A Dal 2013: a harmadik elődöntő továbbjutói

dal_magdiTudósító: Klész Imre
Forrás: MTVA

Ma este ismét hat dalt választott ki a zsűri és a közönség a jövő heti Dal hétvégére. A jövő hétvégén így középdöntőnként 9-9 dal fog versengeni. A mai forduló eredményei:

Polyák Lilla – Valami más 43 pont (zsűri juttatta tovább)
Burai Krisztián – Született szívtörő 36 pont
Hoffman Mónika – Hullócsillag 36 pont
United – Tegnap még más voltál 41 pont (közönség juttatta tovább)
Cserpes Laura – Élj pont úgy 45 pont (zsűri juttatta tovább)
Flash Travel feat. Újvári Péter – Soha ne add fel az álmaidat 42 pont
Mohamed Fatima – Nem baj 37 pont (közönség juttatta tovább)
Brasch Bence – Túl egyszerű 37 pont
Radics Gigi – Úgy fáj 47 pont (zsűri juttatta tovább)
Puskás Péter – Amíg a tűz ég 42 pont (közönség juttatta tovább)

A múlt heti második elődöntőben 37 országból (mint például Azerbajdzsán, Kazahsztán, Luxemburg, Kuvait, Omán) több mint 70000 SMS szavazat érkezett. Az old.eschungary.hu előszavazásán 6-ból 5 előadó továbbjutását jósolták meg olvasóink: Hoffman Mónika helyett a United együttes szerepelt sikerrel.

90 Comments

Látva a 3 elődöntőt, számomra a legszimpatikusabb résztvevő a Malmői fesztiválon Cserpes Laura lenne. Valami ütősebb látvánnyal…

Nekem nem tetszet Cserpes Laura…:/… Ruha nélkül ,biztos érdekesebb de így olyan mint a többi szappanbuborékbol ki szabadult pop baby…

A mai este szerintem:
Én élveztem ezt a napot a 3 adásból a 2. volt valahogy a leggyengébb, vagy én voltam rossz passzban de az valamiért unalmasra sikerült.
Polyák Lilla: Voltak bizonytalanságok, ezt tudjuk be a füles problémának. DE ez így nem lesz jó, már láttuk hogy egy ilyen dal díva stílusban mire megy, szóval nekem felejtős pedig szurkoltam.
Burai Krisztián: Azt hozta amit vártam, egész jó de Eurovízió szóba sem jöhet.
Hoffman Mónika: Nem volt tökéletes de nálam továbbjutott.
United: Nem tudom elviselni Barnát így inkább nem nyilatkozom.
Cserpes Laura: Remek végre egy igazi pozitív meglepetés! Még egy kis energia az énekbe és akár még indulónak is elfogadnám. Azért komolyan át kell gondolni ezt a válogatási rendszert ha ilyenek maradnak ki a legjobbak közül.
Flash Travel: WC szünetnek jó volt, de hogy a zsűri mit látott bennük? Ledöbbentem a pontokon. Valakinek a valakije? (elnézést de még mindig jobb opció mint hogy komolyan gondolták)
Fatima: Egyszerűen borzalmas volt! :S
Brasch Bence? Vasag Tomi 2 elég ő is a középdöntőbe.
Radics Gigi: Lehetne még javítani a dalon, ha ő megy szerintem változtathatnának kicsit. Az előadás sem volt 100 % nekem.
Puskás Peti: Nekem tetszik de egy kicsit túl lett mozogva a dal.
Az eredmény ok.

Az online közvetítésben mutattak részleteket az eddig kiválasztott dalokból és Rákay Philip azon viccelődött, hogy milyen jó, hogy nem kell pontoznia mert nagyon alacsony pontokat adna…hát most komolyan megint azt fogják játszani hogy a mi dalunkon kívül az összes többi 0???
Lehet hogy rövid távon ezzel nézőket lehet nyerni de hosszú távon óriási kárt okoz a verseny megítélésében ha állandóan a meg nem értett zseni szerepét játsszuk. MIÉRT KELL EZT?

