Naptár

2009. január
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Bulvár: Pflum Orsi tervezget – melegellenes dal a Sanremói Dalfesztiválon

europeTudósító: Klész Imre
Forrás: kiskegyed.hu – hirado.hu

Pflum Orsitól megvált az RTL Klub reggeli műsora. Az énekesnő úgy tudta, hogy meg voltak vele elégedve, ezért váratlanul érte a rossz hír. Miután összeszedte magát a történtek után, most új terveket kovácsol. Szeretné bemutatni Dubai-ban az új lemezét, és azt tervezi, hogy jelentkezik az Eurovíziós Dalfesztiválra.

A teljes cikk itt

A legnagyobb olasz homoszexuális szervezet, az Arcigay arra szólítja fel a melegeket, hogy a Sanremói Dalfesztivál utolsó napján árasszák el a fesztiválváros utcáit, tiltakozásul a Luca meleg volt című dal miatt, amely arról szól, hogy a homoszexualitásból „ki lehet gyógyulni”.

A szervezet szándéka szerint a fesztivál döntőjének napján melegek özönlenék el a Ligur-tenger partján fekvő Sanremo utcáit, hogy kifejezésre juttassák, igenis vannak boldog homoszexuálisok, ellentétben a februárban immár 59. alkalommal megrendezendő verseny egyik favoritjának tartott Povia énekes-dalszerző dalának üzenetével.

„Ez a válaszunk azokra az ostoba elméletekre, melyek szerint valakiből az apa hiánya vagy túlzott gyámkodása miatt lesz homoszexuális” – jelentette ki Aurelio Mancuso, az Arcigay elnöke egy közleményben. „Melegek, leszbikusok és transzszexuálisok nap nap után kénytelenek elszenvedni, hogy méltóságukat sárba tapossák különféle homofóbok, legyenek akár politikusok, énekesek, hírességek vagy valóságshow-versenyzők” – tette hozzá.
A teljes cikk itt

9 hozzászólás Bulvár: Pflum Orsi tervezget – melegellenes dal a Sanremói Dalfesztiválon