Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Blog: Ez A Dal 2013 színpada

dalszinpadSzerző: Klész Imre

Amennyire szupertitkos a fellépők rajtsorrendje, és a színpadról előzetesen készíthető fotók igénye, egy videót mégis csinált az xnews.hu, amin a mai este két vendégfellépője, Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt előad egy Eurovízión soha nem indult dalt. Annyi igaz, hogy eredetiben Karel Gott énekli, az 1968-as Eurovízión képviselte Ausztriát a „Tausend Fenster” című dallal. Hát ez is valami, médialufi: megdöbbentő felvételek jutottak a Blikk birtokába az Eurovíziós Dalfesztivál válogatója, A Dal című műsor pénteki próbáiról – szörnyülködik a bulvár, illetve a csatolt videó címe is lufiszagú.

Kiegészítés: A velvet.hu beleásta magát az ügybe. Az MTVA sajtófőnöke, Lencsó Rita részletesen kifejtette, mi fog történni a színpadon, és megnyugtatta az aggodalmaskodókat, hogy 12-es karikával fogják vetíteni a második részt.

„Azért döntöttünk úgy, hogy adásba kerülhet a csók, mert mind a dal, mind pedig a fiúk előadása egy olyan karikatúra, ami egy régen volt korszakot szimbolizál, amire az idősebb nézőink szinte napi élményként emlékezhetnek. Nem volt egyszerű meghozni a döntést, sokáig tanakodott a televízió vezetősége, hogy élő adásban le merjük-e adni a jelenetet, végül úgy döntöttek, hogy a korhatári megkötés mellett képernyőképes a produkció.”

Akit ezek után még érdekel a Tausend Fenster, annak itt a videó.

15 hozzászólás Blog: Ez A Dal 2013 színpada

 • Sanya

  Vasárnapi sajtó nem a továbbjutott dalokra lesz fókuszálva,hanem az elcsattant csókról fog szólni! 🙂

 • Nem értem, miért kell minden poént ellőni Karel Gott nem eurovíziós dalára (utalva Nagy Feró feldolgozására is)… mintha ez a dal lenne az egyetlen, ami megtestesítheti a kommunizmust…

 • tacom

  Uhh, ez mekkora ripacskodás…És hogy jön a Lady Carneval meg a brezsnyevi csók az eurovízióhoz?

 • De ezt is megnézném táncosokkal egyszer 🙂 http://www.youtube.com/watch?v=gfJLPjhOSAg NF 2005 versenydal

 • Benya

  Na ez most sokkolt… Ilyet Tv-ben adni azért túlzás, még ha kommunizmus paródiája is, meg lehetett volna oldani másképp is. Amúgy 12-es karika kit fog meggátolni? Régen sok-sok évvel ezelőtt én fütyültem hogy 12-es vagy 16-os volt valamint, ettől látni fogja fél Mo.

 • Gabiii

  Szerintem az nem baj ha nem Eurovíziós dalokat választanak extra produkciónak és még csak nem is a csókkal van a bajom, de ez a produkció pontosan azt mutatja amit az Eurovíziót nem kedvelők mondanak a fesztiválról.
  Meghívhatnák mondjuk a Dalriadát vagy Hient akik így vagy úgy a szabályok miatt maradtak ki.

 • Zsolti

  Azt nem értem, miért kell lufit fújni? Nincs elég hájpolt énekes a versenyben, akik meghozzák a nézettséget?

 • Ahelyett, hogy meghívnák Péter Szabó Szilviát (ill. ha jól tudom őt már meghívták), Friderikát, stb. fellépni, ilyen unalmas vendégprodukciókat pakolnak be. Nem is értem… Na mindegy. A színpad meg, ha jól látom ugyanaz mint tavaly volt. De azért kíváncsian várom, remélem ez az amatőr felvétel nem felkészít egy rossz színvonalú műsorra, hanem majd maga a műsor kellemes meglepetést okoz. 🙂

 • Nyee

  Először is szeritnem a nézők többsége ezt a „poént” nem fogja érteni.Msodszor azzal van a bajom,hogy a köztes produkciók színvonala nem emelkedett tavaly óta.Ez valami borzalmas.Mintha egy piaci hulladékot néznék.Ejj-ejj annyi jó dal van az ESC-n miért nem veszik kcisit komolyabban.Énekelhetnék a Molitvát vagy a Ne ka mi ne svane-t,senkinek nem lenne vele baja.

 • Serinon

  Hát igen, én is szívesebben hallanám a Molitvát Bencsik Tamarától, vagy a forogj világot Péter Szabó Szilvitől. Ez most egy kicsit letört… 🙁

 • morcika

  Nem tudom, hogy a tollas vállapos gyerek, vagy a nagyszerű dizájnere látott-e esetleg Killers klippet…. mondjuk a Humans-t????
  vicces….

 • morcika

  Jaj, jaj, a DAL legyen velünk, az előbb lemaradt a killers linkje, no meg közben megsúgták hogy a tollas gyerek az a Baric Gergő volt…
  http://www.youtube.com/watch?v=RIZdjT1472Y