Pedig ugyanaz lesz a műsor, mint tavaly: Csiszár “világszínvonal” Jenő nagyban veri majd a mellét, hogy a győzelemre leginkább esélyes dalon és miénken kívül az összes kritikán aluli, és punktum, nincs apelláta.
Bírom, hogy szabad a kedves TV nézőt ennyire hülyének nézni.

Gigiből mondjuk nem nézném ki, hogy alacsony lenne a költségvetés, bár még mindig jobban nézett ki, mint Veca. 😀

Nekem fizikai fájdalmat okozott Cserpes L. rettenetesen fals éneke.
És ahogyan megpróbálta kierőszakolni magából azokat a vérszegény magas hangokat, az számára megalázó volt.
De bizony a kiválasztás nem szakmai alapon történik, hanem valamiféle pofára.
Ezzel sem jutunk semmire sem…

Úgy látszik, én valami más adást néztem, mint Király Balázs, mert nekem éppen Cserpes Laura éneklése tűnt a legkiegyensúlyozottabbnak, és legtisztábbnak. Nem mondom, hogy tökéletes volt, én is hallottam benne néhány apró hibát, de az, hogy “rettenetesen fals” lett volna, szerintem erős túlzás.

Pitbull,100%-ban egyet értek.Egyáltalán nem volt fals.Azon csodálkoztam,hogy milyen gyönyörű volt az előadása,és teljesen megérdemelten van ott a középdöntőben.

Hú, hát Fatimától abszolút nem ezt vártam. Azt hittem, hogy fellép majd egy dög a színpadra, aki belevaló és vagány csajként sikeresen eladja a produkciót. Ehelyett kaptunk egy egészen visszafogott előadni-próbálót, akinek fényét a két szörnyű táncosfiú csak tovább oszlatta.

Polyák Lilla meglepett, mennyire amatőr módon viselkedett. Mi az, hogy ha a füles beszarik, már nem is tud előadni? Ajánlanám figyelmébe Caramelt. Egy profi előadónak bizony eleve nincs szüksége fülesre. Az nem azért van a füledben, hogy pótolja hiányosságaidat!

A United dala a kiadástól kezdve egyik favoritom és örülök neki, hogy élőben is sikerült előadniuk. Az meg csak hab a tortán, hogy a nézők küldték őket tovább.

De a nap végén CSAK A GIGI! 😉

Lilla: Nos, ha csak a színpadképet nézem egyáltalán nem jutott eszembe az euphoria 😀 De sajnos más sem, elég semmilyen volt, legalább táncosokkal fel lehetett volna dobni.

Laura: Az est meglepetése számomra, örültem hogy továbbjutott, megérdemelte. Az énekléssel sem éreztem problémákat, de aztán lehet én vagyok süket ehhez 😀

Peti: Ha csak a dalt nézem, nálam mindent vinne, azonban egy kicsit lehetne kevésbé “erőlködős” is.

Fatima: Rettenet, annyira semmilyen volt.Helyette inkább Mónikát szavaztam volna be.

United: Nekem ez egyáltalán nem tetszik, amúgy különösebb kivetnivalót nem láttam benne.

Gigi: Nem giccsparádét várok ruha terén, de valami jobbat is találhattak volna neki.Ezenkívül a végén, az a vokálos..az valami katasztrófa. Konkrétan úgy hangzott mintha valaki héliumos lufit szívott volna, és úgy kiabált bele a dalba XD

Ez vicces, mielőtt elolvastam volna ezt a hozzászólásod, pont ugyanez a héliumos lufi-hasonlat jutott eszembe a vokalista csajról Gigi dalában. YT-videóhoz azt is commenteltem… 🙂

