Lettország: PeR – Here We Go

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Na0iPVpeRPk[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Lettország ma este 12 résztvevős döntőt rendezett. A versenyzők közül 3 dalt választottak ki a szuperdöntőbe. Innen a PeR együttes nyerte el a jogot a malmői szereplésre, a “Here We Go” című dallal. Gratulálunk!

23 Comments

A refrén rohadtul hasonlít valamely 90-es évekbeli világslágerre, de nem jut eszembe, melyikre. Egyébként abszolút nem esélyes a döntőre, bár emelkedett dal.

Ezek a lettek normálisak? Mi a francra eroltetik ezt az Eurovíziót? Így ne is csodálkozzunk ha a média giccsparádénak nevezi a versenyt.

Hát nem vártam többet Lettországtól.Tavaly és tavalyelőtt is borzalmasak voltak, nem változott ez idén sem semmit.
1.)Ukrajna (nagyon jó)
2.)Dánia (nagyon jó)
3.)Ausztria (nagyon jó)
4.)Németország (jó)
5.)Izland (közepes)
6.)Finnország (közepes)

Ez az idei dalverseny már csak azért is szörnyű,mert akik eddig közepes dalokat küldtek,azok most sorra jelentkeznek a hallgathatatlan dalokkal. Még jó,hogy vannak olyan országok,akik hűek maradnak az igényességhez… 🙂

Várom már hogy kit küldünk az Eurovízióra mert az eddigi dalok a második elődöntőben mint ahogy ez a dal is nem kiemelkedő !
(Lehet esélyünk)

ha már a lettek három éve utolsok a zsűrinél, akkor ezzel is valoszinű hogy azok lesznek. top15:
1. Németország
2. Norvégia
3. Svájc
4. Szlovénia
5. Ukrajna
6. Dánia
7. Málta
————–
8. Ausztria
9. Litvánia
10.Izland
11.Ciprus
12.Albánia
13.Belgium
14.Finnország
15.Lettország

Egyetértek, Latvia, bocsánat, Lettország már évek óta elbukik az ESC.-n. Nagyon kicsi az asélye, hogy valaha újra nyernének. Ha meg igy folytatják akkor végképp.
1. Dánia
2. Németország
3. Svájc

Megleptek a lettek, végig azt hittem, hogy a nagy favorit Niko vagy Samanta Tina fog nyerni. Tőlük speciel a Sad Trumpet jobban tetszett, de azért ezt se temetném el rögtön. Nálam közepes.

Az első taktusok után azt vártam, hogy valami zúzós rock nóta jön, tévedtem. A 90-as években volt divat a dallamos refrén, közötte meg töltelék rap, ugyi? Nem lesz kedvenc, attól tartok.

Comments are closed.