Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

A Dal 2013: Elkészült a középdöntősök beosztása szombatra és vasárnapra

dal_magdiTudósító: Klész Imre
Forrás: adal2013.hu

Elkészült A Dal 2013 középdöntőinek beosztása. A három elődöntőből továbbjutott énekesek és zenekarok szombaton és vasárnap este lépnek újra színpadra, hogy ezúttal már a döntőbe jutásért énekeljenek.

Íme a hétvégi beosztás (a versenyzők nevét nem fellépési sorrendben közöljük):

A szombat esti adásban Cserpes Laura, Gyurcsík Tibi, Kállay-Saunders András, Keresztes Ildikó, Odett, a Plastikhead feat. Gáspár Laci, Polyák Lilla, Puskás Peti és Rácz Gergő küzdenek meg újraa zsűri pontjaiért és a nézők szavazataiért.

Vasárnap pedig Agárdi Szilvia és Pál Dénes, Baricz Gergő, ByeAlex, Janicsák Veca, Mohamed Fatima, Palcsó Tamás, Radics Gigi, a United, valamint Vastag Tamás versenyez a továbbjutásért.

A két középdöntőből 4-4 versenyző jut majd tovább a következő heti műsorba: adásonként két produkció a zsűri döntése alapján, kettő pedig a nézők szavazatai alapján kerül a döntőbe, ahol tehát összesen nyolcan versenyeznek majd azért, hogy Magyarországot képviselhessék az Eurovíziós Dalfesztiválon.

98 hozzászólás A Dal 2013: Elkészült a középdöntősök beosztása szombatra és vasárnapra

  • Fabiana

    Ajj, részemről ennél rosszabb szortírozást nem csinálhattak volna.
    Az szombati adás mérföldekkel erősebb, mint a vasárnapi.
    Az elsőből mindenkit továbbjuttatnék, a másodikból meg csak Gigit és Vecát. :S

  • Zsolti

    Az én továbbjutóim
    Szombat: Cserpes, Gyurcsík, Keresztes, Odett, Polyák (KSA élőben kiábrándított). Hogy a túróba húzok még le egyet?! 🙂

    Vasárnap: Agárdi&Pál, ByeAlex, United, Vastag.

  • Zsuzsi

    Az én továbbjutóim:szombaton Kállay-Saunders András,
    Puskás Peti,Keresztes Ildikó és Polyák Lilla.
    Vasárnap:Agárdi Szilvi és Pál Dénes,Radics Gigi,Vastag Tamás
    és talán United,esetleg United helyett Baricz Gergő.Igazából az előbb említett három dalon kívül egyik sem tetszett.Nálam az első négy a döntősök közül:András,Peti,Gigi és Dénesék.
    Malmőbe a négy közül bármelyik mehetne szerintem.

  • Zsuzsi

    …mármint a vasárnapiak közül…

  • Zsuzsi

    A szombati mezőny tényleg sokkal erősebb a vasárnapinál.

  • Gabiii

    „Amennyiben továbbjutok a vasárnapi középdöntőből, rendezünk egy koncertet! 🙂 Aki bemutatja, hogy 20 sms-t elküldött, az a vendégünk a belépőjegyre! 😉 Ezzel köszönjük meg a támogatásotokat! – Vastag Tamás fb oldaláról!

    Nincs rá szó…

    • Zolecs

      Már hogy ne lenne; Gusztustalan

    • Pitbull

      Uhhh…. Bazzzz! Ez alja!

    • És amilyen hülyék a mai 10 évesek, még szavaznak is rá… Ez a Vastag gyerek mire fel ilyen népszerű? Van vagy három száma, azok is tök langyik…. -.-

    • TNG

      EGy nyálgép. Vacak az összes zenéje, gyenge a hangja. A bátyja mégrosszabb. De a tinilányok nyomják ré ezerrel. 🙁

    • Zolecs

      Csak nem tudok ettől napirendre térni. Mi az hogy „amennyiben”?
      Mert ha nem jut tovább, akkor nem is lesz koncert? Ez olyan burkolt zsarolásnak tűnik nekem.

    • Vivi

      Igen Zolecs, akkor lesz koncert ha továbbjut, és a 20 sms-t elküldő kislánykák ingyen mehetnek, ellenben aki „csak” 19-et küldött, fizethet 😀 😀 😀

      Szerintem most a közönség se fogja továbbjuttatni, mert ott van még rajta kívül a cukifiú szektorban Palcsó Tomi, meg Baricz Gergő, úgyhogy igencsak szétszóródnak a szavazatok.