Polyák Lilla vagy Gigi, én itt tartottam azóta, amióta kijött a 30 dal. Az első két elődöntő nem változtatta meg az álláspontomat (Éliás Gyula baromira tetszett, de érthetetlen módon kiesett…), viszont ma hozzáadtam az esélyeseimhez mégegy nevet: nekem tetszett ma Cserpes Laura (nem csupán a lány, a dal úgyszintén :D), el is tudnám kint képzelni, kicsit (talán csak nekem) a 2009-es izlandi csajra hasonlított az előadás, ballada, nehéz dal, és hát emlékezzünk csak vissza, Yohanna mire vitte az Is It True-val…
Ami Lillát illeti, élőben egy kicsit gyengébb volt, mint a stúdió verzió, de összességében még mindig ott van a top3-amban, AZONBAN ez a színpadra vitel elég gyér volt. Ez egy pörgős, bulizós szám, nem statikusan, nagyestélyiben kéne előadni, hanem táncosokkal, színekkel..
Gigi pedig nagyszerűen énekelte el a dalt élőben is, DE… Ezen a vokál hangszerelésen kéne mit csiszolni! 6 embert bír el az eurovíziós színpad, na ebből legalább 4 vokalistára szükség van, főleg mivel az utolsó refrént nekik kell vinni. Ennek az alt vokalistának elég elveszett hangja volt, és kettecskén szimplán nem voltak elegek a dal végén. Ha ezt a vokalista mizériát sikerül felülírni, akkor nálam Gigi a befutó.

Cserpes Laurában egyet értek veled…
Giginél azt érzem mintha citromba harapnék,finom de savanyú…azaz jó hang,de mégis valami hiányzik. Szerintem nem lesz befutó Gigi.

Nekem is Cserpes Laura volt az est kellemes meglepetése. A dalát csak egyszer hallgattam meg a műsor előtt, kíváncsi voltam rá élőben. Amikor egy énekes/nő van a színpadon, sokszor érzem, hogy nem elég ő a nagy térben. Az este Laurát hallgatva/látva nem volt ilyen gondolatom, nem kerestem a többi zenészt, őt jó volt látni egyedül is.
Gigi persze jól énekel, hangja is szép, de én mindig úgy várok tőle egy lágy, visszafogott dalt és azt, hogy ne emlegessük vele kapcsolatban Beyonce-t. Van egy Radics Gigink, nem kellene magyar Beyonce-t formálni belőle.
Hoffmann Mónika dala egyszer meghallgatva egészen jónak tűnt, szépen kezdődik, az este viszont nem volt olyan jó az előadás.
Fatima dalában a zenét nem szeretem, nem az én stílusom, viszont hangja van és igen jó előadó is.
Brasch Bencével és ezzel a dallal úgy vagyok, mint Pál Dénessel, csak Bence bátrabban mosolyog és lazább – őt is kisebb színházban tudom elképzelni, rádióban szívesen meghallgatom, de egy aréna nagy színpadán nem látom.

Cserpes Laura és Puskás Peti kellemes meglepetést okozott. Azon meglepődtem, hogy a United tovább jutott. Sajnos ismerve a malmöi színpadot, nem nagyon találtam olyan produkciót, ami a jelen felállásban ne veszne el rajta. ismerve az eddigi nyertes produkciókat, esélytelen bármelyik magyar szám is. Nagyon okos Csiszár és Rákai ráadásul tesz róla már jó előre, hogy ne igazán szeressenek minket. Már megint azt játszuk , hoy mi aztán tudjuk a tutit, és egész Európa hülye! A negatív vélemények sajnos nem tesznek túl jót!

