Naptár

2015. május
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovízió 2015: Magyarország döntős!

Képernyőkép – 2015-05-19 23:38:05Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovision.tv

Befejeződött az Eurovíziós Dalfesztivál 2015 elő elődöntője. A tíz továbbjutó: Albánia, Örményország, Oroszország, Románia, Magyarország, Görögország, Észtország, Grúzia, Szerbia és Belgium.

Hamarosan kezdődik a sajtótájékoztató, ahol megtudhatjuk, hogy az országok a döntő első, vagy második felében fognak-e fellépni.

http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=132883

Képernyőkép – 2015-05-19 23:38:05

Albánia a döntő második felében versenyez.

Örményország a döntő első felében versenyez.

Oroszország a döntő második felében versenyez.

Románia a döntő második felében szerepel.

Magyarország a döntő második felében szerepel.

Képernyőkép – 2015-05-19 23:57:50

Görögország a döntő második felében szerepel.

Észtország a döntő első felében szerepel.

Grúzia a döntő második felében szerepel.

Szerbia a döntő első felében szerepel.

Belgium a döntő első felében szerepel.

Ennyi volt a mai műsor, gratulálunk Boggie-nak!

TH00006_20

96 hozzászólás Eurovízió 2015: Magyarország döntős!

 • Dalida

  Kiváló volt Boggie produkciója minden szempontból. Nem lett volna igazság a Földön, ha ezzel nem jutunk a döntőbe! De olyan rossz volt előtte olvasni azt a sok lekicsinylő nyilatkozatot, főleg, amit a Mirror írt. Örülök, hogy jól pofára estek, és csak azért is remélem, hogy Boggie előrébb fog végezni, mint az angol dal!

  Az orosz dal könnyen Top-3-ba kerülhet, a sajátunkon kívül csak az tetszett nekem úgy komolyabban. De hogy Albánia hogy került a döntőbe azzal a szörnyű, fülsértő szörnyűséggel, azt fel nem foghatom.

 • Gyuri123456

  De jó a színpad meg minden 😀 jól megcsinálták

  Moldova: Sztem jó showt csináltak, jó produkció volt, csak a dal nem volt nagy szám.

  Örményország: Hát nekem annyira nem tetszett kicsit fülsértő már a dal vége… De viszont a színpad, a ledfal, a kamera állások nagyon jók voltak.

  Belgium: Ez jó produkció volt, jó hangja van a gyereknek.

  Hollandia: Borzalmas ruha, gagyi volt elején az a szemes cucc… a dal elment, nem csodálkoztam hogy kiesett.

  Finnország: Katasztrófa.

  Görögország: Sztem az est egyik legjobb produkciója volt.Nagyon tetszett, top 10 remélem meglesz nekik.

  Észtország:Itt is jól megcsinálták a színpadot, hangilag lehetett volna magabiztosabb.

  Macedónia: Nagyon gáz volt.. Úristen.. szavakat nem lehet találni rá.. örülök hogy kiesett

  Szerbia: Nagyon jó hangja van, megérdemelte a tovább jutást, nekem inkább a dal vége tetszik amikor kiereszti a hangját.

  Magyarország: Gratula Boggie 🙂 Nagyon szép volt 🙂 Örülök hogy bejutottunk 🙂

  Fehéroroszország: háát nem tudom elment kategória de nem hiányzik a döntőből.

  Oroszország: Szép volt az egész, de annyira nem ájultam el tőle 😛

  Dánia: Gagyi.Gagyi.gagyi

  Albánia: Legjobban várt produkcióm, 1. a toplistámon. Csalódtam Elhaidában, nagyon hamisan énekelt, a vokál is irtó gyenge.. 🙁 Hátha a döntőben jobb lesz… De örülök nagyon hogy bejutott a döntőbe.

  Románia: Nem tetszik.

  Grúzia: Tökéletes színpadkép, hang, előadásmód.

 • S.B.

  Nagy gratuláció, ismét a döntőben Magyarország, egy nem akármilyen dallal!

  Egy dolgon azonban változtatnék…
  A háttér nagyon szép, ötletes, érdekes.
  Az eredeti háttér viszont ütős volt. A dalnak nagyon komoly közölni valója van, amit a mostani háttér „csupán” szép keretbe foglal, míg az eredetileg használt változat még inkább kiélezi az üzenetet, felér egy plusz arcon csapással.

 • Asvi

  Gratulálok Boginak, még a musor elott nem voltam biztos a továbbjutásáról, de a látottak alapján meglepetés lett volna, ha nem jut be. Egyszeruen az est egyik legjobb színpadképe volt.
  Akik legjobban tetszettek: Gorogország, Orményország, Oroszország
  Akikben csalódtam: Észtország (szinte biztos vagyok, hogy ez nem egy gyoztes produkció), Albánia

 • Serinon

  Szerintem az este legjobbjai a görögök és az oroszok voltak, a produkciókat tekintve. Borzalmasan jól megkomponált mindkét előadás és nem is gyenge dalok, élőben nagyon profin énekelnek.

