Eurovision Hungarian National Final 2012 Previews

555 Comments

Puskás Petivel ugyanaz a bajom, mint Tolvai Renivel…az élő énekkel még egyszer sem tudott meggyőzni, a Megasztárban kifejezetten rossz volt élőben. Azóta eltelt pár év, szerepelt egy-pár musicalben, így valamennyit biztosan fejlődött, azonban én az ítéletemmel még várnék az elődöntővel, hogy mit nyújt. A stúdióverzió alapján ez egy nagyon szép dal, amelynek az egyszerűsége és Petiben lévő férfias báj akár még siker is lehet…mondjuk ebben a dalban benne van a giccs veszélye is, amelyre nem minden évben volt vevő Európa.

Én Kállay-t küldeném a versenyre, de nem ezzel a számmal, hanem a Fly-al (Csak veled) …..

Igaz, nem mindenkinek a hangzásvilága, de amikor először hallottam a rádióban, azt hittem, hogy valamelyik amerikai Popsztár énekli, barátnőm mondta, hogy Andris az előadója…..

Maga a zene nagyon szépen összehangolt és szerintem messze veri a minősége és hangzásvilága a legtöbb magyar előadó zenéjét

Kifejezetten világ szám, bármelyik ország rádiójában el tudnám képzelni, hogy játszanák!!!

Csakhogy nem felelt meg a szept. 1 szabálynak így nem nevezhetett vele. A dalok pedig már ki vannak hírdetve ezen már nem lehet változtatni.

Igen olvastam a Velveten én is, gyanús, a napokban fogják felénekelni Nikivel. A szabályok engedik az ilyet, sőt a magyar szabályban az is benne van, hogy te elénekled, megnyered és ő eldönti, hogy te mész-e a dallal vagy sem, vagy oda adja másnak. Érdekes mindenesetre, gyanús volt a csend, úgy, hogy jövő szombaton már verseny. Mondjuk Ambrus Rita hangjára én nem így emlékeztem…

Sziasztok! Én azt vettem észre a kommentelők közt, hogy vannak akik a Megasztáron nőttek fel és csak azokat mondják, mint befutók. Nem rosszak de Bakuba extrát kell vinni. Studió felvételek alapján a top 3:
Compact Disco (eszméletlen azzal a klippel)
Fábián Juli
Heincz Gábor (bocs de bírom Bruno Mars-t)

Nekem is bejön a Compact Disco is és Heincz Gábor is! Szerintem mind a 2 produkció nagyon erős, bár én imádom még Tóth Gabi dalát is! Kíváncsi leszek a színpadképre! És igen Fábián Juli dala is jó! 🙂 Bár nálam nem ő van a TOP3-ban.

Heincz Gábor 2009-ben vokálozott az Ádok Zoli mögött, ami szerintem nagggyon rossz volt, inkább nyávogásnak tűnt mint vokálnak…. és mellesleg ő is Megasztáros volt, csak be sem jutott. Nem küldeném ki. Az én favoritom Fábián Juli. A Compact Disco dalát túl komolynak tartom…

Épp most olvastam én is…. kár, pedig nálam benne volt a top5-ben legalább 🙁

Krisz Rudi…. hát remélem hatalmas meglepetést fog okozni 🙂

OMG… :/ Kár érte, de ezt nem ártott volna a hivatalos lista kiadása előtt alaposan leellenőrizni!
Krisz Rudi?? Na erre, kíváncsi leszek!

Jaja, bár a cikkben az áll, h. aláírták a nyilatkozatot, h. a dal megfelel a feltételeknek.
Gondolom, a zsűri nem kezdte el visszakeresni az összes dalt, h. tényleg csak szept. 1-je után van-e fenn róluk videó stb. Bár egy végső ellenőrzés valóban nem ártott volna a 20-akról.

Kíváncsi vagyok, hogy végül hogy derült ki az egész. Sokszor nagyon nehéz megtalálni az internet minden zugát, hogy megtaláljon valaki egy ilyen felvételt. Ilyenkor az Eurovízió többezres létszámú aktív rajongói könnyen meg tudnak buktatni egy dalt. Itt most nem a hasonlóságokat bemutató “leleplező” videókra gondolok, hanem arra, ha valaki felismeri ugyanazt a dalt úgy, hogy már jóval korábban hallotta valahol és bizonyítékot is talál rá. Sokan hazárdíroztak régebben, tudva azt hogy már bő 2 éve megjelent egy beküldött pályamű, de “hátha nem veszik észre” alapon beküldték. Helyes volt tartalékolni dalokat, ilyen helyzetekben nem kell kapkodni nagyon. Csak egy kicsit 🙂

Én nem sajnálom őket.Elég lagymatag dal volt.
Viszont erre a Rudolf gyerekre kiváncsi leszek én is.Nagyon eltűnt a süllyesztőben.

