Végső visszaszámlálás: kit küldjünk Malmőbe?

eschungary1aSzerző: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Eljött a végső visszaszámlálás ideje! Az old.eschungary.hu két előszavazást szervezett A Dal 2013 versenyzőiről, 1-2 hibával sikerült eltalálni a továbbjutókat. Az előszavazásunk most a végéhez ér: az a kérdés, hogy szerintetek melyik az az előadó, aki egyáltalán be tudna jutni a 2013-as malmői Eurovízió döntőjébe és ott a lehető legjobb eredményt el tudná érni? Ehhez segítségül szolgálnak a döntősök színpadi szereplései, illetve nem árt megnézni az oldalsávon a különböző országok eddig kihirdetett versenydalait is, hiszen az szokott lenni a kedvenc téma a rajongók körében májusban, hogy a mi dalunk mennyire vész el a többi produkció között és hogy mennyire vész el a színpadon.

Alapvető igazság, hogy egy gyenge dalt jól fel lehet hozni egy vonzó színpadi produkcióval, illetve egy jó dalt is le lehet rombolni egyrészt a dalhoz nem illő színpadi látvánnyal, másrészt a korábban már kitárgyalt „eurovíziós túlkapás” esetén. Aki úgy nézte végig a válogatókat, hogy két alkalommal is fel tudott ugrani a fotelből azzal a felkiáltással, hogy „Ez az!”, az máris kattintson, aki még mindig bizonytalan, annak ajánlom a magyar és külföldi produkciók kielemzését.

08

09

10

17

18

20

25

29

sajnáljuk, jelenleg nincs elérhető szavazás

Comments

424 hozzászólás a(z) “Végső visszaszámlálás: kit küldjünk Malmőbe?” bejegyzéshez

 1. rubicka2 avatar
  rubicka2

  hogy lehet itt rájuk szavazni?? segísetek lécci

  1. Gabiii avatar
   Gabiii

   Regisztrálnod kell!

 2. Czigel avatar
  Czigel

  A Top 4-et lehetetlen megtippelni, habár az új szavazási szisztémával Alexnek, és Laurának(hacsak nem csinálnak valami atomnagy dolgot)az esélyei minimálisra csökkentek… Gigi és KSA szerintem biztos, Ildit szeretném látni, és szerintem ott is lesz, de a másik 3 közül ha objektíven nézem a dolgot egyiket se raknám be… De az biztos, ha a duett ott lesz a top 4-ben akkor nehéz lesz őket megakadályozni sajnos..:// Úgyhogy Laura vagy Alex igazán mehetne a 4 közé bármelyik másik helyett 😀 Hogy ki megy ki? Szerintem Gigi vagy KSA.

  1. Vektor avatar
   Vektor

   Szerintem egyértelmű. Kizárt, hogy a Top4-be csak zsűri által döntőbe juttatott dalok kerüljenek, ezzel gyakorlatilag kijelentenék, hogy idáig az SMS-szavazásnak nem volt semmi értelme, így ki is zárhatjuk Ráczot az egyenletből, ő lesz ennek a rendszernek a vesztese. Mondjuk az érdekes, hogy ez azt jelentené, hogy egyszer sem szavazhatott rá a közönség a műsor folyamán, ami igazán megmutatja, mekkora baromság ez a rendszer.

   Rácz mellé Cserpest is oda lehet rakni, mint biztos kiesőt. Nagyot kellene javulnia ahhoz, hogy a zsűri meggondolja magát vele kapcsolatban. KSA és Gigi biztos bejutó lesz. Marad Keresztes, Vastag, ByeAlex és Agárdi-Pál az utolsó két helyre. Itt majd megpróbálnak konszenzust találni a nézőkkel, tehát olyat továbbjuttatni, akit egyszer ők, egyszer a nézők küldtek tovább, így ByeAlex is kiesik, amit nagyon sajnálok. Ha nézzük a tendenciát, illetve a dalok megítélését az előző két kőrben, akkor szerintem kijelenthetjük, hogy Vastag is ott lesz a Top4-ben, és majd Keresztes-duó párharc lesz a negyedik helyért. Hogy kit választanak, az attól függ, mennyire akarnak belenyúlni a versenybe. Dénesék kiejtése biztos több elégedetlenkedést szülne, mint Keresztesé.

 3. Vektor avatar
  Vektor

  Egyébként csak nekem meglepő, hogy ByeAlex dala a legnézettebb a YouTube-on, illetve, hogy a produkció mögött elég komoly hype alakult ki a neten? Amikor először meghallgattam ezt a dalt, nem hittem volna, hogy idáig eljut.