  Boggie továbbjutására számítottam. Nagyon szép a színpad, letisztult zene, tovább kellett jutnia, annyira kitűnt a többi közül. A döntőben is sikere lesz, remélem.

 • gyokub

  Gratulálok Boggienak a továbbjutásért! Mindent kihoztak ebből a dalból, amit kellett. A döntőben viszont már nem fog jól teljesíteni szerintem. Nem éreztem, hogy nagyon kiemelkedett volna a mezőnyből. A nézettségi és a letöltési listák alapján nagy valószínűséggel hátul fogunk végezni. De nekem már mindegy, lehetünk akár utolsók is, a lényeg, hogy büszke vagyok Boggiera, és hogy ott van a megérdemelt helyén a döntőben. Egyébként szinte az összes ITunes listán ott van az észt, az orosz és a belga dal, nálunk az észt dal a 10. helyen áll jelenleg.

 • Valahogy éreztem már előtte is, hogy meglesz a döntő, és az élő produkció is jó volt, onnantól kezdve szinte biztos voltam benne, bár még közben is írták nekem páran, hogy ez nem jut tovább… de szerencsére mégis. 🙂
  Nagyon örülök Belgium és ÉSztország továbbjutásának is, ők voltak a személyes kedvenceim, imádom mindkettő dalát. Örményország döntőzése azt hiszem, borítékolható volt, de nekem egyébként jónak tűnt a produkció (az ő esetükben nem láttam, csak hallgattam), bár simán indíthatták volna Ingát egyedül. A görög, orosz és a szerb dalt nagyon nem szeretem, olyan semmilyenek, de előbbi kettő olyan ország, amelyik három perc csönddel is továbbjutna, így ez nem volt nagy meglepetés.
  Akiknek a kiesését sajnálom, az Fehéroroszország, szeretem a dalukat. Finnország kiesésén meglepődtem, nekem tetszik egyébként a dal, de jó látni, hogy nem a szimpátiaszavazás diadalmaskodott.

  • Ja, az albán élő éneklés tényleg nagyon nem volt rendben, úgyhogy most megyek és kiröhögöm azokat, akik szétspammeltek minden fb csoportot azzal, hogy Albánia fog nyerni. ^_^

 • Emdogh

  Tiszta szívből gratulálok Neked, Boggie! Olyan tiszta érzésekkel, amikkel Boggie énekelt egy gyönyörű színpadon, elegénsan, igényesen, egyszerűen, tökéletesen.
  Ötödik éve folyamatosan döntőzünk, így most nem fogok előrejelzésekbe bocsátkozni. Halljunk megint egy ilyen magabiztos előadást, akkor nem fogunk csalódni az eredményben.
  Az én listám a tegnapi elődöntőről, és egy-egy megjegyzés (az előadások erősségben a lista szerint következnek!):
  1. Hungary – engem újra megvettetek, fantasztikusak voltatok 😀
  2. Estonia – illik a dalhoz a színpad, szép előadás volt
  3. Georgia – erőteljes show egy korombeli dominától – ütött
  4. Belgium – élőben is átjön a dal, elvont és minőségi, nem tucat
  5. Albania – jó dal, de kicsit billegő hang, és semmilyen háttér
  6. Belarus – az énekhang stúdióban idegesít, élőben nincs…
  7. Serbia – hatalmas hang, bulis dal, amit én már kicsit meguntam
  8. Denmark – magamtól nem hallgatnám, de így egész jó volt
  9. Russia – fellengzős ballada, ami hozza a kötelezőt, ennyi
  10. Greece – kissé bizonytalan hang, nem volt túl meggyőző
  – – – – – – – – – – – – – – – – –
  egyezés a végeredménnyel: 8/10
  – – – – – – – – – – – – – – – – –
  11. Netherlands – nem történt semmi három percben
  12. Romania – nekem nem tetszik a dal, de értem, hogy továbbment
  13. Moldova – végén a vetkőzés csak betetőzte az értelmetlen előadást
  14. Macedonia – ez meg mi volt, három feka???
  15. Armenia – Anush hangja tökéletes, a többiek és dal nagyon gyenge
  16. Finland – toleráns vagyok, de ez a dal hallgathatatlan

 • Mona42209

  Így aludva egyet véleményen az estéről!

  Jól indították a showt. Conchitát még mindig inkább hallgattam mint néztem, ez a szakáll és mű kényeskedés szörnyű volt. A műsorvezetés nagyon gyenge volt, felesleges volt a 3 csajszit odatenni. A képeslapok ötletesek voltak, szépen belecsempészve a küldött ország és Ausztria szépségeit. Nekem a színpad tetszik, bár a kifutó tényleg hiányzik. Az elejét nagyon elhúzták, a végén viszont nagyon zavart, hogy csak úgy elhadarták a 10 döntős nevét, semmi izgalom, remélem csütörtökön jobb lesz.

  Fellépők:

  Moldova – várható volt, hogy 1-es sorszámmal és gyenge számmal nem jut be. Az éneklés gyenge volt, de egy jobb sorszámmal szerintem bejutott volna, nem ez volt a legrosszabb.