      De ha mégis valami szerencsétlenség következtében továbbjutna a döntőbe, nincs az a zsűri aki ott beválassza a legjobb négybe, ill. ha mégis csak be, kizárt dolog, hogy a gigi vs dénesék párharca mellett nevető harmadikként győztesként kerüljön ki.

    • Ariza

      Elsőre azt hittem, hogy ez a koncertes dolog inkább parasztvakítás, mint marketing. De ahogy olvastam a kommenteket VT oldalán, sajnos biztos, hogy lesz foganatja. És ezzel nem csak a tinilányokat „zsarolja”, hanem jó néhány anyukát is…

    • Zolecs

      Én is írtam oda komit, de nem igazán tetszett nekik is letörölték. Válaszban pedig pont egy anyuka védte meg őket, mondván ebben nincs semmi kivetnivaló, és hogy nem csak a tinilányok szavaznak.

      Visszaszólni már nem tudtam, mert letiltottak. LoL

    • Vivi

      Zolecs, ismered a mondást, miszerint kétféle vélemény létezik, az enyém és a helytelen, nos, sokaknak ez az életfilozófiájuk 🙂
      Az meg a Vastag Tomiék szegénységi bizonyítványa, hogy nem viselik a negatív kritikát, juj de remélem, hogy nem fognak döntőbe kerülni és mehet vissza sírni a fb-ra 😀 😀 😀

  • 1.:
    Cserpes Laura, Kállay Saunders András, Keresztes Ildikó, Gáspár Laci ft. Plastikhead

    2.:
    Janicsák Veca, Radics Gigi, ByeAlex, Agárdi Szilvi & Pál Dénes

    Az első sokkal nehezebb menet lesz, és biztos vagyok hogy sokat fogok aggodalmaskodni.. :S

  • Szerintem jól osztották fel az elődöntőket: az első a dalok miatt erős, a második az előadók miatt és így legalább bejut néhány jó dal is, nemcsak a népszerű előadók.

  • János

    Szombat:Cserpes Laura,Kállay-Saunders András,Keresztes Ildikó,Odett
    Vasárnap:Agárdi Szilvia és Pál Dénes,Radics Gigi,esetleg Baricz Gergő. Na de negyediket nem is tudnék mondani,a legnagyobb jóindulattal sem. (ByeAlexet akarják ezzel a sorsolással benyomni a döntőbe…)

    • Mimi

      Nem sajnálatról beszélek, hanem inkább attól h ezzel megjegyezhető. 25 produkció után kell egy támpont ami miatt visszagondolsz valakire. és a fiatal jóképü fiu, mega vak lány, na ez lehet egy emlékezetbe véső támpont. Persze ez sem lenne elég ha emelett nem énekelnének elfogadhatóan és a dal sem lenne ha nem is szenzációs de jó.

  • Mimi

    Az euróviziós dalfesztiválon fontos valamivel emlékezetes maradni. Ha lehet nem túl gáz értelemben. Gigihez hasonló nagyszerű hangú énekes még sok lesz,szokott lenni. A dal meg annyira nem jó, hogy emlékezetes maradjon. Szilviéknek a szemes helyzetük(dénes átható kéksége és szilvi gyengénlátása közti ellentét) emlékezetessé teszi a jó közepes dalt. Ezzel lenne esély… Mással nem igazán látom mivel.

    • Zolecs

      OMG! Hát én azt mondom inkább legyünk utolsók akkor ha ezen múlik, mintsem sajnálatból végezzünk elől.

    • Dun

      Hát elég szégyen lenne, ha Magyarország nem a dallal és egy jó erős produkcióval, hanem egy vak lánnyal akarna elől végezni. Tényleg legyünk akkor inkább utolsók…

    • Vivi

      Hagyjuk már ezt, hogy majd számítunk az együtt érző meg szánalom szavazatokra. És ha más országok is küldenek sérült embereket? Ha lesz mondjuk egy tolószékes, vagy egy fél lábú, egy olyan aki csak az egyik fülére hall, vagy akinek épp kivették a fél tüdejét vagy valami, akkor mi lesz? Majd azon fogunk hisztizni, hogy elveszik tőlünk a szavazatokat, amit biztos azért kaptunk volna, mert jól megsajnálják Szilvit?
      Bezzeg ha más ország küldene egy Dénes&Szilvi párost, biztos az lenne itthon, hogy ja persze, így akarnak szavazatokat kuncsorogni, meg az emberek együttérzésére hatni.