Mint azt mindenki tapasztalhatta az elmúlt 2-3 évben az Eurovíziós dalfesztivál egyben az egyes országok szeretet-indexe is.
Mi másért nem győzött az utóbbi évek legjobb számával Wolf Kati, mint amiatt, amilyen visszataszító politikai vezetése van a jelenlegi Magyarországnak? És lehetne folytatni a sort a NOX “sikertelenségével”, stb.
Most sem lesz másként.
Ha Beyoncé indulna, de magyar színekben, ő is csúfos “kudarcot” vallana.
Ezt az orbáni Magyarországot nem szereti sem a lengyel, sem a sógor osztrák, se senki.
Emiatt aztán, bár vannak nekünk jő előadóink és szerzőink, felejtsük el, hogy labdába rúghatna egy ilyen tehetséges Gigi, vagy éppen a világszínvonalú P. Lilla.
Sajnos, de ez van.
Igazamról pedig meggyőződhettek Malmő után.

Azerbajdzsán gyakorlatilag diktatúra – 2011-es győzelem.
Oroszország Putyinját egy kontinens gyűlöli – 2008-as győzelem.
Ukrajna kezd diktatúrává válni – 2004-es győzelem.
Szóval hagyjuk ezt a hülyeséget egyszer és mindenkorra.

Kedves Egy darab vélemény! Mint látom életedben nem láttál Eurovíziót! Nem értem miért kell ennyire Wolf Katit isteníteni! Most komolyan, láttál te bárkit rajta kívül 2011-ben? Elfogadom, hogy nem egy 22. helyet érdemelt, de ne legyünk már ennyire felháborodva ember!
Egyébként feltenném a kérdést, hogy minek megyünk Olimpiára ha a temérdek versenyzőnknek csak töredéke kap aranyérmet?

Iszonyat gyenge volt a tegnapi adás 🙁 Radics Gigi, a United és Brasch Bence voltak a legjobbak, a többiek nem is voltak nagyon érdekeltek. De Fatima továbbjutott??? Phhff..

Szerintem a 3 elődöntő közül ez volt a legerősebb, és a 2. volt a leggyengébb. Ezt itthon többen egyezményesen megállapítottuk. Ehhez képest itt a fórumon mindenki az ellenkezőjét híresztelte.

Nekem a továbbjutók majdnem rendben vannak,de…Szerintem is Gigi egyik nagy favorit.Nagyon jól énekel, de egyetértek azzal is hogy a hátsó vokál nem jó dolgozni kell rajta.Cserpes Laura elég tűrhető volt,de az hogy remek volt erős túlzás.A dal felejthető és a magas hangokat úgy énekelte mintha kínoznák őt.Nem elég ez messze még akkor sem ha jól énekelné a dalt végig.Jobb kell ennél.Polyák Lilla állok egy helyben rázom a csípőm egy helyben és vakarom a fülem mestermutatványa igazán profi volt mit mondjak.Elég jól énekelt de kiakaszt az hogy egy GYORS UPTEMPO DALNÁL állunk a színpadon mint egy fatuskó.Látvány és mozgás is kell hozzá hanem ha ez megy 22-ik hely here we come jó esetben.Kati dalával is ez volt a baj.Jó dal volt jól énekelt de az állok egy helyben mint a f… a lakodalomban kb.15 helyébe került. Szóval így a 3 heat után és az utóbbi napokban látván hogy europa sok országában uptempo dal nyert azt mondom lassú vagy közepes tempojú dalt kell kiküldeni vagyis tényleg az agárdi-pál duó habár én nem vagyok oda nagyon attól a daltól,vagy gigi vagy nem tudom.Amúgy figyelem a román dalokat is már nagyon erős mezőnye lesz a románoknak,szerintem onnan is gyors dal fog jönni.

Az én véleményem:

Polyák Lilla – Valami más
Egy kicsit több mozgást vártam a dal alatt, és remélem a fülmonitorral nem lesz gond jövőhéten. Nagy kedvencem!

Burai Krisztián – Született szívtörő
Egy átlagos dal, mély nyomott nem hagyott. Jól indul, de nem váltja be később.

