Hettmann Júlia is pályázna Magyarország képviseletére

Tudósító: Klész Imre
Forrás: soundcloud.com – old.eschungary.hu@Facebook
Audio: Leave me alone

A magyar előadók egyre inkább érdeklődnek a nemzetközi megmérettetés iránt. Hettmann Júlia évek óta külföldön él, amit előnynek könyvel el abból a szempontból, hogy könnyebben tudna szavazótábort toborozni a döntő idejére. A dalt hangmérnök bátyjának segítségével sikerült elkészítenie és hamarosan befejeződnek a videóklip utómunkálatai is.


„A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva szívesen képviselném hazánkat a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Ez 100%-ig magyar produkció, amely 2010 szeptember 1 után került nyilvánosságra, így megfelel a feltételeknek. Egyelőre Németországban és Franciaországban került bemutatásra privát közegben. A videoklip folyamatban van, februárra elkészülnek az utómunkálatok, utána várható hogy sugározzák majd a magyar zenei csatornákon.

Ha megkapom a lehetőséget az indulásra, minden időmet és energiámat az Eurovíziós fellépésre tudom fordítani. Elkészítjük a háromperces verziót, majd profi énektanár és koreográfus segítségével minden erőmmel azon leszek, hogy színvonalas, ütős, egyedi produkcióval lépjek majd fel, és minél jobb helyezést érjek el.”

Comments

56 hozzászólás a(z) “Hettmann Júlia is pályázna Magyarország képviseletére” bejegyzéshez

 1. Matheus avatar
  Matheus

  Bejönnn… 🙂 😛
  és sok sikert neki, tetszik ez a fajta lelkesedés amit mutat a verseny iránt. 🙂

 2. Sanyi avatar
  Sanyi

  Gagyi!!!Sorry!

 3. Zolecs avatar

  Nem rossz dal ez,de egyáltalán nem eurovízióra való.

 4. Fabiana avatar
  Fabiana

  Köszönjük, inkább ne!

 5. V.L. avatar
  V.L.

  naonteheccséges

 6. Zsolti avatar
  Zsolti

  Ez a szám ki nem megy.

 7. Zsoca avatar
  Zsoca

  Erről a dalról egy diszkó jut eszembe, nem hinném,hogy a Németek erre sörrel a kezükben az Oktoberfest-en dajdajoznának:)Nekem se nagyon tetszik… Hol a magyar Lena vagy Rybak? 🙂

 8. Hettmann Júlia avatar
  Hettmann Júlia

  Németországban élek, úgyhogy pontosan tudom, mi kell nekik! 😉

 9. BeN avatar
  BeN

  Szerintem egyedi, és lehet hogy sikere is lenne ezért. Mindenesetre ha majd MTV kéri a pályázatokat belehet küldeni. 😉 😀

 10. Antispecista avatar
  Antispecista

  Nekem tetszik. A hangja. Es kulonosen az eloszor 0:30-tol kezdodo resz es az eloszor 0:38-tol hallhato hang. Hajra!

 11. ubulthebest avatar
  ubulthebest

  Hát én még nem mondok „ítéletet” a szám felől. Egyszerűen nem tudok. De mindenesetre, szerintem így a stúdió verzió egyes részei nem elég meggyőzőek. Ráadásul nekem néha elég monotonnak is hat. Kíváncsi lennék az élő előadásra, ahhoz, hogy tudjam mégis hova tenni. Addig nem szeretnék állást foglalni. Ráadásul szerintem nagyot dobhat a számon egy jól kitalált, a számhoz illő koreográfia.

 12. Zoli avatar
  Zoli

  Ne legyünk már negatívak, ne marjuk el az ilyen lelkes előadókat! Szerintem tök jól énekel, bár ez nem az én stílusom, de ilyesmit még eddig nem igen láthattunk. Egy pályázónak jó lehet, aztán kiderül, milyen lesz a felhozatal.

 13. Zoli avatar
  Zoli

  Ubulthebest, teljes mértékben egyetértek! Ehhez kéne egy nagyon ütős koreográfia majd, ha ott tartana esetleg. Ami még bennem volt, hogy vannak benne olyan részek, ami élő énekkel elég nehezen megoldható. Például a refrének előtt, ilyesmi, hogy „music, music, music… mus, mus, mus”

 14. ubulthebest avatar
  ubulthebest

  Jaj, kihagytam a lényeget az elejéről. Hogy egyébként maga a szám jó, nem teljesen fedi a stílusom, de azért jó. 🙂 És nagyon örülök neki, hogy végre elkezdtek mozgolódni a magyar énekesek és észrevették azt a nagy lehetőséget, amit magában rejt egy ilyen lehetőség, mint az Eurovíziós Dalfesztivál! 🙂 Én ezért mindenkit támogatok! 🙂 Majd ha választani kell, hogy melyik tehetséges előadónkat küldjük, akkor választok. De addig minden új, érdeklődő énekest szívesen fogadok! Tök jó! 🙂

 15. ubulthebest avatar
  ubulthebest

  Zoli: Jaja, arra én is felfigyeltem, de végülis biztos megoldható. 🙂 A koreográfia tényleg megdobná, ha jó. 😀 Annak ehhez a számhoz egy ütős kell.