  • Fabiana

    Igen, hát hogyne…

  • TNG

    Szerintem arról szól az egész sorsolás, hogy direkt berakták a hallgatható, jó zenéket szombatra, és küzdjenek meg, hogy ki a jobb és a népszerűbb.

    Vasárnapra pedig berakták azokat, akik nem azért vannak itt, mert megérdemlik, mert jó a daluk, hanem mert valaki felkapta őket, leng körülöttük egy hype. A két „sztárt” beviszi a zsűri, a többi meg ölje egymást meg az SMS-ekkel.

  • lilla13

    Visszahallgatva és nézve az előadásokat, továbbra sem értem, hogy miért gyengébb az Úgy fáj, mint a Szíveddel láss. Nem vagyok Radics Gigi rajongója, de a dal zenéje, szövege – pláne az ének – nem gyengébb, sőt!

  • Fricz

    Gigihez hasonló erős kiemelkedő énekhangú versenyző pedig csak 2-3 szokott lenni a kinti versenyen, szóval téves a megállapaítás. Gigi studió minőségben énekel élőben, szóval evvel nagyon felhívná magára a figyelmet,meg a dal stílusa sem szokványos eurovízión, sőt a korábbi évekről én a 2006-os Dima Bilan-ra emlékszem csak. Az az érzésem, hogy mivel a nézőkre lesz bízva h. ki képviseli hazánkat érzelmi alapon lesz eldöntve minden ezért Pál Dénesék utaznak.

    • Mimi

      Ott volt 2 éve az osztrák lány (nadine beiler), aki kiemelkedő hanggal studió minőségben énekelte a nehéz nagyívü balladát… 18ik lett, pedig a verseny vége fele énekelt, ami statisztikailag még előnyös futamhely is. Valószínü ma már majdnem senki nem is emlékszik rá. Ez csak egy példa, többre én sem emlékszem visszakeresés nélkül, mert az hogy valaki szépen és studióminőségben énekel az nem elégséges. Sőt, Lena nem volt studióminőség, az azeriek sem voltak, nem abban van a jó eredmény titka. A dal jó, de nem eléggé, olyan mint egy beyonce albumdal, vagy albumról 3ik 4ik kislemez, nem a kitörő sláger. Kedvelem Gigit az az igazság, de nagyon szkeptikus vagyok esélyeit illetően, ezért jobb lenne ha nem ő menne, hogy mert itthon anélkül is csak nőne sikerem nemzetközi karrierre meg úgyis minimális az esély. A Dénesék dala sem főnyeremény, ez tény… Csak mint irtam. Annak a szem helyzetből adódóan jobb esélye van h 25 között emlékezzenek rá és tárcsázzanak.

    • Dun

      Volt már vak nő is eurovízión és a saját helyezéseikhez képest nem végeztek annyival előrébb semmivel, csak ha már példálózni kezdtél:) . Azt hiszem Grúzia 2008-ban (11. helyezés) Előtte való évben 12., 2010ben 9. és 2011ben is 9. helyezés. Szóval semmit nem számított…. ha már erre akarsz alapozni.

    • Mimi

      Igen, mert ez próbálom mondani, hogy nem mint sajnálati faktorra gondolok a vakságra, és ha csak egyedül szilvi, egy nem látó, menne egy csepp esélyt sem jósolnék neki, hanem a Dénessel való összkép miatt maradhat emlékezetes, az hogy egyik egy jóképű, szép szemüm fiu s egy kicsit törékeny nem látó lány.
      Én így látom,ezek az érveim. aztán kiderül, májusban mindenképp. 🙂

    • Zoli

      Dun, azt is tegyük hozzá, hogy Diana huszonnyolcszor olyan jól énekelt, mint Szilvi, és harminckilencszer ilyen jó dala volt.

    • Zoli

      Plusz a színpadkép is iszonyatosan ki volt találva!
      http://www.youtube.com/watch?v=fFMrZSdVldY

  • lilla13

    Nem vagyok benne biztos, hogy a Szíveddel láss c. dal képviseli hazánkat Malmöben. Giginek is nagy a rajongótábora, sőt Vastag Tamásnak – Csaba rajongóival együtt – még nagyobb.