Remélem közülük nyer valaki:

Tolvai Renáta – Élek a Szemeidben
Nika – This Love
Heincz Gábor – Learning To Let Go
Compact Disco – Sound Of Our Hearts
Caramel – Vízió
Dancs Annamari – Feel

Monsoon,Király Trió pedig elmegy.

Én nem sajnálom ,hogy kizárták őket.Ezek szerint nem voltak tisztába a szabályokkal….Még egy nem szeretem dallal kevesebb.Kérjük a következőt.

Sajnálom én is, hogy kizárták Bebét. Jó kis dal de a szabály az szabály… Azért így is marad bőséggel akikkel elégedett lennék (Compact Disco, Fábián Juli, Heincz Gábor, Monsoon, Caramel), ha képviselné hazánkat.
Persze a kedvencem maradt a Chasing Dreams és Kiss Gina, adjunk neki esélyt! 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=4-1bDi5PXNM

Na ez azért már….
Nem gondolnám, hogy annyira gyenge a felhozatal, mint ahogy azt a cikk írója gondolja…
Esetleg egyéni sérelem van a háttérben…?

Én nem is értem…egy olyan nagy hírportálon mint az index (kb origo) már elvárná az ember hogy a cikk írok ne a saját véleményüket közöljék, hanem csak magát a hírt. Ez az indexet minősíti nem az Eurovíziót azt gondolom.

Ja nem is azt linkelted Fabiana….mind1 az indexen is volt egy hasonló „gyenge a színvonal” cikk. Én ezeken már csak mosolygok főleg mikor még hozzácsapják azt is hogy amugy az Eurovizio csak giccsparádé és az is színvonaltalan….tisztára képzavar hogy most akkor egyáltalán minek ír róla cikket. Na meg miért érdekli akkor a magyar nf színvonala? Egyszerüen nálunk ez a menő….szidni rágalmazni mindenbe a rosszat látni 🙁 De biztos hogy a cikkíró ott csüng a tv elött májusban és jól érzi magát….aztán megint ír egy ilyen cikket.

Elgondolkodtató, hogy a kereskedelmi TV-k tehetségkutatóiról mennyire szőrmentén beszél a ugyanaz netes média és akkor, amikor UGYANAZOK az énekesek az Eurovízión mérettetik meg magukat, akkor nem fogják vissza magukat a tolnokok. Gondoljon mindenki mögé azt, amit akar.
A Lángológitáros cikk kifejezetten igénytelen, semmitmondó. Az „Azzal persze most senkit nem akarok fárasztani, hogy hallgasson meg húsz dalt, hogy aztán aprólékosan kielemezzük őket” mondat mindent elmond a cikkről.
Nem tudom mi ez a fásultság (irígység?) az embereken. A Eurovízióról elmondani, hogy show-központú, már frázis. Ezt mindenki tudja, ahogyan az is közhely, hogy nem a legjobb produkció nyer de attól még jó dalukat (is) hallhatunk a gálán. És ez a lényeg.
Nekem a magyar felhozatalból hat dal is tetszik (Kiss Gina, Fábián Juli, Compact Disco, Caramel, Heincz Gábor, Monsoon), ez kitűnő arány.

Nagyon jó Gina dala, tetszik a magyar dalszöveg is, de azért nagy kár hogy így meg kellett kurtítani ezt a jó számot, az eredeti, hosszabb változat az igazi. Azt hiszem végleg eldöntöttem, hogy erre a dalra fogok szavazni. Hajrá Gina!

Persze mindezt fms908 egyel lentebbi hozzászólásához szerettem volna kommentelni, de félrement kissé! No para!:-)

Az legalább kiderült, hogy hogy lett 3 perces a dal, és, hogy magyar rész is lesz benne. Nekem tetszik, de az a baj van még pár kedvencem még:-) Nagyon kíváncsi leszek hogy áll össze a két elődöntő, és ki mit fog produkálni!

A Krajczár Péterrel készült interjúból kiderült, hogy Kökény Attila-Bencsik Tamara duó az elsőben, A Sophistic, és Tolvai Reni pedig a másodikban lép színpadra.

Megnéztem, én is az idei magyar eurov. indulókat. Hát gyerekek, NO Comment :((
A pocsék minősítéstől eljutottam a nagyon rosszig!!!

Nézzétek meg a román együttest! Az igen!!! Azt hiszem idén Románia nyer. Nem beszélve arról, hogy mindig közel voltak a sikerhez, de valahogy egy kis plusz hiányzott. Talán majd most…

Comments are closed.