  Örményország – Inga hangján (ami nagyon brutál) kívül azért nem volt olyan erős a produkció, a szám szép, kicsit unalmas, várható volt a továbbjutásuk, bár én helyettük Dániát választottam volna.

  Belgium – vicces Loic hangja, de megjegyezhető volt, különleges egyedi hangzású szám, nekem tetszett a színpadi megoldás, nem bántam a továbbjutását.

  Hollandia – az egész színpadra vitel borzalmas volt, Trintje erőlködött, fájt az egészet hallgatni és nézni. Megérdemelten nem jutott tovább

  Finnország – borzalom, nem is érdemel több szót, remélem utolsó helyen végzett

  Görögország – szerintem igényes és szép produkció volt, Maria hangja is nagyon erőteljes, nagyon jó volt. Oroszország és Mo mellett ez tetszett még nagyon. Végre nem olyan küldött Görögország, ahol az énekes fenékrázással és tenyérnyi ruhával kompenzálta a hangi negatívumát!

  Észtország – nekem nagy kedvencem, tetszett az egész hangulata, az előadást kritizálók ellenére én pozitívan csalódtam. Elina nagyon izgult, a mély hangoknál voltak bizonytalanságok, de nem volt kétség a továbbjutás.

  Macedónia – az egész produkció Hollandiához hasonlóan szörnyű volt. Daniel bűn hamis volt és a 3 vokálos teljesen felesleges volt mögötte. Örültem, hogy nem jutott tovább.

  Szerbia – Bojana nagyon igazgatta a fülét, lehet hogy baj volt a fülessel, ezért szerintem nem volt 100%-os előadás. A színpadra vitel elég gagyira sikeredett, de a szám maga elég erős volt a továbbjutásra.

  Magyarország – nagyon szép letisztult, erős produkció volt, külön jó, hogy Szerbia után jöttünk, annyira nagy volt a kontraszt. Szerintem most nagyon jól közvetített Boggie. Megérdemelten jutott tovább.

  Fehéroroszok – nem volt annyira rossz, bár Uzari azért néhol elég hamis volt, színpadra vitel is lehetett volna kreatívabb. Én továbbjuttattam volna, de azért örülök, hogy nem vette el a helyet Boggie elől. Én azt gondoltam az Oroszok beszavazzák majd!

  Oroszország – Nálam az esete győztese, nagyon tetszett az egész, Polina nagyon szépen énekelt. Görögo. és Mo. mellett a harmadik igényes produkció volt nekem. Szerintem ő kapta a legtöbb szavazatot és látok potenciált a győzelmében.

  Dánia – kedves, vidám produkció én inkább őket vittem volna tovább az örmények helyett. Nem egy nagy ívű, de jó lett volna a döntőben. De szintén jó, hogy nem vette el Boggie elől a helyet.

  Albánia – nagy kedvencem, de nagyon csalódott vagyok az előadás miatt. Elhaida teljesen szétcsúszott, bár valahogy mindig összekaparta, de így is szenvedés volt az egész. Remélem a döntőre összeszedi magát, mert reménykedtem a jó helyezésben. Az előadás miatt nem juttattam volna tovább, a szám viszont nagyon jó.

  Románia – nagy meglepetés, profi, színvonalas előadás, külön + a román nyelvért sokkal jobb volt mint angolul, agy még a kis angol betét is jó volt. Róluk mindig a Republic jut eszembe, összeszokott és jó kis együttes, nagyon jó volt.

  Grúzia – nekem nagyon tetszett, Nina uralta a színpadot, nem is kellett hozzá semmi, jó hang, misztikus hangulat, engem megvett kilóra. Örülök hogy továbbjutott.

  Bogginak pedig a 15-27 helyig bármi jó lesz, szerintem okozni fog még meglepetéseket a helyezése 🙂

 • force

  Eddig Olaszország, Spanyolország, Németország 2nd half, már csak 4 országnak van hely a döntő második felében, és még 13 ország van hátra (Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország+ a 10 további döntős). Igazságosabb lett volna, ha a sajtótájékoztatóra csak 5-5 db gurigát vittek volna be, de majd talán jövőre.

 • Lorix

  Nagy gratula a Boggienak es a magyar csapatnak jok voltak es meg vn a donto ez az!!!! Nem ertettem egyesek tovabbjutasaval en belgium helyett vittem volna inkabb hollandiat vagy moldovat!!! Viszont feheroroszok kiestek ez volt a meg a legjobb hir a tegnap magyarorszag es romania tovabbjutasa utan szamomra.

