Naptár

2012. január
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Interjúk a versenyzőkkel a divatikon.hu-n

Tudósító: Klész Imre
Forrás: divatikon.hu

A divatikon.hu riportere interjút készítette a 2012-es Eurovízió magyarországi válogatójának néhány szereplőjével. A lejátszási listában egymás után hallható beszélgetés Várkonyi Attilával, a Sophistic együttessel. Dancs Annamarival, a Bencsik Tamara-Kökény Attila duóval, a Compacti Disco-val, Fábián Julival, Király Viktorral, Kállay Saunders Andrással és Wolf Katival. Mindez szűk 40 percben.


Ajánlott videók:
http://tv2.hu/aktiv/video/mar-most-minden-a-megakrol-szol

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/01/11/13/Felpezsditi_a_zenei_eletet_az_Eurovizios_Dalverseny.aspx

16 hozzászólás Interjúk a versenyzőkkel a divatikon.hu-n

 • Miután megnéztem a videókat, eszembe jutott, hogy erre vártunk már évek óta 🙂

 • Indítani fogunk egy házi szavazást a versenydalokról, dupla tippet kell majd adni mindenkinek bizonyos kritériumok szerint. De addig, amíg nem hozzáférhető mindenki számára minden dal, addig nincs értelme elindítani. Ha meglesz minden, egy oldalra össze lesz gyűjtve minden fellépő dala, és alapos megfontolás után indulhat a szavazás!

 • anonim

  EZ SZÍVÁS!
  MINDEGYIK SEMMIREVALÓ HULLADÉK! MIÉRT NEM LEHET LEGALÁBB EGYSZER, CSAK EGYETLEN EGYSZER VALAMILYEN ÉRTELMES EMBERT EGY ÉRTELMES MAGYAR SZÁMMAL KIKÜLDENI!!! Annyi normális és értékes énekesünk, előadónk van, miért kell mindig a selejtekhez ragaszkodni!!!
  Megmondom hova fogunk bejutni: Sehova! Már a válogatón ki fogunk esni, és minden joggal :@

 • Kedves anonom,
  az értelmesnek titulált kedvenceid nagy valószínűséggel nem küldtek be pályázatot.

 • Tünde

  Kedves Klész Imre…
  Nagyon is sajnálom elhiheted… És igen… pl Ákost, Zoránt stb. te nem „titulálod értelmesnek”??? Igaz, valószínű ők már nem akarják erre a ledegradált szintre süllyeszteni magukat…
  Engem köszi de inkább ne képviseljenek pl fekete körömlakkal és szemfestékkel kifestett „emoticon” papírsrácok… (férfinek hívni nem tudom őket) vagy Tóth Gabika akinek zenei háttere kb annyi van amennyit a Viva felfújt neki… vagy a Király testvérek, akik közül csak a lánynak van hangja és tehetsége… :s Évről évre az országok többsége „próbál” újból saját nemzeti nyelvén énekelni.. Nekünk miért kell állandóan az angolt nyomatni??? Nem angolok vagyunk… :/
  Úgy tűnik a te értelmesnek titulált kedvenceid pont idevalók…

  • Tünde, akkor valószínűleg te írtad az előző hozzászólást is anonim-ként. Nem én tituláltam értelmesnek bizonyos előadókat, hanem az a bizonyos anonim. De nem is értem, hogy most mi a bajod. Az, hogy hogy a te kedvenceid nem indulnak egy teáltalad említett degradált szintre süllyesztett versenyen? Ha ilyen véleményed van az Eurovízióról, akkor nem is értem, miért írsz ide. Hogy ki fog minket képviselni, azt a nézők többsége és a zsűri fogja eldönteni. A többi szélmalomharc.

 • Tünde

  Klész Imre!
  Igazad van, csak szomorú vagyok… 🙁 Évről-évre tényleg reménykedek, hogy hátha… idén talán jobb lesz.. Tavaly pl örültem a Katinak, igaz kicsit féltem is tőle, hogy nincs elég énekesi tapasztalata (x-faktor nem igazán tapasztalat…) és nincs hozzá szokva a tömeghez és ideges lesz… így is lett.. hangjából hallatszott.. de akkor is drukkoltam neki, mert megérdemelte! De idén? Könyörgöm.. sírva fakadok! Vagyis már nem… mert jobban megnéztem és dühömben rájöttem hogy a Linda dala még dallamos is, csak kár hogy angol. Mindenesetre lesz egy szavazatom rá. Szeretném már, ha 1x az országunk nem csak tapasztalatot nyerne! Bár…. mindegy, hagyjuk… a „kis” országoknak soha nem lesz esélye…

  • Robek

   Kedves Tünde!
   Miért kéne minden áron nyerni? Én pl. személy szerint annak örülök, hogy megismerhetek új dalokat. Titokban persze örülnék, ha mi győznénk egyszer, de nem ez a fő cél. Az idei montenegrói előadó fogalmazta meg nagyon jól, hogy miért is megy az Eurovízióra. Abban egyet értek veled, hogy vannak jobb dalok és előadók is. Lehetet volna olyan dalt is beválasztani a 20 közé ami ott volt a 202 dal között még is olyan dalt választotta zsűri amivel én sem értek egyet. Megoldás van! Jövőre légy Te a zsűri egyik tagja, és meg látod, hogy nem lesz könnyű dolgod 🙂 🙂 !
   Hiszen voltak olyan dalok is mint „…ez meg mi???”

 • Breathe

  Csak én nem értem, hogy a Monsoon zenekar hogy kerül a képbe a magyarok közé? Nem találok magyar neveket megemlítve, sőt még csak magyar infókat se róluk! Valaki kérem, világosítson fel ezügyben! köszönöm:)

 • Jozy

  Szerintem , ilyen erős mezőny még nem volt euroviziós készülőink között:) azért nem kéne lefikázni az előadókat. Szerintem meglepően sok jó szám érkezett, és a mélyen tisztelt hozzászóló mielőtt marhaságokkat irkál érdemes lenne visszagondolni a nagy sikert aratott euroviziós dalok nagy része angol nyelvre átíródott…