Naptár

2012. január
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovision Hungarian National Final 2012 Previews

555 hozzászólás Eurovision Hungarian National Final 2012 Previews

  • Rita

    Puskás Petivel ugyanaz a bajom, mint Tolvai Renivel…az élő énekkel még egyszer sem tudott meggyőzni, a Megasztárban kifejezetten rossz volt élőben. Azóta eltelt pár év, szerepelt egy-pár musicalben, így valamennyit biztosan fejlődött, azonban én az ítéletemmel még várnék az elődöntővel, hogy mit nyújt. A stúdióverzió alapján ez egy nagyon szép dal, amelynek az egyszerűsége és Petiben lévő férfias báj akár még siker is lehet…mondjuk ebben a dalban benne van a giccs veszélye is, amelyre nem minden évben volt vevő Európa.

  • Michael de nem Knight

    Továbbra is: FÁBIÁN JULI 😀

  • appledomer

    Én Kállay-t küldeném a versenyre, de nem ezzel a számmal, hanem a Fly-al (Csak veled) …..

    Igaz, nem mindenkinek a hangzásvilága, de amikor először hallottam a rádióban, azt hittem, hogy valamelyik amerikai Popsztár énekli, barátnőm mondta, hogy Andris az előadója…..

    Maga a zene nagyon szépen összehangolt és szerintem messze veri a minősége és hangzásvilága a legtöbb magyar előadó zenéjét

    Kifejezetten világ szám, bármelyik ország rádiójában el tudnám képzelni, hogy játszanák!!!

  • tilla77

    Igen olvastam a Velveten én is, gyanús, a napokban fogják felénekelni Nikivel. A szabályok engedik az ilyet, sőt a magyar szabályban az is benne van, hogy te elénekled, megnyered és ő eldönti, hogy te mész-e a dallal vagy sem, vagy oda adja másnak. Érdekes mindenesetre, gyanús volt a csend, úgy, hogy jövő szombaton már verseny. Mondjuk Ambrus Rita hangjára én nem így emlékeztem…

  • gravgaard

    Sziasztok! Én azt vettem észre a kommentelők közt, hogy vannak akik a Megasztáron nőttek fel és csak azokat mondják, mint befutók. Nem rosszak de Bakuba extrát kell vinni. Studió felvételek alapján a top 3:
    Compact Disco (eszméletlen azzal a klippel)
    Fábián Juli
    Heincz Gábor (bocs de bírom Bruno Mars-t)

    • ubulthebest

      Nekem is bejön a Compact Disco is és Heincz Gábor is! Szerintem mind a 2 produkció nagyon erős, bár én imádom még Tóth Gabi dalát is! Kíváncsi leszek a színpadképre! És igen Fábián Juli dala is jó! 🙂 Bár nálam nem ő van a TOP3-ban.

    • weuz

      szerintem is tök olyan,nekem is tetszik

    • Robek

      Heincz Gábor 2009-ben vokálozott az Ádok Zoli mögött, ami szerintem nagggyon rossz volt, inkább nyávogásnak tűnt mint vokálnak…. és mellesleg ő is Megasztáros volt, csak be sem jutott. Nem küldeném ki. Az én favoritom Fábián Juli. A Compact Disco dalát túl komolynak tartom…

  • Rob

    Tolvai Reni-Élek a szemeidben!Neki kell nyerni…

  • Rob

    http://www.youtube.com/watch?v=paObr8s3FlI
    Tooji – Stay | MGP 2012
    Ilyen Trakanos törökös beütésű zenét a törökök biztos nem fognak idén sem küldeni!Ezért hajrá NORVÉGIA to Tooji-Stay!
    Neki kell nyerni,nekem ő a nagy kedvenc!

  • schanc

    http://www.hirado.hu/Hirek/2012/01/18/17/Eurovizios_Dalfesztival_Bebet_kizartak_a_versenybol.aspx
    Helyette Krisz Rudi jön.

    Amúgy ez bennem is felmerült, mert az Egyszerű képlet „házivideójának” végén 2010 szerepelt, de azt hittem, csak elírták.

    • schanc

      Egyébként nagy kár, mert sztem egy jó dalról van szó.

    • Vivi

      Épp most olvastam én is…. kár, pedig nálam benne volt a top5-ben legalább 🙁

      Krisz Rudi…. hát remélem hatalmas meglepetést fog okozni 🙂

    • Fabiana

      OMG… :/ Kár érte, de ezt nem ártott volna a hivatalos lista kiadása előtt alaposan leellenőrizni!
      Krisz Rudi?? Na erre, kíváncsi leszek!

      • schanc

        Jaja, bár a cikkben az áll, h. aláírták a nyilatkozatot, h. a dal megfelel a feltételeknek.
        Gondolom, a zsűri nem kezdte el visszakeresni az összes dalt, h. tényleg csak szept. 1-je után van-e fenn róluk videó stb. Bár egy végső ellenőrzés valóban nem ártott volna a 20-akról.

      • Kíváncsi vagyok, hogy végül hogy derült ki az egész. Sokszor nagyon nehéz megtalálni az internet minden zugát, hogy megtaláljon valaki egy ilyen felvételt. Ilyenkor az Eurovízió többezres létszámú aktív rajongói könnyen meg tudnak buktatni egy dalt. Itt most nem a hasonlóságokat bemutató „leleplező” videókra gondolok, hanem arra, ha valaki felismeri ugyanazt a dalt úgy, hogy már jóval korábban hallotta valahol és bizonyítékot is talál rá. Sokan hazárdíroztak régebben, tudva azt hogy már bő 2 éve megjelent egy beküldött pályamű, de „hátha nem veszik észre” alapon beküldték. Helyes volt tartalékolni dalokat, ilyen helyzetekben nem kell kapkodni nagyon. Csak egy kicsit 🙂

  • Zolecs

    Én nem sajnálom őket.Elég lagymatag dal volt.
    Viszont erre a Rudolf gyerekre kiváncsi leszek én is.Nagyon eltűnt a süllyesztőben.

