Svájc: A Lovebugs indulhat Moszkvába

switzerlandTudósító: Klész Imre
Forrás: blick.ch

Az öttagú, Lovebugs névre hallgató bázeli pop-rock banda képviseli Svájcot a 2009-es Eurovízión – a blick.ch tudósítása szerint. Adrian Sieber, az együttes énekese nem erősítette meg a hírt, ennek ellenére az újság magabiztosan kijelenti, hogy “A Lovebugs fogja képviselni Svájcot Moszkvában”.

A svájci SF köztelevízió öttagú zsűrije volt megbízva döntés feladatával. A Lovebugs idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Január 23-án fogják megjelentetni a “The Highest Heights” című albumukat, akinek az a Richard Rainey a producere, aki hasonló szerepet töltött be a U2 együttes legutóbbi albumán is. A banda leghíresebb dalai között van az “Angel Heart”, “Music Makes My World Go Round”, “Flavour of the Day” “Everybody Knows I Love You” és az “Avalon”.

6 Comments

Egy félrefordítás és máris a szívetekhez kaptok…
A megjelölt wiki-forrás szerint: “úgy hírlik, hogy Szingapúr lesz a rendező, mint az ÁzsiaVízió főhadiszállásának székhelye. Hasonló volt a helyzet az Eurovíziós Dalversennyel is, amikor a legelső házigazda és az EBU központjának otthont adó ország kiléte egybeesett.”

Comments are closed.