 • Isti

  Már a YouTube-on is sokkal pozitívabb a magyar dal megítélése, többszöröse a lájkok száma a diszlájkokénak, a kommentek között is kevesebb a negatív és a pozitívak is nagyon pozitívabbak, sokak szerint győzni fog… Az oddscheckeren a 20. helyen állunk és utánunk van Örményország és Albánia, akik mindig előttünk voltak, illetve Románia is.
  A second halfnak köszönhetően szerintem mi is ott vagyunk a győzelemre esélyes országok között, de minimum a TOP10-nek meg kell lenni.
  Hajrá Magyarország, hajrá Boggie! Te vagy a legjobb! 🙂

  • schanc

   Nézem a youtube-kommenteket, és többen is írják, hogy korábban nem nagyon figyeltek erre a dalra, de az élő előadás annyira megérintette őket, hogy szavaztak.
   Úgy tűnik, bejött, ami itthon is, és amiben reménykedtünk: az, hogy Boggie és csapata élőben is hozni tudta a stúdióverziót, sőt talán még annál többet is, megtalálta azokat, akiket meg kellett.

   A Top10-nek én nagyon örülnék. De elvárni nem tudom, nem is akarom. Én ennek a részsikernek is nagyon örülök.
   Remélem, a szerkesztők megint valami nagyon bulis dal utánra rakják a miénket a döntőben. (Egyébként vicces lenne a grúzok után: I’m a Warrior vs. Wars for nothing 🙂 )

 • StanB

  Annyira jó olvasni a sok pozitív kommentet Youtube-on és itt is 😀
  Bizton állíthatom, hogy magyar indulónak ennyire még nem szorítottunk és ez nagyon jó érzés 😀
  Hajrá Boggie !!! (Valamiért nagyon azt érzem, hogy nyerni fogunk !)

 • Orsolya333

  Remélem igazad lesz!

 • Slavico

  Na akkor a tegnapról: Egy kicsit ‘nagyobb’ műsorra számítottam az osztrákoktól, szerintem is túl sok időt elvett az elején Conchita, a végén meg izgulni sem hagytak minket, olyan gyorsan kihirdették a továbbjutókat. A műsorvezetés szerintem rosszabb ,mint a Koppenhágai és a Malmői, de határozottan jobb ,mint a Bakui, a 3 nőcis felállás elég érdekes. Az eredménynek nagyon örültem, Boggie produkciója után biztosra vettem,hogy továbbjut, nagyon esélyes egy szép helyezésre. A dal változatlanul nem a kedvencem, de valahogy az eddigi magyar résztvevők közül neki szurkolok a legjobban, tényleg ő volt a ‘fekete ló’ a mezőnyben, ráadásul 2 gyors dal között megjegyezhető volt a letisztultság.

  Moldova: Nagyon nem tetszett az egész. Borzalmas volt a koreográfia, ez a rendőrös dolog nagyon nem jött be, arra számítottam hogy elindítja a show-t a pörgésével de én eluntam magam rajta. Nálam egyértelmű kieső volt.

  Örményország: Ők sem tetszettek, nem juttattam volna őket tovább, mert semmi extra nem történt, egyszerűen unalmas volt.

  Belgium: Na végre itt elindult az este! Imádom Loic hangját, nagyon illik hozzá ez a dal, a koreográfia is rendben volt, de abból valamit hiányoltam, nem tudom mit, de örülök ,hogy döntős.

  Hollandia: Nem nem nem… nagyon nem, jellegtelen volt az egész, talán az örmény mellett ez volt a másik olyan dal, ami csak végigment de nem volt semmi, nálam is kieső volt.

  Finnország: Rémisztő volt, de legalább hamar lement, örülök hogy kiesett.

  Görögország: Teljesen rendben volt, néha túlságosan erőlködött a néni, a dal nem egy győztes de egy erős ballada, megérdemelten jutott döntőbe.

  Észtország: Tetszett, mást nem nagyon tudok elmondani róla, de nem fog nyerni.

  Macedónia: Nos.. ettől falra másztam, utána meg kimentem pisilni, egy pisiszünetre pont jó volt.

  Szerbia: Számomra az est győztese! eszméletlen bulit csinált, Bojana hangjától ráz a hideg, még így angol szöveggel is megszerettem, szavaztam rá.

  Magyarország: már fentebb leírtam

  Fehéroroszország: Tetszett és továbbjuttattam volna Örményország vagy Románia helyett, baráti alapon az egyik fehérorosz barátommal küldtünk egymásra szavazatot 😀 sajnáltam hogy kiesett.

  Oroszország: Hibátlan volt, Polina gyönyörű, valamiért azt érzem ,hogy megnyerheti.

  Dánia: A másik akit az örmény vagy román helyett juttattam volna tovább, tetszik a dal és jól adták elő, de sajnos másokhoz képest gyenge produkció volt.

  Albánia: Imádom a dalt stúdióverzióban, de így nekem ez tegnap nagyon nem tetszett. A ruhája rémes volt és egyáltalán nem illik a dalhoz, ettől függetlenül nálam is továbbjutó volt.

  Románia: Nem szeretem, a családom minden tagja meg volt arról győződve, hogy már hallotta ezt valahol, én nem tudom de számomra csak azért lett volna kieső, mert egyszerűen nem tetszik a dal.

  Grúzia: Imádtam, imádom, nagyon jó volt. Megérdemelt döntő.

