Király Viktor szeretné Magyarországot képviselni60 Comments

Szerintem itt az lenne a legjobb megoldás, mivel már NF-re nem hinném, hogy lenne idő, hogy tartani egy Online-Votingot, és ott akár helybeli szavazással, vagy úgy mint az osztrákok, hogy telefonon, és eldöntjük, hogy ki lesz a legjobb, és menjen az. Én elsősorban a Tóth Verát, Hoffmann Mónikát és Mester Tamást támogatom, de Viktor igazából szerintem NEM 🙁 A hangja nem tetszik, nincs is jó hangja. Például a Megasztár 5-ben is énekelte a döntős lányokkal a “Crazy”-t, de szerintem borzalmas volt, ahogy rikácsolt.
Szerintem nincs olyan Eurovízióra való, és nem való szám. De ha nem tesz mást az MTV, akár megfelelhetne ez is, de a döntőbe szinte 100% nem jutnánk be, és ezzel nem “Európa-hírnevet” szerezne, hanem a karrierjét rombolná….

Már egy hónapja őt akarom látni ott, de valaki mindig azt írta, hogy már hamarabb megjelent. DE nem! Hajrá Viktor ezzel meg lehetne a döntő 🙂

Hát nem tudom, nekem olyan átlagos a szám, jó is, de anynira nem. Nem vagyok benne biztos nagy sikert aratna. Amúgy most 50-50% szavazás van, szóval lehet ami nekünk nem annyira jön be, az a zsűrinek tetszik, és ez fordítva is. Mivel már azt is tudjuk, hogy egy nagyon kemény elődöntőbe kerültünk az országokat nézve, így szerintem nekünk is nagyon oda kell tenni magunkat, mint dalban, koreográfiában, mint látványban. Egyébként Máté én is írtam valamelyik másik cikkhez, hogy egy internetes szavazás jó lenne, ha másra nem is, csak hogy felmérjék a közönség szimpátiáját. Nálam még mindig Hoffmann Móni az ideális jelölt idén.

Nem az én stílusom ez a dal ugyhogy nem tudom eldönteni jó e viszont hajat mindenképp növesszen addig…nem igaz nem veszi észre mennyire idiótán néz ki rövid hajjal….

Hát… Lapos egy dal. A hangja végül is annyira nem gáz, de nem is kiemelkedő. Szerintem találunk jobbat:) Csak keressük már. Az online voting nagyon jó ötlet lenne! Igaz, én szeretném élőben hallani a jelölteket, mielőtt eldől, ki megy. Szerintem egy igénytelenebb nemzeti döntőt még össze lehet hozni, teadélután színpadával, akár a produkciók is mehetnek felvételről, de legyen élő az ének. Csak már kéne lépni…

Félek, hogy szívás lesz belőle. Tavaly sem vezetett sehová a kapkodás, (Mark esetére gondolok, tiszta elhamarkodott döntés volt) ha idén is így lesz, az amellett, hogy gáz, anyagi vonzatokat is hozhat. Mármint, ha kicsúsznánk a határidőből a komolytalanság miatt. Ébresztő MTV!

Mi tetszik ebben a dalban valakinek?Unalmas,nyálas….még véletlen sem eurovíziós!Ritka gyenge, Ádok Zoli sokkal jobb tőle!!!hajrá SORSKERÉK!!!!

Nahát..Kezdjük ott, hogy nagyon kell örülnünk annak, hogy a magyar előadók is VÉGRE megmozdultak, mert legyünk őszinték, Magyarországon az Esc-nek (rajtunk fanatikus rajongókon kívül:)) nincs nagy “bázisa”,sem nem olyan nemzeti esemény mint Albániában vagy Görögországban. A másik amit mondanék, azzal nagyon egyet értek, hogy ez egy Amerikai stílusú dal és Európában ez a stílus nem menő véleményem szerint.. Ha mindezeket számba vesszük, és ismerjük azt is, hogy milyen stílus jön be az Esc-n, akkor végeredményként elmondható, hogy nekem sem igazán jön be az ötlet, de remélem indulni fog a magyar döntőn, ha lesz ilyen… És azt mondom nyerjen a jobb…

