Bulvár: Pflum Orsi tervezget – melegellenes dal a Sanremói Dalfesztiválon

europeTudósító: Klész Imre
Forrás: kiskegyed.hu – hirado.hu

Pflum Orsitól megvált az RTL Klub reggeli műsora. Az énekesnő úgy tudta, hogy meg voltak vele elégedve, ezért váratlanul érte a rossz hír. Miután összeszedte magát a történtek után, most új terveket kovácsol. Szeretné bemutatni Dubai-ban az új lemezét, és azt tervezi, hogy jelentkezik az Eurovíziós Dalfesztiválra.

A teljes cikk itt

A legnagyobb olasz homoszexuális szervezet, az Arcigay arra szólítja fel a melegeket, hogy a Sanremói Dalfesztivál utolsó napján árasszák el a fesztiválváros utcáit, tiltakozásul a Luca meleg volt című dal miatt, amely arról szól, hogy a homoszexualitásból “ki lehet gyógyulni”.

A szervezet szándéka szerint a fesztivál döntőjének napján melegek özönlenék el a Ligur-tenger partján fekvő Sanremo utcáit, hogy kifejezésre juttassák, igenis vannak boldog homoszexuálisok, ellentétben a februárban immár 59. alkalommal megrendezendő verseny egyik favoritjának tartott Povia énekes-dalszerző dalának üzenetével.

“Ez a válaszunk azokra az ostoba elméletekre, melyek szerint valakiből az apa hiánya vagy túlzott gyámkodása miatt lesz homoszexuális” – jelentette ki Aurelio Mancuso, az Arcigay elnöke egy közleményben. “Melegek, leszbikusok és transzszexuálisok nap nap után kénytelenek elszenvedni, hogy méltóságukat sárba tapossák különféle homofóbok, legyenek akár politikusok, énekesek, hírességek vagy valóságshow-versenyzők” – tette hozzá.
A teljes cikk itt

9 Comments

Sanya, Oroszország lehet, hogy vesztett pár száz vagy pár ezer szavazatot, ami az elkövetkezendő éveket illeti.

Zsolti,lehet hogy veszítettek szavazókat de majd kiderül mert az utóbbi 3évbe mindig az élen voltak az oroszok,reméljük egy pár évre elfelejtenek rájuk szavazni:)

Comments are closed.