    • Gabiii

      Nyugodtan kövezzetek meg de én most azt érzem, hogy a legjobb eredményt idén Keresztes Ildikó esetleg KSA érné el(betegség nélkül még azért meg kell hallgatni milyen).
      Gigi nekem az idei Tóth Gabi: egyszer képviselnie kell Magyarországot de nem ezzel a dallal!
      Agárdi-Pál nagyon rizikós (bár döntő biztos meglenne) nem tudom hogy sülne el, de nagyon jó helyezésre nem hiszm, hogy esélyesek lennének.
      Más nem nagyon szólhat bele a végső küzdelembe az elődöntők alapján.

  • blizzzzman

    Gyurcsik Tibi azt mondta, hogy a rapbetét helyett átvezető részt fog énekelni. Ez szerintem megdobhatja a pontjait, népszerűségét, mert a dal amúgy fantasztikus, és a srác is nagyon erőteljes jelenség a színpadon. 🙂

  • lilla13

    Mindig elképedek ezen a szép szemű fiú szövegen. Mindegyik férfi versenyzőnek szép szemei vannak: Vastag Tominak, Kállay S. Andrásnak, stb. Puskás Peti szemeiről nem is beszélve!

    Ennél a szem szlogennél a Voice alatt már csak egy dolog volt igazságtalanabb, méltatlanabb a többi versenyzőre és szeretteikre nézve: a jó nevelést kapó, jó szívű, szép lelkű mantra. Mintha csak a nyertesnek lettek volna kedves, rendes szülei és csak ő lett volna kedves ember.

    A Szíveddel láss c. dalra azért szavazzanak, mert tetszik nekik, ne azért, mert az alig látó szép lánnyal éneklő fiú körül itthon szemkultusz bontakozott ki a hangról szóló verseny idején.
    A színpadtól x méterre lévő nézőtér második sorában nem hiszem, hogy jelentősége lenne a szemeknek.
    2009-ben talán, a litván énekesnő produkciójában még jelnyelv is volt, szépen beépítve az előadásba.
    Néha (?) én is úgy érzem, mintha egy hónapja másról sem szólna a dalverseny, mint két rajongótábor csatájáról. Mások is versenyben vannak még. Majd megnézzük őket még egyszer a hétvégén, aztán elgondolkozunk, hogy ki szólna jól a brutál nagy színpadon Malmöben.

  • lilla13

    Igazad van, Máté 94, nem emlékeztem pontosan melyik évben volt. Ezért is írtam, hogy 2009-ben talán.
    2011-ben Evelina Sasenko előadásába – C’es ma vie – volt beépítve jelnyelv.
    http://www.youtube.com/watch?v=S3_aSVE4t3M

  • Molnár Sáska Istvánné

    Nem a vak lányról és a szépszemű fiúról van szó, hanem arról a különös empátiáról, a nézőkben érzelmet kiváltó képességükről, hangjuknak, lényüknek összhangjáról érdemes beszélni. Mindenféle összevisszaság, bonyodalom, unszimpatikus történetek keringenek az utóbbi időben a magyarokkal kapcsolatban külföldön. Esetleg emiatt lehetne sikere a Szilvi és Dénes szeretni való előadásának.

  • Zolitt

    Pezsgőt bontanék, ujjongva visítva rohannék ki az utcára örömtáncom közepette, ha vasárnap egyik a gyönyörtől elalélt rajongók által agyondicsért, egekig magasztalt hiperszuper produkció nem jutna tovább!
    Sokszor mikor olvasom ezeket a kommenteket (itt vagy fb-n), mély levegőt kell vennem, és igen nagy önuralommal inkább bezárom az oldalt.
    Eddig sikerült immunisnak maradnom. Ha már meghallom a kulcsszavakat, hogy:
    „Szép, stúdió, szem, minőség, vak, esély, velük, csak, kiemelkedő, mély érzelem, Úgy fáj, Szíveddel láss…”
    ezeknek bármilyen kombinációjánál szürke köd, és idegbaj.