Hoffman Mónika – Hullócsillag
Szerintem mindenképp középdöntőbe, döntőbe való, én rá voksoltam. Egyszerűen felemelő és szép

United – Tegnap még más voltál
Kellemes volt, de nem több. Pély még mindig tud énekelni 🙂

Cserpes Laura – Élj pont úgy
Tetszett. Nagyon szép hangja van, kellemeset csalódtam. CD-ről nem szerettem ezt a dalt, de így élőben sokkal jobb.

Flash Travel feat. Újvári Péter – Soha ne add fel az álmaidat
Ugyanaz mint Lauránál. Élőben azt nem mondom hogy tetszett, de jobb volt mint a CD-n. A fellépés előtt az a kisvideó pedig magáért beszél.

Mohamed Fatima – Nem baj 37 pont
De igen is van baj! Hol van az az erős hangú Fatima és ki volt az aki ezt elénekelte. Szerintem gyenge volt nagyon, én nem juttattam volna tovább. Sajnálom Fatima, nem tudom mi volt a gond, de ez így nem jó.

Brasch Bence – Túl egyszerű
Egyetértek az előttem szólókkal, Vastag Tamás 2. Még a háttér is hasonló volt. Szép dal, de elég egy is belőle.

Radics Gigi – Úgy fáj
Szép volt, tetszett, de a végét inkább énekelje el Gigi.

Puskás Péter – Amíg a tűz ég
Peti tényleg megmutatta igazi frontemberi egyéniségét. Nem volt ezzel semmi gond, tüzes dal.

Fatima: én nagyon vártam őt, de ez az előadás borzalmas volt. Úgy mozgott, mint egy fabábu, és mintha a végén -úgy tűnt nekem,- mintha elrontotta-elfelejtette volna a szövegét. Borzalmas volt.

Peti: kicsit erőszakosnak tűnt 😀 de jó

Laura: meglepett engem is, jó

Lilla: unalmas az előadása, a dal jó, a szerelés nem tetszik

United: hát igen, lesz kinek kiesnie 😀

Csalódtam a tegnap estében. Nem értem miért kell a jelentéktelen énekesek jelentéktelen dalait pont egymás után tenni…ezzel akarják elijeszteni a nézőket vagy mi? A United és Mohamed Fatima szerintem még az elődöntőt sem érdemelték meg azokkal a produkciókkal, nem hogy a középdöntőt! Nem tudom miért szavaztak rájuk, de biztos nem azért amit láttunk! Cserpes Laura egyszerűen fantasztikus volt, a színpadkép, a dal, a hang, minden. Gigiről ugyanezt tudom elmondani, de Polyák Lillánál kiemelkedően semmivel sem vagyok így. Jó volt a dal, a hangja, de az, hogy a fülhallgató miatt ott bambáskodott nem profiságra vall! Az pedig, hogy Vastag Tomival egy szinten lévő Brasch Bencét lepontozták…nem értem! A hangja megvolt, a dal is, a színpadkép pedig szerintem igen szépre sikeredett! Mivel volt jobb Tomi?! A másik akit nem értek Hoffman Mónika. Csodálatos színpad, a hangja fantasztikus, a dal katartikus és kiesik.. Legalább most nem a zsűri hibázott nagyobbat!

Puskás Peti pedig csúnyán színpadiaskodott végig, rossz volt nézni, hallgatni pedig…elment! A csillagok után ez nekem kifejezetten negatív volt! Burai Krisztián meg egyenesen szörnyű volt, de nem is vártam többet.

Nekem most a Fatima és a dal is gyenge volt, olyan volt mint egy monoton gépzene. Ha nem egy valógató műsor, már elkapcsoltam volna, olyan unalmas volt. Fatima jobb éeneks annál, hogy ilyen számokat elvállaljon.
Nekem ez a forduló gyengébb volt mot a második és az első. Polyák Lilla nagyon jó énekel,az egyik kedvencem, nekem viszont a Cserpes L. is gyenge volt, kicsit olyan mű barbis fazon, nem volt egyénisége. Az United tetszett.