  • Máté94

    Remélem közülük nyer valaki:

    Tolvai Renáta – Élek a Szemeidben
    Nika – This Love
    Heincz Gábor – Learning To Let Go
    Compact Disco – Sound Of Our Hearts
    Caramel – Vízió
    Dancs Annamari – Feel

    Monsoon,Király Trió pedig elmegy.

  • Rob

    Én nem sajnálom ,hogy kizárták őket.Ezek szerint nem voltak tisztába a szabályokkal….Még egy nem szeretem dallal kevesebb.Kérjük a következőt.

  • weuz

    a Torres Daninak is indulnia kellet volna 🙁

  • Rebel

    Sajnálom én is, hogy kizárták Bebét. Jó kis dal de a szabály az szabály… Azért így is marad bőséggel akikkel elégedett lennék (Compact Disco, Fábián Juli, Heincz Gábor, Monsoon, Caramel), ha képviselné hazánkat.
    Persze a kedvencem maradt a Chasing Dreams és Kiss Gina, adjunk neki esélyt! 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=4-1bDi5PXNM

  • Fabiana

    Komolyan mondom elképesztő ez az eurovízió elleni uszítás. Szívesen végighallgattatnám a szerzővel a lett mezőnyt csak hogy legyen összehasonlítási alapja…

    http://langologitarok.blog.hu/2012/01/19/eurovizio_2018

  • ktn01

    Na ez azért már….
    Nem gondolnám, hogy annyira gyenge a felhozatal, mint ahogy azt a cikk írója gondolja…
    Esetleg egyéni sérelem van a háttérben…?

  • Gabiii

    Én nem is értem…egy olyan nagy hírportálon mint az index (kb origo) már elvárná az ember hogy a cikk írok ne a saját véleményüket közöljék, hanem csak magát a hírt. Ez az indexet minősíti nem az Eurovíziót azt gondolom.

    • Gabiii

      Ja nem is azt linkelted Fabiana….mind1 az indexen is volt egy hasonló „gyenge a színvonal” cikk. Én ezeken már csak mosolygok főleg mikor még hozzácsapják azt is hogy amugy az Eurovizio csak giccsparádé és az is színvonaltalan….tisztára képzavar hogy most akkor egyáltalán minek ír róla cikket. Na meg miért érdekli akkor a magyar nf színvonala? Egyszerüen nálunk ez a menő….szidni rágalmazni mindenbe a rosszat látni 🙁 De biztos hogy a cikkíró ott csüng a tv elött májusban és jól érzi magát….aztán megint ír egy ilyen cikket.

  • Pitbull

    Elgondolkodtató, hogy a kereskedelmi TV-k tehetségkutatóiról mennyire szőrmentén beszél a ugyanaz netes média és akkor, amikor UGYANAZOK az énekesek az Eurovízión mérettetik meg magukat, akkor nem fogják vissza magukat a tolnokok. Gondoljon mindenki mögé azt, amit akar.
    A Lángológitáros cikk kifejezetten igénytelen, semmitmondó. Az „Azzal persze most senkit nem akarok fárasztani, hogy hallgasson meg húsz dalt, hogy aztán aprólékosan kielemezzük őket” mondat mindent elmond a cikkről.
    Nem tudom mi ez a fásultság (irígység?) az embereken. A Eurovízióról elmondani, hogy show-központú, már frázis. Ezt mindenki tudja, ahogyan az is közhely, hogy nem a legjobb produkció nyer de attól még jó dalukat (is) hallhatunk a gálán. És ez a lényeg.
    Nekem a magyar felhozatalból hat dal is tetszik (Kiss Gina, Fábián Juli, Compact Disco, Caramel, Heincz Gábor, Monsoon), ez kitűnő arány.

    • BenJoe

      Nagyon jó Gina dala, tetszik a magyar dalszöveg is, de azért nagy kár hogy így meg kellett kurtítani ezt a jó számot, az eredeti, hosszabb változat az igazi. Azt hiszem végleg eldöntöttem, hogy erre a dalra fogok szavazni. Hajrá Gina!

  • fms908

    A duna kiváltságmozsár című műsorában ma véletlenül belefutottam az Eurovíziós blokk közepébe. Kiss Gina volt a vendég, előadta a chasing dreams versenyverzióját, némi magyar betéttel, persze playback, nehogy véleményt lehessen alkotni.

    Aki kíváncsi rá itt visszanézheti:

    01:09:27-től 01:17-ig.

    http://www.dunatv.hu//musor/videotar?vid=720679

  • tothadrienn83

    És tudja valaki, hogy a többi versenyző melyik elődöntőben indul?

  • tothadrienn83

    A Krajczár Péterrel készült interjúból kiderült, hogy Kökény Attila-Bencsik Tamara duó az elsőben, A Sophistic, és Tolvai Reni pedig a másodikban lép színpadra.

  • Rebel

    Itt nézhetitek meg az indulókkal készített angol nyelvű interjúlat, köztük a Kiss Ginával készült videót is. 🙂
    http://escxtra.com/2012/01/gina-kiss-interview/

  • Csaba

    Megnéztem, én is az idei magyar eurov. indulókat. Hát gyerekek, NO Comment :((
    A pocsék minősítéstől eljutottam a nagyon rosszig!!!

    Nézzétek meg a román együttest! Az igen!!! Azt hiszem idén Románia nyer. Nem beszélve arról, hogy mindig közel voltak a sikerhez, de valahogy egy kis plusz hiányzott. Talán majd most…