    Na, most hogy „kidühöngtem” magam, egyből megkönnyebbültem! 😀 Elnézést, ha ezzel valakit megbántottam, de még 18-an vannak, és már most úgy beszélnek róluk kettejükről, mintha más opció szóba sem jöhetne! :S

    • Zolecs

      Nyugi Zolitt! 😀
      Én is sajnálom hogy a statisztadalokról nem esik szó.
      De ne legyél negatív, nézd a jó oldalát. Elég ha Vastag Tamást beszavazzuk a 8-ba, és lehet menni koncertre, ott le lehet majd vezetni a Gigi és Dénes által generált feszültséget 😀

    • TNG

      Az a bajom, hogy vasárnapról mindenkit kiejtenék. Még Palcsó, Baricz és a United továbbjutása szolgálna örömül, de csak azért, mert a másik 6-tól ki lehet a világból is zavarni.

    • Zolitt

      Hehe Zolecs! 😀 De csak is kizárólag akkor, ha hozod a Vastag Tamásos pólókat, amiben büszkén feszíthetünk! 🙂 Már csak ezért is megéri a húúúúúsz sms-t elküldeni! ( egy kicsit költői kérdés:
      Tominknál ebben a felhívásban nem olvastam, hogy kire kell a húúúúúsz sms-t küldeni! Akkor is kapok belépőt ha szívem gyógyíréül szolgáló Dénire és Georginára szavazok? Mert ellenállhatatlan vágyat érzek iránta, hogy rájuk szavazzak! Csak attól az egytől félek, hogy a szavazás okozta feszültség nehogy rossz hatással legyen rám, és félre ne üssem a kódokat, és valami úúúton módon egy másik előadó kódszámát üssem be… 😀 )
      TNG 😀 Én másodikból ByeAlexet és Vecát juttatnám tovább, a többi… xD öhhhmm…. hát… inkább nem írok semmit! 😛

  • lilla13

    Semmi bajom a két fiatallal, a hangjukkal és a dallal sem – Dénes hangja még tetszik is, Szilvié is, ha nem remegteti -, de „lényük összhangját” én nem érzékelem, s ezért elnézést kérek.
    Anyukám igazán fogékony a romantikára és a lágy, megható témákra, s azt gondoltam, neki is bejött a Szíveddel láss c. dal és az előadást is biztosan meghatónak érezte. Félve írom ide a véleményét: „Ennél a Palcsó Tomi is sokkal jobb volt, mert jó a hangja, szép a hangszíne, és többet hallanánk róla, ha kicsit nyomulósabb lenne vagy valaki tolná. Igaz, a dal olyan, amilyen, de legalább vidám és nyarat idéző.”
    Igen, van 18 másik dal és versenyző, akiknek nem lehet könnyű egy ilyen versenyben, ahol úgy tűnik, két dal verseng egymással. Ki tudja, még valaki szép csendben beelőzhet.

  • Zoey

    Van amúgy valami hivatalos információ arról, hogy mi alapján döntötték el, hogy ki melyik középdöntőbe kerüljön? Vagy sorsoltak? Ahogy többen írtátok, én is úgy látom, hogy az első sokkal erősebb. A másodikban is vannak jó dalok, de ha csak azt megnézzük, hova kerültek a zsűri által és hova a közönség által beszavazott előadók, látszik a különbség.
    Első középdöntő: 7 zsűris, 2 közönség által bejutott
    Második középdöntő: 2 zsűris, 7 közönség által bekerült.

    Az első adásban az lesz különösen érdekes, hogy a zsűri által korábban preferált előadók közül ki lesz az a kettő, akiket most a legjobbnak tartanak, a maradék 7 közül pedig kinek milyen szavazóbázisa van. Sok emberről még nem tudjuk, hiszen legutóbb zsűri által jutottak tovább, szavazni nem is lehetett rájuk.
    A második esetében pont fordított a helyzet: ezen előadók nagy része nem kapott magas pontszámot a zsűritől az elődöntők során, lényegében meg is van, ki az a kettő, akit valószínűleg ezúttal is favorizálni fognak. A maradék előadók eddig is szavazatoknak köszönhetően jutottak tovább, így attól nem kell félni, hogy most nem fognak rájuk szavazni. Kérdés, kire mennyit.

    Itt jut eszembe: ma olvastam egy kiadó által küldött mailt, amiben a United dalát ajánlják, és ez a számomra érthetetlen mondat szerepel benne: „A szerzeményt a DAL 2013 c. műsor múlt heti elődöntőjében a 2. legmagasabb pontszámmal a közönség juttatta tovább.” Ezt ugyan honnan veszik? Lehet tudni, melyik továbbjutó mennyi szavazatot kapott? Én azt hittem, ez nem nyilvános, és nem is olyan sorrendben olvassák be a továbbjutókat a műsorban, amennyi szavazatot kaptak. Na mindegy.

