Hettmann Júlia is pályázna Magyarország képviseletére

Tudósító: Klész Imre
Forrás: soundcloud.com – [email protected]
Audio: Leave me alone

A magyar előadók egyre inkább érdeklődnek a nemzetközi megmérettetés iránt. Hettmann Júlia évek óta külföldön él, amit előnynek könyvel el abból a szempontból, hogy könnyebben tudna szavazótábort toborozni a döntő idejére. A dalt hangmérnök bátyjának segítségével sikerült elkészítenie és hamarosan befejeződnek a videóklip utómunkálatai is.


“A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva szívesen képviselném hazánkat a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Ez 100%-ig magyar produkció, amely 2010 szeptember 1 után került nyilvánosságra, így megfelel a feltételeknek. Egyelőre Németországban és Franciaországban került bemutatásra privát közegben. A videoklip folyamatban van, februárra elkészülnek az utómunkálatok, utána várható hogy sugározzák majd a magyar zenei csatornákon.

Ha megkapom a lehetőséget az indulásra, minden időmet és energiámat az Eurovíziós fellépésre tudom fordítani. Elkészítjük a háromperces verziót, majd profi énektanár és koreográfus segítségével minden erőmmel azon leszek, hogy színvonalas, ütős, egyedi produkcióval lépjek majd fel, és minél jobb helyezést érjek el.”

56 Comments

Jaja, a La Roux-ra hasonlít a stílus.
Jobban tetszik, mint Viktoré, de szerintem még ez sem az igazi.
Mindenesetre dicséretes, hogy mozgolódnak, érdeklődnek az előadók az ESC iránt. Lehet, az mtv küldött valami értesítést feléjük?

nekem valami kimondottan tetszik benne! 🙂
a 00:30-tól kezdődő rész meg annyira nagyon tetszik nekem! 🙂
A végéről lejön egy pár “leave me alone” biztosan a 3 percre való faragás során… (az valóban a sokszori ismétlés miatt kicsit egyhangúvá teszi!) 😀 Jah, és még van benne pár francia sor is, ami hangzásában a nyelvek közül az egyik kedvencem! =)

Szóval, nekem úgy összességében ez bejövős!

Azt nem hiszem,mert az Mtv nagyon el van veszve ilyen téren.Valószínűbb,hogy valamelyik külföldi portálon olvastak az Mtv indulásáról.
Írtam én is a közönségszolgálatnak.Ha már ilyen tömegesen írnak nekik,remélhetőleg lesz valami fejlemény.
Annyira nem vagyunk elkésve,mert Grúzia is csak most adta ki a felhívást.

Csak én látok összefüggést Júlia cicás öltözékében és az elnyújtott magánhangzók a leeeeeeeave meeeeee alone valamint így szép magyarosan a …..mau mau mau mau sön-nél xD . Már látok magam előtt egy tök “állat” koreográfiát !

Üde és egyedi, a dalról pozitív benyomásom van. Juli énektudásával kapcsolatban vannak bennem apróbb ?-ek, jó lenne egy élő előadást hallani.

Hát mit is mondjak erről a számról!
Nekem nem nagyon jön be ez a szám, bár lehet hogy élőben más lenne, de így azt mondanám, hogy nem való ESC-re!

Nekem nagyon bejön ez a szám! Szerintem ezzel nagy sikert érnénk el! Inkább ezzel,mint Király Viktorral vagy Vastag Csabával! Úgyhogy hajrá Júlia!

nem akarom megbántani, de annyira hallatszódik hogy stúdió segítségével lett kitisztítva a hangja. olyan mintha visszhangzana :S nem tetszik 🙁

Nekem tetszik. Ezt a második mondatot meg csak azért írom, hogy a rendszer ne nézze spamnek a hozzászólásomat.

Egyre szívesebben hallgatom, jó kis dal! Szerintem ez egyike a legjobb öt szeptember elseje utáni dalnak. Nagyon megtetszett. Szerintem az előadó is színpadias, és egy bevállalós, extrás koreográfiával le lehetne hozni a csillagokat az égről. Én valami ilyesmit képzeltem el: http://www.youtube.com/watch?v=JjyDI2HBJ2Q
Persze egy kis Svetlana Loboda beütésnek is örülnék! Jó lehet ez…

ööö ez hülye kérés(kérdés) lesz: nemtudnátok adni egy linket a számról?xd mert én nem találom.előre is köszi♥

Comments are closed.