Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Napi Eurovízió 2015: Svájc

(c) SRF/Oscar Alessio

(c) SRF/Oscar Alessio

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

A 24 éves énekes és zeneszerző Mélanie René Mauritiusról származik. Ő győzedelmeskedett a svájci válogatón, így vele találkozhatunk Bécsben, ahol a Time to Shine című dalt fogja előadni.

Zenész család gyermekeként Mélanie 7 évesen fedezte fel zene iránti szenvedélyét. Több éven keresztül csiszolta előadói és zeneszerző képességeit Svájcban.

Számos alkalommal felfigyeltek tehetségére, például a román George Grigoriu Fesztiválon is, ahol 2009-ben megnyerte a fődíjat. 2010-ben Nagy-Britanniába utazott, ahol a kortárs és modern műfajokra összpontosította tanulmányait. Az itt töltött idő alatt írta meg versenydalát is.

Mélanie az önmegvalósításról énekel nekünk. Régen félt, nem merte saját magát adni, de már nem hallgat senki másra, csak saját magára. Most az álmait éli, semmi sem állíthatja meg, napról napra erősebb lesz, hiszen eljött az ő ideje a ragyogásra.

13 hozzászólás Napi Eurovízió 2015: Svájc

 • Patrik_

  Én szeretem ezt a dalt, bár listámon nincs túl elől. Az új verzió már nem annyira tetszik de könnyedén megtudtam vele baratkozni.

 • mate9605

  Nekem a dallal egy bajom van,hogy nincs meg az az átütő èrzès,amit pár dalban èrzek,nem rossz ez a dal sőt de nem tud megfogni,naekem èppen hogy nem döntős.

 • gaboca701

  Az idei mezőnyből ezt a dalt utálom legjobban.
  Nem ez a legrosszabb, de ez idegesít leginkább.
  Ezek a túlzott kézmozdulatok, hadonászás már Ambernél sem jött be, de itt kimondottan irritál.
  Nagyon szurkolok, hogy ne döntőzzenek.
  38/40.

 • Léránt Lajos

  Nem a legjobb dal de szívesen hallgatom. Van benne valami kis kedvesség báj. Persze nem végez elöl meg tavaly jobb volt de drukkolok döntőbe jutásáért.

 • schanc

  Nálam abszolút a kedvencek között van a dal, szívesen hallgatom. A klip szerintem borzalmas lett. A mindenféle össze nem illő dolgok mellett valahogy a díváskodás nem tűnik hitelesnek Melanie-tól.
  Ha már az oroszoknál megemlítettem, hogy Jakab-Péter Izabellát vették tőlünk kölcsön, itt most nem szabad elfeledkezni, hogy bizonyos pózokban mintha VV7 Edina (hamu a fejemre…) köszönne vissza.

 • Pitbull

  Már a nemzeti döntős eredeti dal is tetszett, aztán kicsit módosítottak rajta, ami után egyértelmű listavezetővé vált nálam. Sajnos, a svájciak nem elégedtek meg az átdolgozással, újra belenyúltak a dalba és sikeresen elrontották, lecserélték benne a legjobb instrumentális részt egy sokkal gyengébbre. Végül a dobogó alsó fokán állapodott meg az egyéni listámon, a maximális 10 pont így is jár neki. Nagyon szeretem ezt a dalt, de a lejátszási listámon nem a végleges, hanem a „középső” változat szerepel.

 • balazs1992

  Nekem ez a dal nem jön be és nem fogott meg.
  Nálam: 31/40 12/17
  Tippem: 11/17

 • János

  Ez a dal tökéletesen beilleszkedik az elmúlt évek koszorújába Svájctól, hiszen ismét vagy éppen elcsípik vele a döntőt, vagy pár hellyel lecsúsznak róla. Én az utóbbit gyanítom, ám tetszik, hogy egy ilyen természetesen laza dal is helyet foglal a versenyzők között.

 • Tanti

  Svájc:Nem tetszik pont. 38. nálam. Ezzel minden elárultam.Szerintem messze nem döntős.

 • Mona Lisa 29

  En nagyon szeretem ezt a dalt, de a proba tenyleg szornyu volt. Ha Svajc dontobe szeretne jutni akkor javaslom Melanienak, hogy rugja ki a hatterenekeseit.

 • Mettyú

  Valami nagyon megfogott ebben a dalban és volt hogy első volt, de aztán végül 2. lett a listámon. A tegnapi próba szerintem nagyon jól sikerült, van valami rejtelmesség az egészben, amit lehetett kihozták belőle. Nálam döntős mindenképp, szurkolok neki.