Magyarország: Kállay-Saunders András: Running

http://www.dailymotion.com/video/x1d2rmh_kallay-saunder-andras-running-live-a-dal-2014-winner-hq_tv

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: adal2014.hu

Ma este Magyarország kiválasztotta azt a dalát, ami a legmegfelelőbb produkció a 2014-es Eurovízióra. A zsűri által kiválasztott legjobb négy dalra szavazhatott a közönség, így a televoting döntése alapján Kállay-Saunders András „Running” című dalát küldjük Koppenhágába. Gratulálunk és sok sikert!

 

Comments

473 hozzászólás a(z) “Magyarország: Kállay-Saunders András: Running” bejegyzéshez

 1. Sheg Ber Uug avatar
  Sheg Ber Uug

  http://www.hirado.hu/videok/?video=126853

  36:30-tól… már megint megy ez az eltúlzott hurráoptimizmus, nekünk van a legnagyobb esélyünk megnyerni, blablabla. Aztán a végén megint pofára esünk, mint Wolf Katival. Természetesen szerintem is megérdemelnénk minimum egy dobogós helyet, de egyrészt sültünk már fel nem is egyszer a nagy reménységeinkkel, másrészt meg ez a verseny tudvalevőleg az országok szimpátiáján alapszik… Szóval szerintem elég lett volna, ha annyit mondanak, hogy a magyar dal az esélyesebbek közé tartozik. Pont.

 2. borso avatar
  borso

  Ja, hogy ez is az új albumán lesz…. 17-nek érzem magam! Köszi András! Nálam megnyerted az egészet!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=KEaJ4T42450

 3. prezli avatar
  prezli

  2. próba teljes verzió: https://www.youtube.com/watch?v=G8l7PCHqD7Q

  Jó lesz ez 😀

 4. Szolnok avatar
  Szolnok

  Nagyon izgultam a koreográfia módosítás miatt de szerintem nagyon jó maradt és ütős. A hang is rendben hát nagyon sok sikert Andris.!!! Kiváló táncosai vannak , jó lesz ez ! biztos lesz eredménye ennek a sok munkának.!! Mindenesetre szurkolok neki ezerrel, hisz igazán tehetséges ember és a stábja is nagyon jó.