Macedónia: Tijana Dapčević – To The Sky (Tamu Kaj Sto Pripagam)

macedoniaTudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Tegnap este Macedónia dalbemutató show-t tartott. A korábbi macedón fellépők mellett Tijana Dapčević elénekelte azt a dalt, amivel versenyzeni fog a 2014-es Eurovízión. Készült angol és macedón nyelvű verzió is, mi az angolt mutatjuk be. Gratulálunk!

39 Comments

Karolina Gocheva után a második kedvenc macedón dalom 🙂
Nem számítottam ennyire jóra, sőt még jóra sem 😀 Kellemes csalódás.
Az angol verzió sokkal jobban tetszik, remélem úgy megy majd.

Örülök ennek a dalnak, kicsit a csaj olyan Pink-Jessie J vonal, legalábbis nekem ők jutottak eszembe, ez pedig akár hízelgő is lehet – de már nagyon vártam egy ilyen csápolós, táncolós, tombolós popslágert idénre.

Az eddigi mezőnyben hiánypótló nóta, de nekem valami hiányzik belőle. De bevallom, kevés macedón dal van (1-2), ami ennél jobban tetszett volna, így összességében elégedett vagyok ezzel a választással.

Szép és jó, de nem valami eredeti. Az énekesnőn kívül.

1. Albánia
2. Macedónia
3. Olaszország
4. Finnország
5. Málta
6. Fehérorszország
7. Ukrajna
8. Svájc
9. Izland

Orbitálisan nagy (és rossz) playback-nek tűnik a videó. A dal jó, tetszik, de egy kicsit ércesebb hang illene hozzá, ahogy Zoli írta fentebb, Pink vagy Jessie J. jobban el tudná nyomni. Az anyanyelvi változat nekem jobban bejön, mint az angol. Ott megvan az az “érces” hang amit az angolból hiányoltam.

Mintha hajazna valamire…nah de mindegy.Jó ez így talán meglehet nekik a döntő.Csak kár,hogy nem élőben énekelt a csajszi!

Engem is egy kicsit Pinkre emlékeztet (Jessie J-re szerintem nem hasonlít, neki sokkal szebb hangja van) de Pinknél nyilván jóval gyengébb. Egész trendi pop dal de semmit több. Szerintem ebből középmezőny lesz 20+-os helyezéssel.

Oké. Csak ennyit tudok erre mondani 😀 nem hatott meg, de egyáltalán nem rossz, sőt. Az én listámon eddig az elsők között szerepel. A döntő meglesz, az biztos.

Bennem mindig felébred a gyanú a playback előadásokat hallván, hogy csak húzni akarják az időt,hogy kiderüljön, élőben nem tud hasonlóan teljesíteni. Kíváncsian várom, élőben mit tud a hölgy, mert sok helyen látom, mennyire népszerű.

Na, akkor en leszek a gonosz, de : utalom ezt a dalt!!! Unalmas, semmitmondo, tucat, ugyanugy mint az eloado. Remelem csak egyszer kell vegigszenvedni.

nem vagy gonosz és nem kövezünk meg ,csak leírtad a véleményed, ennyi 🙂 … de én momentán imádom ezt a dalt , első helyen áll a top listán , mert szeretem és jó kis bulizós dalocska 🙂

A betyárját … hát akármilyen hamis lesz én erre kis időre szét fogom táncolni a lábam , nah jó még a görög tuc-tuc-ra is 😀

Jaaaaj, ezeket mar en is be akartam linkelni 🙂
Egyebkent a felhasznalo az osszes tavalyi dalt “megcsinalta” igy, plusz meg egy csomo ESC dal is megtalalhato ebben a “verzioban”. 🙂 Dima Bilan – Believe, ezen besirtam, nagyon vicces 🙂

Uuu, amin meg sirva nevettem : Loukas Giorkas – Watch my dance.
Az a rap resz…..aaa konnyeztem :”’))))
Nem tudok linkelni, de mindenkeppen keress ra 😀

Ez egy olyan dal , ami biztos kivált az emberből ‘érzelmeket’. Vagy szereted , vagy nem . Olyan nincs , hogy közömbös kategória legyen … És nálam az előbbi 🙂

Ez egy nagyon jó popsláger , egy rádióbarát dal , az embernek jobb kedve lesz ettől a számtól 🙂

Comments are closed.