  Összegezve: Jó este volt, de nem volt tökéletes, tavaly a dánok mintha jobban kitettek volna magukért, de én is remélem, hogy fog ez még javulni holnap meg szombaton.
  Hajrá Magyarország!

 • peetee

  Gratulálok Boggie-nak 🙂
  Végig arra készítettem fel magam, hogy nem jutunk be, nehogy arcul csapjon, ha nem sikerül, de végül örömömben szétmarcangoltam a tesóm lábát 🙂

  A döntőt Magyarország számára a 15. helytől lefelé várom, de ez már rég nem számít 🙂

  Szerintem Szerbia nyer, az élő hatalmasat dobott rajta (ahogy Boggie-én is). A youtube-nézettség sem alacsony 🙂

 • Dani

  Először az, hogy továbbjutunk, most meg Second Half! Ez egyre jobb… 😀 Remélem, 2-vel kezdődő rajtszámot kapunk.

  Azt észrevettétek, hogy Boggie-nak járt az egyik legnagyobb taps tegnap? Biztató… 😀

  Annak is nagyon örültem, hogy Polinát nem fütyülték ki. Nagyon remélem, hogy holnap Csehország is továbbmegy, mert akkor a döntőben egy szavazatuk már biztosan lesz. 😀

 • Dani

  OFF: Lehet értékelni a védetteket is. Mindegyiket 1-től 10-ig. Holnap 10:00-ig lehet ezen is részt venni, de az eredményeket csak késő délután fogom publikálni.

  Eredményeket ide küldjétek: dani00014@freemail.hu. NE felejtsétek el az ITTENI FÓRUMOS NEVET beírni az e-mailbe! Köszönöm. 🙂

 • mate9605

  Fantasztikus volt tegnap Boggie,annyi èrzelmet tudott közvetiteni hogy elmondani nem tudom.Gratulálok Boggienak ès hajrá Magyarország,a többieket nem kommentálom inkább mert hosszú lenne csak holnap Svèdország jusson tovább ès boldog leszek

 • Kajli25

  Franciao, UK es Ausztralia 1st half. Kisse csalodott az arcuk a kepeken….

  Ausztria (14.), Nemeto., Spanyolo., Olaszo. 2nd half 🙂

 • Wombat

  Boggie bejutott a döntőbe ami, csak úgy történhetett meg hogy Európának és Ausztráliának átjött az üzenet meg az egész előadás. Én személy szerint szeretem a dalt de ha bejuttatták akkor szerintem az elsők között.
  Hajrá Boggie !!!

  • borso

   Egyetértek. Összességében Boggie volt az egyik legjobb tegnap. Hibátlan, profi és csodálatos. Még az Andrásénál is jobban tetszik a színpadkép, pedig az is szuper volt.
   Olyan jó olvasgatni a kommenteket, sokan írják, hogy ez az egyetlen dal, ami érzelmeket váltott ki. Remélem szavaznak ránk. 🙂

   • Sebi

    Szerintem fognak szavazni és a zsűri is segít. Én személy szerint az előadót kifejezetten nem kedvelem és a szám sem a legjobb de mivel idén ezt küldtük és teljesen jól megoldják a feladatukat drukkolok nekik. Azt tippelem, hogy a döntőben a 12-18 hely közé kerülünk valahová.

 • Sebi

  Sziasztok!

  Hazaértem a munkából, átrágtam a dolgokat itt a véleményem: A show maga közepes volt, voltak üres járatok és a műsorvezetés pocsék! Talán szombatra majd fejlődnek. A színpad tetszik a mozgó szobor szerintem szuper néha ugyan még az énekesek is alig észrevehetők a sok villanás és fényjáték közepette de elmegy.

  Moldova: felejthető gyerekes produkció, megérdemelt kiesés
  Armenia: nekem nem tetszett, vonyítós volt de még mindig jobb mint jó páran
  Belgium: a szám szuper, az előadó fura, a látvány közepes, megérdemelt továbbjutás, ment rá szavazat is 🙂
  Hollandia: jajj de hamiskás volt és az a csipke a szemén, huhh nagy melléfogás
  Finnország: értékelhetetlen dal, a gesztus becsülendő
  Greece: csodás hang, jó háttér, közepes ruha, megérdemelt továbbjutás , szavazat ment rá:)
  Estonia: szuper szuper szuper, nagyon tetszett ha az ének picit jobb lesz szombaton megnyerhetik tényleg, az este legjobbja
  Macedónia: jajj istenem de rossz volt, pedig a számot én nagyon szeretem
  Serbia: pocsék színpadkép, szuper az ének és a szám, megérdemelt továbbjutás
  Magyarország: meglepett, sem az előadót sem a számot nem kedvelem, most viszont szép volt,kiemelkedő a háttér, hajrá
  Belarus: eredetileg az egyik kedvencem volt de megérdemelten esett ki, nagyon rossz volt az egész, tándör….ajj
  Russia: gagyi színpadkép a világítós ruha elcsépelt, az ének sem volt kiemelkedő, de a továbbjutás megérdemelt
  Dánia: ez valami vicc volt, a gyerek végig a WC-n ült vagy miért vágott ilyen képet??? borzalmas volt
  Albánia: a legnagyobb csalódás, milyen hamis volt, atya gatya…nekem bot fülem van de ez engem is zavart förtelem, nem érdemelte meg a továbbjutás!!!!
  Románia: korrekt, megérdemelt továbbjutás
  Grúzia: szuper volt, tetszett, végére picit unalmas de megérdemelt a továbbjutás, ment rá szavazat:)