    Mivel mostanában nem kommenteltem, itt jegyzem meg azt is, hogy míg korábban örültem, ha a nekem tetsző dalok közül 2-3 továbbjutott, ebben a szériában az összes dal, ami tetszett (kb. 8) továbbment a középdöntőkbe, ennek különösen örülök. Szokás szerint idén is, mikor először hallottam néhány hete az induló dalokat, az volt a véleményem: milyen gyenge az idei felhozatal, de idővel lettek kedvenceim, nem is olyan kevés. Vannak kimondott kedvenceim, és olyanok is, amelyek csak szimplán tetszenek és örülnék, ha továbbjutnának.

    Remélem, színes, színvonalas adásokat láthatunk a hétvégén, az énekesek megfogadják a jó tanácsokat és fejlődnek mind hangban, mind produkció terén. Szándékosan nem írom itt le kedvenceimet, ez a komment nem arról szól. Sok sikert az előadóknak, nekünk nézőknek pedig jó szórakozást! 🙂 (bocs, ha hosszú voltam)

  • Fricz

    Vastag Tomi koncertjén feszültséget levezetni? 🙂 Minden bizonnyal az alvásra gondolsz 🙂 Egyébként halkan megjegyzem az általatok említett női előadók valóban jó hangi adottságokkal rendelkeztek anno, csak éppen a dal nem volt túl fülbe mászó egyik esetben sem.Azt leszögezhetjük, hogy az Over you viszont az.Na jó finomítok nekem mindenképpen az. De semmi baj, KSA is éppen elég lesz ha ő megy ki. Akkor ugyan gyengébb hang lesz de színpadon ő is jól fog kinézni, meg mulatságos is lehet, a helyszínen biztosan nagyot fognak bulizni majd a nézők 🙂

  • csabee

    100% Denesek vagy Laura .. a tobbi nem eleg „megfogo” … ide „hatas” is kell amivel ralehet venni egy „idegen”-tt hogy szavazzon …

  • Gabiii

    Nem tudom nézitek e a próbás interjúkat de mindenki arról beszél, hogy a döntőben lesz lehetőség nagyobb változtatásokra. Én arra tippelek, hogy előadhatják angolul a dalokat és hát nagyon jó lenne!

  • ImiiiY

    Igazából nem hallottam az összes dalt, de ami meglepett a DAL-ban azokat megnéztem utólag is. A saját sorrendem:
    szombat: Cserpes Laura, KSA, Odett, talán még Keresztes Ildikó
    vasárnap: Gigi mindenképp, Dénes és Szilvia is, Veca és be is fejeztem. Ezt a vasárnapit nagyon gyengére hozták össze, az említett három dalon kívül. Pár dalról ill. előadóról bővebben is kifejteném a véleményem:
    Laura: Nagyon meglepett, mióta hallottam a dalát eléggé megtetszett.
    KSA: Mint előadó szerintem sokra viheti, nekem annyira nem jön be a szám, de nyugaton (és az Euróvízión is) elég sok ilyen dal van, szóval lehet vele esélyünk.
    Odett: Elbűvölő egyéniség a száma is szerethető, kíváncsi vagyok rá mégegyszer.
    Gigi: A backing vokalistákat le kéne lőni, más bajom nincs. Mondjuk a háttérbe a rózsaszín, repülő kockák helyett lehetnének motívumok az Over You klipjéből, mint például a holló, vagy a doboló ember, esetleg a klip végén lévő „angyal Gigi”. A ruhával is kezdhetnének valamit, az is lehetne a klipből, szerintem egyszerű és illik is hozzá.
    Dénesék: Aranyosak, szépek, szerelmesek meg minden, de a daluk, hát. Ennél több kell, azt nézed, hogy kibírják-e a végéig, mert úgy látod, hogy mindjárt összeesnek a félelemtől. Majd pár év múlva…
    Kettő dal/előadó van amitől hánynom kell: United és Vastag Tamás, inkább nem fejteném ki hosszabb véleményemet, mert moderálni kellene.
    Az előttem szóló hozzászólással egyetértenék. Az angol verziók sokat dobnának a kedvemen. Egy kicsit hosszú lett, köszönöm, ha végigolvastátok. 😀