nibcs kőbe vésve hogy meg kell rendeznie a következő Esc-et. Azért bugyutaságot ne írjunk.a

      • eschungary93

        Szerintem sincs értelme logikázni . Majd május 10.-én eldől melyik ország nyeri meg. Addig persze lesznek majd újabb és újabb top listák ,meg ilyesmi … de azt hogy most miért nem az adott ország rendezheti jövőre az ESC-t az teljesen abszurd dolog. Lehet hogy a görögök megnyerik és jövőre annyira összeszedik magukat gazdaságilag ,hogy megrendezik a fesztivált . Mert ennyire erővel mondhatnám azt is hogy Ukrajna és Oroszország sem nyerhet mert háborús helyzet van náluk …

  • angelo

    Itt is elsők vagyunk http://eurovision2014chart.tk/ és azért itt már csak kb. 15% a magyar szavazó, viszont összesen még kevesen szavaztak.

  • borso

    A 20-as youtube szavazás. Bár úgy látom csak 31 sorrend alapján készült. Az első három helyezett picit elhúzott. 🙂
    http://www.youtube.com/watch?v=WLJyH_kwl-A

  • illyria

    Csinálnom kellene valamit, de nincs kedvem hozzá, szóval kicsit barangoltam a neten és találtam pár tanulmány-félét. Az egyik azt mondja, hogy egyértelműen nem vagyunk benne semmiféle kőkemény Eurovíziós egymásra szavazós magban, a másik szerint pont ezért mi vagyunk az elsők azon a listán, ahol az országokat aszerint rangsorolták, mennyire tükrözik a szavazataik vagyis az adott pontok a dalokról alkotott véleményüket.
    Mondjunk a nyerési esély-listának igencsak a végén kullogunk, de kösz, azt már tudtuk így is 🙂

    • Balázs

      Magyarország igazából létre akar hozni egy ilyet. Lásd: „a külhoni magyarok így és úgy tudnak szavazni a magyar dalra”. Persze ez nem jön létre, mivel legtöbb esetben eltörpül a magyarok száma az adott szomszédban, de még így is mindenki számonkéri, hogy „onnan meg miért nem jött pont, hisz ott magyarok élnek”. Ez elég egyoldalú, ezért is igaz, hogy a mi pontjaink tényleg tükrözik a tetszésünket. Lehet ezt a tényt másképp is nézni, de ez az igazság.

      • Tibicsoki

        Érdekességképp a tavalyi döntőben az egy 12 pontot kapó országok:
        Belgium <–Hollandia, Fehéroroszország <– Ukrajna, Hollandia <–Belgium, Moldova <– Románia,Svédország <– Norvégia
        csupa szomszédok, és mi kaptunk a németektől.
        Ez teljesen objektív 12 pont lehetett a többiekével ellentétben, mivel egyik sem a győztes dal..

  • hidapeta

    Nyerés?Hahaha!Nekünk ez még Pavarottival sem jönne össze!

  • angelo

    Szívesen látnék egy olyan szavazólistát ahol a saját indulóra nem lehet szavazni. Tud valaki egy ilyet?

    • Mettyú

      az escnation.com-on szokott lenni egy elég jó szavazás, ahol országonként lehet szavazni, de az csak azután szokott indulni, hogy az összes dal ismert.

  • HunMateo

    Ennyire még sosem álltunk jó a győzelmi esélyeket nézve, ez egy alkalom, amit meg kell ragadni!
    Wolf Kati: nem nyerhetett, jó zene, de semmi eredeti, rossz színpad, gyenge ének, kis sorszám 53 pont
    Compact Disco: töltelék volt a döntőben, olyan semmilyen, kis sorszám, 19 pont
    Byealex: színpad oké, ének rossz, kicsit gagyi, 84 pont (ha kicsi sorszámot kapott volna, nem top 10)
    Kállay Saunders: jó zene, jó ének, eredeti, színpadképben kéne valami ütős és nagy sorszám kell! 244 pont!

  • eschungary93

    Én valamiért azt érzem hogy András fogja megnyerni , talán azért mert 20 éve hogy először indult el az ország az Eurovízión … nem tudom , de jó lenne ez okból is ,meg az hogy jövőre Magyarország rendezhetné a 60. fesztivált. 🙂

  • pestilany

    Nagyon vegyesek az erzelmeim. Egyreszt orulok, hiszen fantasztikus dal, egy nemes uzenettel, Andras pedig nagyszeru enekes, vilagszinvonalu az egesz produkcio, es egyenlore ugy tunik, bejon Europanak. De aztan eszembe jut, hogy 2011-ben hasonlo volt a helyzet. Rengeteg orszagban imadtak Katit, a fogadoirodak top5-be josoltak, aztan egy hatalmas bukta lett a vege. Aztan megnyugtat az, hogy azert Andras dala, produkcioja, szinpadi megjelenese, mindene, ezerszer jobb es profibb, mint Katie. Es ha ez bejon Europanak, akkor nem lehet gond. Aztan meg tudomasul kell vennem, hogy ez a verseny mar inkabb szol az orszagok egymas kozti viszonyarol, mintsem a dalokrol. Es hat tudjuk, hogy Magyarorszag.
    Szoval nagyon kiszamithatatlan. Nagyon kivancsi leszek a versenyre, a legjobbakat kivanom Andrasnak es nagyon szurkolok neki, a lengyelektol, a finnektol es a nemetektol pedig elvarom a 12 pontot. Ok a minimum 🙂

    • Pitbull42

      „elvarom a 12 pontot”
      Ez azért kicsit erős volt…

      • Balázs

        Amugy adjuk már a 12 pontot Finnországnak!!!

      • illyria

        Tőlem megy egy szavazat nekik és nem csak azért, mert szeretem a finn dalt, hanem mert egyébként is „jár”. 🙂

      • Sheg Ber Uug

        Egyetértek. A finnekre mi szinte minden évben számíthattunk, mi viszont szinte sose adtunk nekik pontot (Pernillát kivéve 2012-ben, de ő ennek ellenére kiesett). Úgyhogy én mindenképp szavazni fogok rájuk (annál is inkább mert nagyon tetszik a daluk), és mindenkit arra buzdítanék, hogy nyomjon rájuk legalább egy szavazatot! Ugyanez vonatkozik a lengyelekre, én rájuk is küldök majd.

        Állandóan sírunk hogy nekünk nincsenek haverjaink, komáink, akik ránk szavaznak, de igazából ne csodálkozzunk, mert mi sem viszonozzuk a kezdeményezést. Itt az ideje ezen változtatni. 😉

      • Balázs

        NEEEEE! Emberek ez irónia volt 😀 😀 😀

      • Sheg Ber Uug

        Kár. Pedig nem kéne annak lennie.

      • Balázs

        Ha úgy gondolod, hogy az országra kell szavazni, és nem a dalra, akkor nem neked való ez a fórum!!:)

      • pestilany

        Termeszetesen nem komolyan gondoltam, ezt erezteti a ket mondat vegen a smiley(legalabbis szamomra), csupan viccbol irtam, utalva a magyar-finn baratsagra, nem kell mindent veresen komolyan venni…

      • eschungary93

        jó adjunk a finnek pontot , de ha megnézzük az eddigi top listákat , még lehet döntő se nagyon lesz …
        legtöbb videóban majdhogy a vége fele kullog a banda …