  Nálam a tegnap este sorrendje: Estonia,Greece,Serbia,Hungary,Georgia,Belgium,Russia,Romania,Armenia,Albánia (ha azokat nézzük akik továbbmentek)

  amúgy Albánia helyett Hollandiát vittem volna tovább

 • Zolecs

  Sziasztok!

  Nekem volt szerencsém ott lenni élőben. Végre, ezt is megértem. 😀
  Iszonyú jó hangulat volt ott az arénában, meg olyan meleg hogy a végefelé már alig kaptam levegőt. Ezt leszámítva óriási élmény volt. 😀

  Moldova: Tetszett.Megalapozta a hangulatot, bár a kiesésük borítékolható volt.

  Örményország: Nem tudom mennyire jött át tv-n keresztül de a végén ahogy fújt a szél, és kialakult az a katartikus káosz..Nagyon látványos volt, kicsit meg is szerettem, bár nem nagyon volt eddig a kedvenceim között.

  Belga: Ott annyira egyértelművé vált hogy döntőznek. Kapunyitásnál is egy halom belga tobzódott ott körülöttünk, nyomatták a rappapát rendesen. Ki se ment utána a fejemből. Korrekt előadás volt.

  Holland: Ez volt az első olyan dal amire jókat tudtam csápolni 😀
  Kár érte, de érezhető volt hogy kihullik.

  Finnország: Bunkóság ilyet mondani, de nagyon örülök neki hogy kiestek. Végig csak egy rikácsolós, hörgős, ijesztő valaminek tűnt.
  Ráadásul szerintem valahol a közepén bele is sült a „szövegbe”.
  Örülök hogy nem dőlt be neki európa.

  Görögország: Egyértelmű volt a final, szépen felépített ballada, nem tudnék belekötni.

  Észtország: Nem tűnik győztes előadásnak, de persze a jobbak közé sorolható. Nagyon tetszik hogy megvan közöttük az összhang, és ahogy „beszélnek” egymással.

  Macedónia: Az első olyan amit gyakorlatilag untam. Nagyon semmilyen volt.

  Szerbia: Elég nagyképűnek tűnik Bojana. Adás előtt is ott hypoltatta magát. Ennek ellenére ő kapta a legnagyobb ovációt.
  Egyértelmű volt a döntő.

  Magyarország: Mikor elkezdődött, kajak libabőrös lettem és biztos voltam a döntőben. Aztán mikor jöttek sorba utána a „népszerű” dalok és országok, elbizonytalanodtam annyira hogy reménytelennek láttam a továbbjutást. Annyira tiszta, egyszerű előadás volt. Hatalmas élmény volt élőben átélni.

  Fehérorszország: Elvérzett a személyes kedvencem. Bár nagyon elbaltázták a színpadképet. Sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni. Homokóra, igazi villámok mint grúziánál stb..

  Oroszország: Tökéletes, nem is tudok mást mondani. Olyan szimpatikus, meg jópofa egyébként ez a Polina hogy hihetetlen. 😀
  Bár most előrejöttek a fogadóirodáknál, szerintem a győzelemhez kevés.

  Dánia: Muhahaha 😀 Örülök hogy nem kajálta be őket Európa. Az utóbbi két dal a részükről, nagyon mű volt számomra. Megérdemelték a kiesést.

  Albánia: Jó, jó, szeretem is nagyon, de nem történik semmi megjegyezhető, hogy komolyabb helyezést érjen el. Amennyire meglepődtem a továbbjutásuknak annyira örültem is neki. 😀

  Románia: Untam…:$ Kicsit biztonságidalnak tűnt.

  Grúzia: WOW! Ami a színpadképet és az előadást illeti, az eszméletlen 😀 Figyeljétek meg hogy ebből még TOP5 vagy dobogó is lehet.

  Nos, én így láttam a tegnapi nap történéseit. A második elődöntőt sajnos már legjobb esetben is a felétől látom, otthon az ágyamban :/

 • Magam

  Moldova: Kezdésnek nem volt olyan rossz. Nem tudom, hogy a TV tehet-e róla, de Eduard nem volt annyira szörnyű.

  Örményország: Hangilag rendben volt, de nagyon unalmas. A vége viszont nagyon tetszett. Amikor beálltak ahhoz a kontinenshez, ahonnan jöttek én ott teljesen elájultam.

  Belgium: Hangilag szintén rendben,a produkció meg ESZMÉLETLEN volt. Nekem bejött.

