Naptár

2013. március
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Bulgária: Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov – Samo Shampioni

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xRdG6jo2sSQ[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com – eurovision.tv
Eredeti kiadás: 2013. március 3. vasárnap – 21:17
Frissítve: másik dal megy Malmőbe
Frissítve: a BNT magyarázata

Több bejegyzés keringett a Facebook-on arról, hogy Elitsa és Stoyan kiborult azon, hogy nem az ő favoritjuk, a “Samo Shampioni“ nyerte a szavazást. A „Kismet” és a fent nevezett dal is ugyanannyi pontot kapott, így a pontegyenlőség esetére hozott szabály szerint a „Kismet” nyerte a versenyt. Most a BNT bolgár köztelevízió bejelentette, hogy valójában a  “Samo Shampioni” című dalt fogja előadni a duó Malmőben.

Friss: Az eurovision.tv információi szerint a BNT nem tudott megegyezni a „Kismet” című dal egyik Argentínában dolgozó szerzőjével a szerzői jogokról egy ilyen nemzetközi verseny követelményeinek megfelelően. A „Kismet” bolgár producere félreinformálta a BNT-t, ugyanis az argentin zenész-producerrel nem lett leegyeztetve a végleges verzió. Viszont a határidő sürget, március 18 után már semmilyen változtatást nem lehet eszközölni a dalon. A BNT döntése alapján elküldik a zsűrinél első, a közönségnél második helyezést elért Само Шампиони című dalt küldik, mert ebben az időpontban történő visszalépés a teljes versenytől súlyos büntetést vonna maga után.Elitsa Todorova és Stoyan Yankulov támogatják a döntést és mindent megtesznek azért, hogy méltó képpen képviseljék Bulgáriát.

 

Eredeti kiadás:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8nMuuhR_Xis[/youtube]Bulgária: Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov – Kismet
Tudósító: Klész Imre
Forrás: escxtra.com

Ma este Bulgária dalt választott a már előre kijelölt előadóknak. A zsűri és a közönség szavazásának összevetése után holtverseny alakult ki, így a közönségszavazást megnyerő dal indul Malmőbe, azaz a “Kismet”, Elitsa Todorova és Stoyan Yankoulov előadásában. Gratulálunk!

62 hozzászólás Bulgária: Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov – Samo Shampioni