Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2013: Az előszavazás résztvevői őket juttatnák tovább a harmadik elődöntőből

eschungary1aTudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu

Három hete indítottuk útjára az előszavazást a Dal 2013 magyar nemzeti válogató elődöntőseiről. Összesen 994 szavazatot dolgozott fel a rendszer ma 15:30-ig. A szavazás ezennel lezárult, lássuk, hogy kiket juttatnának tovább az olvasóink a harmadik fordulóból!

 

szavazat előadó
352 Radics Gigi – Úgy fáj
249 Polyák Lilla – Valami más
157 Mohamed Fatima – Nem baj
146 Puskás Péter – Amíg a tűz ég
101 Cserpes Laura – Élj pont úgy
76 Hoffman Mónika – Hullócsillag
75 Brasch Bence – Túl egyszerű
58 Burai Krisztián – Született szívtörő
51 United – Tegnap még más voltál
15 Flash Travel feat. Újvári Péter – Soha ne add fel az álmaidat

Az első elődöntőből 5, a második elődöntőből 4 továbbjutót sikerült eltalálni. A harmadik elődöntő esélyesei között is előfordulhat változás, hiszen a színpadi produkciót még nem volt lehetőség értékelni. Ennek fényében fog új szavazás indulni arról, hogy kiknek szavaznák meg olvasóink a továbbjutást a döntőbe. Köszönjük mindenkinek a részvételét a szavazáson és számítunk az újabb szavazatokra is hamarosan!

108 hozzászólás A Dal 2013: Az előszavazás résztvevői őket juttatnák tovább a harmadik elődöntőből

 • Bakancs

  Meglepett, hogy Brasch Bence kiesett, de nem fogok sírni utána 🙂

 • Bélabácsi

  Ma este 5/6 az arány! 🙂 Mónikát mindenesetre én nagyon sajnálom, még egyszer szívesen hallgattam volna. A továbbjutóknak gratulálok!!! A végén csak 1 megy Malmőbe.
  Összességében azt hiszem, hogy a közösség szavazóinak véleménye összességében 5/6; 4/6 és 5/6 = 14/18 arányban (közel 80%-ban) megegyezett a zsűri+nézők szavazataival.

 • Tibi

  na a kisebbség továbbnyomta…

 • Mona Lisa 29

  Ki a másik 3 továbbjutó? Lemaradtam róla 🙁

 • Bélabácsi

  Ha más nem, Mónika akkor megy Malmőbe, amikor hazalátogat 🙂

 • Mona Lisa 29

  Köszi a gyors választ, bár nem rájuk számítottam 🙂

 • János

  Szerintem is Laura volt a legjobb,csak így tovább a döntőig. Gigiben több rejlik,valószínűleg szándékosan tartogat. 🙂 Lillában egy kicsit csalódtam,számomra hamis volt. Puskás Petit pedig jó volt látni a színpadon. A másik két továbbjutóval nem értettem egyet.
  Leggyengébb elődöntő volt,de már csak színvonalasabb lesz(és a külföldiek sincsenek rossz kritikán) 🙂

 • Mona Lisa 29

  Most, hogy lement mind a 30 dal már le lehet vonni a következtetéseket. Nekem az elődöntők előtt 3 favoritom volt ebben a sorrendben: Gáspár Laci, Rácz Gergő, Éliás Gyula.
  Gyula sajnos kiesett, Laci és Gergő pedig nem voltak túlságosan meggyőzőek. Akinek a dalára viszont nagyon rákattantam mostanában az ByeAlex. A dal nagyon egyedi, elsőre nagyon furcsa, de többszöri meghallgatás után már nagyon fülbemászó a dallama 🙂
  A vokalista lány hangja nagyon illik Alex hangjához, nagyon jól szólnak együtt. Javítsatok ki ha tévedek, de ez a lány nem a Compact Disco vokalistája volt tavaly Bakuban?

 • Gabiii

  Laura tényleg nagy meglepetés volt, jó az a szám de még egy kicsit jobban kéne énekelni és akkor döntő meglehet.

 • Botond

  Szerintem a zsűri gyakran nem teszi jól a dolgát. Szép volt, jó volt, különleges volt…7 pont…
  A másik olyan nincs h elsőre furcsának hat a szám de ha gyakran meghallgatod egy idő után belemászik a füledbe. Malmőben egyszer jobb esetben kétszer fogják hallani a dalt a nézők. Ha elsőre nem fogja meg a nézőket akkor már teljesen mindegy h „egyébként jó dal”.
  Szerintem elég gyenge elődöntő volt mondjuk ez elmondható az eddigi 2ről is. Azt is furcsállom h ez a 30 legjobb dal,komolyan? Sok szám „””””””hallgatása”””””” közben felmerül bennem az a kérdés: Komolyan azt hiszik ez a dal fogja képviselni Magyarországot? Ezt h képzelte el?….
  Remélem a középdöntők már színvonalasabbak lesznek 🙂

 • Dékány Ádám

  Én az elején Lillát az első hatba sem tettem volna,neki nem szabadott volna továbbjutnia,de a végéna sűri is megbánta,mert látszott rajtuk,hogy nem akarták továbbjuttatni…Radics Gigi és Cserpes Laura simán továbbmehetett és én még küldtem volna a Unitedet,P.Petit,Flash Travelt és Hoffman Mónikát

 • yuliusz

  Polyák Lilla és Radics Gigi „leénekli” az egész mezőnyt, kár, hogy Lilla dala valóban elég tucatáru. Csodálkozom is, hogy a sok főszerep mellett ilyesmire is van ideje.
  Philip „szakértelme” elég kínos, gyenge nyálaskákra 9-et ad, az izgalmasabb, színvonalasabb dalokra meg 6-ot.
  Szerintem, Cserpes Laura dala nem ér ennyit, a lány meg gyengus és hamis.

 • yuliusz

  Ja, és még itt olvasom Hoffman Mónikát.
  Őt büntetésül ajánlom, szörnyű volt hallgatni azt a rengeteg hamis hangot.

 • Zoli

  Nem tudom, erre kitértetek-e már, mert még csak futva néztem meg a kommenteket, de a United egészen szánalmas volt. Nekem 44-es lábam van, és végig azon gondolkoztam, hogy mennyivel jobban állna a dobosnak egy 44-es száj, mint a rágógumija…

  • Zoli

   Ja, és Hoffmann Mónika értelmetlen bemutatkozószövegét sem tette még senki szóvá… Ráadásul az a vontatottság, amivel elmondta… Egyre érzékenyebb vagyok az ilyenekre!

  • Fabiana

   Gigié sem volt piskóta azzal a mondattal, hogy: „Így 16 évesen még nem igazán tudom mi az a szerelem, de egyszer már megérintett és akkor jó volt…” 😀

  • Zoli

   Igen, ott az én szemeim is kikerekedtek először, aztán bokán rúgtam magam, hogy „héé, Zolikám, rossz aki rosszra gondol…”

  • Zolitt

   Ajjh Fabiana 😀 ki tudja, hogy éppen hol érintette meg? 😀 Lehet, hogy 1x tényleg jó volt neki! 😀 🙂