  Hollandia: A ruha szerintem nem volt olyan szörnyű. Az ének egész jó volt, de a produkció olyan elmegy kategória.

  Finnország: Ijesztő.

  Görögország: Előny: az énekesnőnek tényleg van hangja.
  Hátrány: eléggé koppintja a 2006-os görög dalt, meg
  persze Conchitájét is.

  Észtország: Nem, még mindig nem szeretem a dalt. A produkció jó volt, de engem nem győzött meg.

  Macedónia: Tetszett. Daniel nagyon jó volt élőben, de egy kicsit sajnáltam, hogy kihagyták a táncot a végéről. Attól még szavaztam rájuk.

  Szerbia: Ez igen! Hangilag nem volt a legjobb, Bojana hangja néha elvesztette azt az erőt,amit már hallottunk tőle többször is.

  Magyarország: A dal még mindig nem a kedvencem, de Boggie tényleg nagyon jó volt élőben. Azért örülök.

  Fehéroroszország: Ha ciki, ha nem én vagy 15 percig sírtam, mert nem jutottak be. Uzari nem volt mindig a toppon,de kihozta magából azt amit lehetett. Azért szavaztam rájuk. Kétszer.

  Oroszország: Nem! Az eleje nagyon mély volt Polinának és nem bírta rendesen kiénekelni a hangokat. A dal egyetlen része, amelyik rendesen ment, az a refrén volt. Nekem nagyon nem tetszett.

  Dánia: Vidám és aranyos volt. Az énekes jó volt, a produkció is.

  Albánia: Ez valami szörnyen borzalmas volt. Csak azért jutott tovább,mert a show előtt nagyon sztárolták.

  Románia: És Romániára is szavaztam. Nagyon szorítottam értük, mert láthatjuk, hogy a román dalok nem nagyon hódítanak. A produkció csodás volt, a próbák alatt nem váltott ki belőlem nagy érzelmeket, de most majdnem sírtam.

  Grúzia: Befejezésnek jó volt, deeeee….olyan semmilyen volt. Jó volt a színpadkép, hangilag nem annyira, de mégis kevés. Semmilyen.

  Én Albánia helyett Fehéroroszországot, Oroszország helyett Macedóniát és talán még Észtország helyett Dániát juttattam volna tovább.

 • Tanti

  Na mit találtam.Ez hihető? Szerintetek? Ez lehetett Pierott rangsora,remélem még nem törölték ki.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Hungary_in_the_Eurovision_Song_Contest_2015

  • schanc

   Ha esetleg kitörölnék, ezt állítja a wikipédia, hogy így szavazott Pierrot (1-15. helyekig):
   Észtország – Görögország – Grúzia – Oroszország – Szerbia – Albánia – Hollandia – Románia – Fehéroroszország – Macedónia – Örményország – Belgium – Moldova – Dánia – Finnország

   • Tanti

    Köszi hogy kiírtad.Nem is tudom hogy higgyek-e ennek.Úgy kéne lennie hogy a döntő után hozzák ezen eredményeket is nyilvánosságra.Néztem a többi országnál is,sehol semmi eddig…

   • schanc

    Majd meglátjuk szombaton. Igazából most már mindegy is. A döntőben mindenki tiszta lappal indul, ráadásul az egész mezőnyben.

 • Norbert

  Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Talán annyi, hogy én meg voltam győződve, hogy Hollandia tuti döntős. Talán hiányozni fog, de Boggie is nagy meglepetéseket okozhat, mint tavaly az előbb említett Hollandia. Szerintem valami ilyesmi eredmény alakulhatott ki tegnap :

  01. : Észtország (07)
  02. : Oroszország (12)
  03. : Albánia (14)
  04. : Grúzia (16)
  05. : Görögország (06)
  06. : Belgium (03)
  07. : Magyarország (10)
  08. : Szerbia (09)
  09. : Örményország (02)
  10. : Románia (15)

  11. : Fehéroroszország (11)
  12. : Hollandia (04)
  13. : Dánia (13)
  14. : Moldova (01)
  15. : F.Y.R. Macedónia (08)
  16. : Finnország (05)