Úgy tűnik, itt több “profi” előadó van, aki tudja, hogy mit hallott vagy nem hallott Polyák Lilla a fülében?
Egy sok-sok száz előadás főszerepét végigéneklő énekesnő ne lenne profi? A dala viszont – sajnos – átlagos, a képességei töredékét sem tudja megmutatni benne.
Én Cserpes Laurát untam, bizonytalan volt és hamis, a dal pedig szintén közepes.
A legborzasztóbb Hoffman Mónika volt, rettenetes fals hangokkal.
Kiemelkedő dalt nem hallottam sem most, sem az előzőekben, talán Gigi lenne a legjobb választás.

CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,CSERPES LAURA,

Ne haragudj,de Puskás előadást nézni sem szerettem…az a kínlódás amit leművelt,az ideg rángatta szerencsétlent vagy mi???
Cserpes Laura pedig igen tudott énekelni biztos döntős lesz,csak akkor lesz gáz,ha Odettel egy fordulóban lesz.

Cserpes Laura engem is meglepett, tetszett a dala és az előadása, örültem, hogy őt vitték tovább! Polyák Lillától és Fatimától sokkal többet vártam volna. Egy ismerősömmel néztük végig az elődöntőt, Fatimát mindketten szerettük korábban is, de mindketten azt mondtuk, hogy tud ő többet is és hogy ez most rosszul sikerült. Ennek ellenére rá szavaztam, megérdemel még egy esélyt.

Polyák Lillától egy ilyen dalhoz egy kis mozgást vártam volna és valami dögös szerelést, nem egy hálóinget egy kis szélgéppel feldobva. Olyan jó kis dal, de az előadás olyan volt mint egy üveg ecet: nagyjából 20%-os.

Gigi volt a legjobb és őszintén remélem, hogy ő megy Malmőbe. A végén tényleg énekelnie kellene, nem visítozni, de ezt leszámítva szerintem az övé a legjobb dal és élőben is nagyon jól énekel. Remélem, hogy őt küldjük.

Nekem Gigi volt a legnagyobb csalódás, ebben a formában ez a produkció nem lesz győztes-kevés a győzelemre, azon kívül, hogy Giginek jó hangja van, semmi pozitívumot nem tudok róla mondani. Tőle szerintem Hoffmann Mónika is jobb előadást nyújtott. Cserpes Laura pedig számomra olyan mint a 2009-es izlandi énekesnő Johanna, szép nő, remek hang és előadás-mehetne Malmőbe akár 🙂
Polyák Lilla produkciójában a mozgást hiányoltam, ha azon tudnak változtatni a középdöntőre, akkor lehet belőle akár döntő is.

Polyák Lilla: Alapból ellenzem a dalt, nem vagyok vele egyedül, hogy plágiumgyanús, ráadásul gyér a színpad, nem volt valami maradandó. A füles miatt meg ne tessék sírni (ahogy fentebb is elhangzott) ha akkora profinak tartja magát, akkor nem hinném, hogy ez galibát jelentett volna neki. Becsülje meg, hogy középdöntős.

Burai Krisztián: Jó volt ez a dal, de B.K. élőben kicsit gyengébb volt hozzá, a hangi kvalitásai se “nőnek fel” ehhez a műhöz, de egyébként én élveztem, viszont Eurovízióról szó sem lehet.

Hoffman Mónika: Az este egyik legjobbja volt, az éneken bőven van még mit csiszolni, én legalábbis érzem, hogy ott van benne, a dal meg csúcs volt. Mindenképpen továbbjuttattam volna. Nagyon kár érte.

United: Semmi extra, jó, jó de valahogy mégsem az. Lehet csak én bonyolítom túl, és mondjuk ESC-en is tök jól szerepelne, mert amúgy bulis, pörgős, modern, fiatalos, de valamiért nekem ez a formáció nem szimpatikus. Pély ne üvöltözzön a végén és kibékülök vele szerintem.