 16. tanonc avatar

  Nekem teccik.
  Kicsit rövidíteni kell, meg hozzá egy nagyon ütős koreográfia (női énekes mellett jól mutatna 3 férfi táncos) és szerintem jó is lehet.

 17. Matheus avatar
  Matheus

  Én úgy gondolom ez egy modernebb időkre utal, ami talán nem lenne rossz. Én számomra ehhez egy „elvontabb” koreográfia, ruhák mennének ( táncos vagyok, valamennyit csak értek a koreográfiához, és tudom mi adható el 😛 )
  Én szerintem se kell senkit elítélni, örüljünk, hogy vannak pályázók. 🙂

 18. Berci avatar
  Berci

  Jó lesz ez. 🙂 Egy kérdés: Egy kvintugrás a végső részében nem lehetséges? vagy hasonló

 19. tanonc avatar

  Arról nem is beszélve, hogy ő tudna külföldi szavazatokat hozni Magyarországnak. Sztem kifejezetten jó, hogy német, így a német szavazókra is lehetne számítani.
  Srácok! Okosan kell taktikázni.

 20. Nyee avatar
  Nyee

  A lelkesedés mindenképpen szuper,ez az ami mindenkiből hiányzik.Ugyanakkor a dal nekem sem tetszik,mert szerintem túl monoton.Ugyan elhallgatom itthon nem rossz szám,de nem nagyon jutnánk vele tovább.Nem akarsz esetleg egy másik számmal pályázni?

 21. Alen avatar
  Alen

  Húúú, mozgolódnak! 😀
  A dal nem rossz, már látok is magam előtt egy nagyon jó koreográfiát. 😉
  Bár azért ennél találnánk jobbat is, úgy gondolom.

 22. Sanyi avatar
  Sanyi

  Az szép és jó,hogy nem csak egy előadó van már aki pályázni szeretne,de ne legyünk kishitűek,és ne játsszuk el azt,hogy ha nincs ló akkor a szamár is jó.Már bocsánat de én szeretném ha az erősebb mögé állnának be énekesek erős és fesztiválos dalával/dalaikkal!!!

 23. ubulthebest avatar
  ubulthebest

  Valaki írt mostanában az MTV-nek, hogy tudhatunk-e már valamiről?? Vagy még mindig homály fed mindent??

 24. Zoli avatar
  Zoli

  Én nem írtam, de szerintem olyan szempontból fölösleges is írni, hogy lehet-e már tudni valamit. Amint kedvük lesz nyilvánosságra hozni, úgyis megteszik, lehet, hogy már szerveződik valami meglepi. Az egyetlen ok szerintem a levélírásra az lehet, hogy felhívjuk a figyelmüket, hogy micsoda érdeklődés van, és hogy milyen jó lenne, ha lehetne beküldeni dalokat. Mert ha nem lehet, úgyis botrány lesz…

 25. Matheus avatar
  Matheus

  Hát én írtam nekik, de még nem jött válasz. Én is pont azért írtam, hogy növeljem a tábor akik írnak nekik, szóval írjatok ti is. Meg hátha írnak valami hasznos információt is vissza. 🙂

 26. Boti avatar
  Boti

  Ritka Sz…R a szam.Nemhogy donto de elodonto utolso hely lenne hatalmas 0 pontal

 27. Eurovision-fan avatar
  Eurovision-fan

  Ha ezt élőben is ilyen minőségben eltudja énkelni,akkor Top 5 minimum……Nem kell a magyar Rybak-ot és Lena-t keresni,mert lesz elég koppintás a versenyen,pont valami ilyen kell,egy stílus ami még soha nem nyert.Ebben rengeteg esélyt látok,főleg h a dance zene a fénykorát éli!

 28. Matheus avatar
  Matheus

  Eurovision fan egyetértek veled. 🙂

 29. Eurovision-fan avatar
  Eurovision-fan

  Végre valaki! 🙂 Azt hittem,hogy csak saját magam szórakoztatására írkálok megjegyzéseket.
  Egyébként egyre jobban beleszeretek ebbe a dalba. A La Roux-ra emlékeztet egy picit,és ha ők Grammy jelölést kaptak tavaly,akkor csak felkapott ez a stílus.

 30. tanonc avatar

  Fan! én is egyet értek veled 😛