 • Isti

  A színpad, a díszlet nagyon tetszik, látványos, az eddigi legjobb. A Green room elhelyezése is érdekes volt, az is nagyon tetszett, de a kifutó kicsit hiányzott, de végül is jól megoldották Piros pont ezért…
  A műsör „felvezetése”, a műsorvezetés és minden a dalokon kivül nagyon rossz volt, ebből a szempontból a tavalyi ESC sokkal szinvonalasabb volt. Az eredményhírdetés miért volt olyan rövid és gyors???
  Moldova: örülök, hogy kiesett, a srác hangja irritáló, a dal semmilyen, a szinpadkép pedig annyira közhelyes volt, hogy az már ciki… 15/16
  Örményország: kiváló hangok, a dal érdekes, nem rossz, de nem is a kedvencem. A szinpadkép nagyon tetszett, végül is örülök, hogy bejutott.
  Hollandia: szerintem nem volt hamis, a szinpadkép gyenge volt, várható volt a kiesése. Sajnálom, nálam benne volt a TOP10-ben.
  Belgium: a szinpadkép jó volt, de nekem se a fiú hangja, se a dal nem tetszik. Én nem juttattam volna tovább őket, de éppen nem zavarnak.
  Finnország: 16/16
  Görögország: nem a kedvencem, de egész jó dal, a nő is jól néz ki és a hangja is jó. Megérdemelten jutott tovább.
  Észtország: nem rossz, de nem tudom megszeretni a dalt, a szinpadkép ötletes volt.
  Macedónia: régebben szerettem a dalt, de az angol verzió után már annyira nem, majd az élő után megutáltam. A háttér jó volt, de élőben annyira hamis volt, hogy… És mit keresett a szinpadon az a 3 fekete férfi? Örülök, hogy kiesett.
  Szerbia: jó hang, rossz dal, rossz szinpadkép, nálam nem volt döntős, de nem zavar, hogy döntőzik.
  Magyarország: a legjobb dal, a legjobb szinpadkép, az egyik legjobb énekesnő. Boggie énekelt a legjobban élőben. Libabőr! Az az egyetlen dal, amelyik megérdemelné a győzelmet. Nagyon büszke vagyok, hogy magyar vagyok és engem is képviselt ez a dal. Hajrá Boggie!
  Fehéroroszország: elég gyenge volt élőben, a dalt se igazán szeretem, de azért nálam döntős volt, de nem hiányzik…
  Oroszország: jó hang, gyönyörű dal és Polina is nagyon aranyos. Lehetne győztes, de nem lesz. 2/16
  Dánia: én szeretem a dalt, a szinpadkép nem volt jó, de én sajnálom…
  Albánia: hamis volt, nem is kicsit, ennek ellenére jó dal. A vokálban és a szinpadképben csalódtam. 4/16
  Románia: megszerettem már a dalt, kellemes hallgatni.
  Grúzia: a dalt nem szeretem, de a szinpadkép jó volt és sokakkal ellentétben szerintem Nina ruhája is jó volt.

 • LILLA

  Én direkt nem hallgattam meg előre a dalokat, első hallásra nekem 2 dal tetszett:Észt és a Dán.Viszont a dán fiúnak nagyon ellenszenves volt a fizimiskája,a végig idegesítően vigyori csúnya képe.Viszont a dal nagyon fülbemászó volt első hallásra is.Bogit nem tudom megítélni,mert már hallottam sokszor a dalt,de arra emlékszem hogy elsőre nem tetszett,unalmasan egyhangúnak ítéltem.De azért hajrá,szerintem a középmezőny meglesz.

 • Wombat

  Moldova – kezdesnek jo volt tovabbjutonak nem lett volna az

  Ormenyorszag – ha a Wars for nothing altatodal akkor ez mi ?

  Belgium – erdekes eloado erdekes dal megerdemelten jutott tovabb

  Hollandia – nekem a dal tetszett de a szinpadkep az szornyu volt

  Finnorszag – mar tobben leirtak de en is leirom BORZASZTO

  Gorogorszag – Jo a hangja de a dal nem az en stilusom. Azert megerdemelte a tovabbjutast

  Esztorszag – sokan szeretik az eszteket de en nem. Tovabjutasra jo volt de azon nem segitett a szinpadkep hogy megszeressem a dalt.

  Macedonia – szinten unalmas dal mint az ormenyeke csak ebben az esetben meg az eloadas is arra sikeredett

  Szerbia – egy jo disco szam. Jo a hangja az eloadonak ez nalam sokat dob rajta.

  Magyarorszag – nagyon szeretem. 3. A listamon , Boggie hangja nagyon jo , csodalatos a szinpadkep ebben az elodontoben 2. Nalam. Hajra Magyarorszag !

  Feheroroszorszag – lehetne kreativabb szinpadkep de a hegedu nagyon tetszik benne. Nalam 10. -kent tovabbjutott volna.

  Oroszorszag – 1/ 40 . Imadom !!!! Minden tokeletes , es kulon orulok neki hogy nem futyultek ki hanem a legnagyobb tapsot kapta. Ez bizonyitja hogy az eurovizio nem mindenaron politika !

  Dania – fiatalos vidam produkcio akar csak Feheroroszorszag ez is 10. Hely korul tovabbjuthatott volna.

  Albania – nagyon jo! A ruhan kivul szerintem nem olyan tragikus eloben.

  Romania – szep dal de annyira azert nem jo. Szerintem megszokasbol tovabbjuttattak mert romania mindig behut a dontobe.

  Gruzia – Tul agressziv az egesz produkcio. Maradhatott volna az elodontoben.

 • rocknish

  Nagyon örültem tegnap, némen ugráltam, mert a ház népe nem várta meg az eredményt.
  Számomra az estét három produkció vezette: a görög, az orosz és a grúz. A grúzon lepődtem meg a leginkább. A fények, a kameramozgás, a grafika, egyszerűen minden szerintem brutálisan jó volt. Várom a holnap estét.