Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: Zséda meghagyja a fiataloknak a terepet

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: stop.hu

A stop.hu internetes szavazáson kérdezte meg olvasóit, kit látnának szívesen az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az újság nagy meglepetésére Zséda és Palcsó Tomi kapta a legtöbb szavazatot.

Hiába azonban az olvasói óhaj, egyik előadó sem nevez be idén a versenyre. „Zséda megtisztelőnek érzi, hogy ennyi ember tette le mellette a voksát, viszont úgy gondolja, hogy inkább a felfedezésre váró fiataloknak hagyja meg a terepet. Nekik ez egy nagyon jó lehetőség a kitörésre, a jó szereplés adhat egy óriási löketet” – magyarázta Zséda versenytől való távolmaradását Szurmai Anikó, az énekesnő managere.

Míg Zséda a fiatalok miatt nem indul, addig Palcsó Tomit a balesete tartja vissza a versenytől. „Tomi még nem jött rendbe teljesen, nem érzi magát száz százalékosnak. Egy laikus ezt nem veszi észre, de a zsűrinek feltűnne. A hangjával nincs baj, ugyanakkor a tüdejével, a levegővétellel még vannak problémák. Emiatt ebben az évben kihagyja a fesztivált” – tájékoztatott Palcsó Tamás managere.

A teljes cikk elolvasható itt:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=443185

6 hozzászólás Magyarország: Zséda meghagyja a fiataloknak a terepet

 • FENTE LEVENTE

  Magyar nyelvnél nincsen szebb e világon,ki ellentmond én mindkét fülét kirágom.

 • Sziasztok! hát, nagyon szépen köszönöm minden kedves embernek aki, szavazott rám és hát, sajnos nem neveztem be, mert nem jöttem rendesen rendbe! de, majd talán jövőre elindulok ki tudja:)
  Üdv Tomi!

 • Zsolesz

  Üdv Palcsó Tomi!!! Hát itt sztárok is megfordulnak??? Remélem minnél többen, és egyre népszerübb lesz Magyarországon az ESC!!! Akkor már most kezdjetek el összehozni egy nagyon jó dalt! Mert jó munkához idő kell! És ha van időtök, akkor fantasztikus produkciók születhetnek! Ez a baj a magyar kiválasztással, hogy mindig késön kezdik, ezért nincs az előadóknak idejük igazi ESC-re való dalokat kreálni!!!!

 • Szia Tomi! Nézd meg az idei verseny mindhárom műsorát májusban, a látottak alapján próbálj meg olyan dalon gondolkozni, ami jól működhetne a színpadon maximum 3 percben, ha új album fog kijönni tőled, azt október 1 utánra időzítsd, és ha indulunk újra a versenyen, akkor jelentkezz 😉 És gyógyulj meg!

 • Sziasztok! hát,köszönöm szépen a bíztatást! nagyon kedvesek vagytok:) Zsolesz, hát igaz hogy később tudtam meg de, monddtam hogy, most inkább nem indulnék! mert a baleset miatt is. ígérem megnézem májusban a versenyt!:) bizztos jó lesz! remélem hogy, jövőre be tudok nevezzni! de ez az emberektől is függ:D és köszönöm szépen még1-szer a bizztatást! jól esik!! hát,már nem vagyok olyan ramagyul,rosszúl már mint voltam, tehát már az ujjam se zsibadt,mint eddig! az orvosok is monddták hogy teljesen megfogok gyógyulni csak idő kell hozzá! addig is minden jót nektek!
  Üdv Tomi!

 • B. Péter

  Sajnálom, hogy Zséda nem indul, de mindennek megvan az oka! Adrienn Magyarország legjobb énekesnője, aki saját maga erejéből érte el sikereit! Aki elejétől figyelemmel kiséri a pályáját tudhatja ezt! Rengeteget ért el, és még sok mindent kaphatunk Tőle Magyarország!