Cserpes Laura: Nekem ő nem volt meglepetés. 😀 Adás előtt is a TOP 10-em környékén kóborolt, bebizonyította, hogy helye is van ott. Gratulálok neki, szép volt !

FlashTravel ft. Újvári P.: Nem volt olyan borzalmas mint vártam, de ESC-ről megint szó sem lehet. Itthon rádióban, és ünnepnapokon.

Fatima: Durván megpiszkálták Fatima hangját a stúdióban aztamindenit ! :O Ennek ellenére nagyon jó, karakteres hangja van, és hellyel-közzel a dalhoz is passzol, de ezen a színpadi mozgáson ő maga csiszolhatna. Ha bulizós számot csinál akkor pörögjön ő is, máskülönben senki nem hiszi el, hogy ő ezt komolyan gondolja. 😉

Brasch: Elmondtátok már, Vastag 2, ráadásul nálam a 30 közül utolsó, nem javított semmit a helyzetén, örülök, hogy nem szavazták be a tinik.

Gigi: Vagy az én várakozásaim voltak túl nagyok, vagy ő volt tegnap nagyon gyenge, de mindenesetre az utolsó refrénnél nem szakadt ki belőle az aminek ki kellene, vagy ami ki tudna szakadni, és ezt nagyon sérelmeztem, kb CD-verzióban is ez viszi el nálam a dalt. A ruha förtelmes, legközelebb egy kicsit alkalmibb öltözéket adjanak rá könyörgöm. A vokál is gyenge volt, ha ezt tényleg sokan lejátszott meccsnek tekintik, akkor bajban lennénk ha ez a produkció így Malmöben lett volna. Húzzon bele, nekem (meg gondolom sokaknak még) ő a támaszom, ha mindenki más a listámon előtte kiesik. 😀

Puskás: Eléggé szétmozogta a dolgot, kínos volt, de a dal nagyon jó, nem kell nikkelbolhának lenni, egy kicsit kisebb vehemenciával előadva is levágjuk, hogy akarja. Jó volt egyébiránt.

Akikre szavaztam, az 1.) Puskás volt, teljesítmény de főleg inkább DAL szempontjából megérdemelte 2.) Fatima volt, nagyon “agybamászós” dal, egy esélyt én még mindenképpen adnék neki, hátha olvassa a fórumokat. 3.) Hoffman Mónika volt, egyrészt “szociális” SMS – Malmö -> Malmö, tök jó, engem megvett, illetve a színpadi produkciója körülbelül egy az egyben átvihető Malmöbe, a LED-nek nem volt nagy szerepe, ahogy ott sem lesz, énekre gyúrt volna még a döntőn is elgondolkodtam volna, de ezt már soha nem tudjuk meg. 🙁

Még egy kurta szösszenet a kisregény végére:

Az így kialakult középdöntőkből az én 8 továbbjutóm az elosztást nem ismerve:

Keresztes Ildikó (!)
Janicsák Veca (!)
Puskás Peti
Cserpes Laura
Radics Gigi
KSA
Gáspár Laci & Plastikhead
Baricz/Fatima/United … alaphangon Baricz, ha a másik kettő mutat jobbat mint legutóbb, akkor ők és Fatima előnyt élvez.

És hol van Agárdi-Pál duett..akik megnyerik az idei Dalt???Magasan övék a legjobb előadás,nem hinném,hogy majd a középdöntőben lepontoznák…!

Agárdiék megnyerik ? ott lesz nekünk régen rossz. ne firtassuk jó? kb. külön kávézó-topikot kaphatna már a Gigi vs. Voice-s duó ellentétek elsimítása, egyezzünk ki annyiban, hogy ízlések és pofonok és mindketten okosak maradunk. 🙂

Comments are closed.