Naptár

2011. január
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Facebook-on is folyik a kampány az előadók támogatására

Tudósító: Klész Imre
Forrás: old.eschungary.hu@Facebook

Hónapokkal ezelőtt elkezdtük hirdetni több fórumon is azt, hogy ha az MTV részt vesz a 2011-es Eurovízión és nyílt pályázatot írna ki az esetleges dalra, akkor készüljenek fel a zenészek és zenekarok arra, hogy a megfelelő időben kész és szabályos dalt tudjanak nevezni. Most hogy tudjuk azt, hogy a magyar versenyző az Eurovízió keddi elődöntőjében fog szerepelni, némileg felgyorsultak az események. Igaz, hogy az MTV még nem döntötte el, hogy milyen módon fog dalt választani, egyre több művész ajánlja magát, illetve a rajongók kampányolnak kedvenceik mellett.


Persze a rajongás nem elég, az ideális jelöltnek emlékezetes és szabályos dallal, biztos anyagi forrással (lemezkiadó, menedzsment) és a színpadi megjelenéshez jó koncepcióval kell rendelkeznie. Ez utóbbi esetében nagyon könnyű túllőni a célon. Mindenesetre sok Facebook csoport jött létre, akik látnak fantáziát kedvencük nemzetközi szerepeltetésben.

Összesen 18 rajongói csoportot sikerült összeszámolni, ahol előadó mellett kampányolnak. A nemrégiben befejeződött tehetségkutató versenyek résztvevői a legnépszerűbbek.
Pillanatkép 2011. január 20-án 17:40-kor:

Janicsák Veca (5 csoport) – összesen 7799 támogató
Takács Nikolas (2 csoport) – összesen 4457 támogató
Tolvai Renáta (2 csoport) – összesen 2032 támogató
Vastag Csaba (2 csoport) – összesen 1136 támogató
Szíj Melinda – 206 támogató
Tóth Vera – 157 támogató
Király Viktor – 149 támogató
Bereczki Zoltán – 105 támogató
AFC – 81 támogató
Király Linda és Király Viktor – 50 támogató
Csóré Béla – 16 támogató

Fontos leszögezni, hogy nem lehet tudni, milyen módon fog végül az MTV dalt jelölni a nemzetközi versenyre.

40 hozzászólás A Facebook-on is folyik a kampány az előadók támogatására

  • Samandmax

    Van még Lakatos Yvette (180), Szeleczki Dávid (16)… 🙂

  • Zsanna

    Nem vagyok meggyőződve, hogy olyan énekest kéne küldenünk, aki most keveredett ki egy tehetségkutató műsorból. Meglátásom szerint olyan valakire van szükség, aki már egy ideje a pályán van, tehát rendelkezik kellő tapasztalattal és megvan a rutinja. Na meg persze a hangja is emellé! Gondolkodjunk egy kicsit reálisan, szakadjunk el Nikolastól, Vecától és Szíj Melindától! Menjen az, akinek megvan a tehetsége, hogy világszínvonalú produkciót nyújtson hazánk képviseletében!

  • Bibii cica:D

    szerintem Vecának kellene mennie:D ő lenne erre a legjobb:))

  • Adrienn

    V.ki nem tudja,hogy meddig lehet leadni a dalokat,és mikor dönt az MTV??Köszi előre is…:D:D

  • MrSilesian

    Nincs is kiírva pályázat, de elvileg március 14-ig kell bemutatni a dalt, ugyanis addig van határidő. Az MTV titokzatosan semmit nem mondott még, de sanszos, hogy belső kiválasztással felkérnek egy remélhetőleg felkapott, a magyar nép által szeretett előadót, hogy hozza el Magyarországnak májusban, 4 év után ismét a döntőt 😀 (de szépen meg lett fogalmazva)

  • Lucc

    AZ AFCNEK NEM CSAK 81 TÁMOGATÓJA VAN!!!!!!!!!!!! NAGY BUNDA-.- INK HIVATALOS OLDALUKAT NÉZZÉTEK MEG 15.000 LÁJK MIT MOND A FACEBOOKON????? NEKIK KELL MENNI!!!!!!!!!!!!-.-

  • Zoli

    Az AFC már adott elég erős bizonyítékot rá, hogy szeretik az Eurovíziót, különösen a 2007-es finn dalt… Amúgy ez a cikk írásának a pillanatában volt annyi és abban a csoportban, ami kifejezetten az indulásukért jött létre – remélem hiába.

  • János

    Szerintem egyértelműen Vecának kellene indulnia. Sokan írjátok,hogy nem nőtt fel a feladathoz. Butaság!! Akkor szerintetek várjon még 3 évet,hogy beérjen és indulhasson. Tóth Vera is egy jó kis időre eltűnt a köztudatból és mostanában került vissza;gondolom mindenki tudja miért.

    Én azért Vecát mondom,mert akkora átütőereje van,hogy mindenki beleremeg.Persze a megjelenése is nagyon szép.;)

    http://www.youtube.com/watch?v=u3HmmC9CWCk

  • Ben

    János mi is támogatjuk Vecát, de neki még nincs sajnos saját dala, amivel nevezhetne (nevezhetnénk) a dalversenyre.

  • János

    Igen,tudom. De nem véletlen,hogy az m1 eddig elhúzza a döntést és nem mond konkrét időpontot..