Alapvetően nem fesztiváldal, de van benne egy summer hit feeling, és Viktorban van olyan hangi potenciál, amivel zsonglőrködhet. A lányoknak is bejönne, és végre, hogy valaki egy ilyen videóban kiáll, és elmondja, hogy szeretne menni. Ha esetleg nem jön össze, én biztatnám erre a továbbiakban is, és nem csak őt, hanem a többi énekest is.
A Solo mellett egyébként én még a “A fénybe nézz” és a “Sorskerék” pártján állok.

nekem nem jön be ez a zene szám! Viktorral nincs bajom
A Solo-val az a bajom, hogy nagyon monoton olyan egy lére megy, habár Viktor hangja nagyon jó de szerintem sem való egy európai dalversenyre….
Én végig Bereczki Zolit fogom támogatni szerintem ő képes lenne Budapestre hozni a dalversenyt! 😀 😉

hát nekem sem jön be a szám. Legalábbis olyan szinten nem, hogy ezt a számot kiküldjem Düsseldorfba. Magával Viktorral nincs nekem sem bajom, de a szám nem hinném, hogy sikert aratna. Ha netán egy másik számmal… akkor lehet.
A netes szavazás ötlete nem is olyan rossz. 🙂 Támogatom! 😀

Várjunk csak az jutott eszembe hogy amikor fellépett ezzel a dalal a Megasztárban azt mondta lehet hogy nemzetközileg is ismert lesz ez a dal…hmmmm lehet ennek köze az ESC-hez szerintetek?

Nekem sem kimondott kedvencem a Király Viktor,de a számban látok fantáziát.Ne felejtsük el,h az Aprócska blues sem egy kimondott euróviziós dal és mégis sikerült vele elérni magyarország második legjobb helyezését az Esc-n…..szóval szerintem ez még előnyünkre is válhatna….

Na nekem ez nem tetszik, de Viktort se bírom egyébként. Ez rádióban elmegy, de egy Eurovízióra kevés. Odatöbb kell, ezen bealszanak.
( olyan érdekesen fejezi ki magát amúgy Viktor a videóban :O )

nem is olyan rosszfej ez a Viktor! 🙂
itt jobb oldalon van a stop.hu cikkje amiből kiszedtem ezeket a mondatokat:

“szerinte a dalversenyre a zenészek nem figyelnek oda kellőképpen”

“Hatalmas potenciál van ebben a versengésben, hiszen egy ország az egész kontinens előtt megmutathatja, hogy micsoda tehetségei vannak. Az előadónak is nagy lehetőség, amit nem kihasználni óriási butaság”

legalább tudjuk hogy vannak érdeklődők az ESC iránt 😀
de hogy néz már ki Viktor? mit aki be lenne szívva….meg mi ez a frizura? OMG jó a hangja, meg jó volt a megjelenése…növessze vissza a haját de gyorsan az is hozhat néhány szavazatot az ESC (HA ő megy) XD 😀

Ha Viktor megy, akkor megint kiesünk hamar. Ez nem Amerika az európai ember nem szereti az amerikai stílusú zenét .Persze vannak kivételek. Egy igazán jól képzett hangú énekes kell,aki nem fejhangon vinnyog és olyan csavarásokat tesz a dalba,hogy az már sokkk!

Az egyik kedvenc számom! Imádom!!!! Szerintem ez a második olyan magyar dal amire azt mondom, hogy megállná a helyét akár Amerikában is, mert egyedi, stílusos, sláger, nagyon nagyon nagyon jóóóóóóóóó! És csak így tovább Viktor!!! Nagyon szeretem a stílusod, jó hallgatni a zenéid, gratulálok, ott a helyed az Eurovízión!

Comments are closed.