Görögország: Koza Mostra feat. Agathonas – Alcohol is Free

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y9nybSLfA6Q[/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: oikotimes.com

Ma este Görögország választott dalt a 2013-as Eurovízióra. Négy dal közül a közönség és a zsűri a Koza Mostra feat. Agathonas formáció “Alcohol is Free” című dalát választotta, így ez a dal képviseli az országot Malmőben. Gratulálunk!

Comments

35 hozzászólás a(z) “Görögország: Koza Mostra feat. Agathonas – Alcohol is Free” bejegyzéshez

 1. m_sandor avatar
  m_sandor

  Sok sikert Görögország! Én nagyon kedvelem a dalt!

 2. Robek avatar
  Robek

  Hogy én milyen egy Istenadta jóstehetség vagyok! Bár a DAL győztesét is megtudnám jósolni ilyen pontosoggál! 🙂 (most elájultam önmagamtól) 😉

  1. Klész Imre avatar

   istenadta jánositehetség vagy 🙂

  2. Gabiii avatar
   Gabiii

   Bocs, de szerintem nem kellett hozzá nagy tehetség. 😀
   A Dalhoz már inkább. 🙂

 3. Sanya avatar
  Sanya

  Görögország színfolt lesz idén az eurovízión!Ilyen gagyi számmal is tuti döntőben lesznek.

 4. Vándormadár avatar
  Vándormadár

  Ez nagyon jó! Nekünk is ilyen folkos beütésű dalt kellene indítani, nem pedig azokat a tucatpop-dalokat, amik most „A Dal”-ban versenyeznek…

 5. Nyee avatar
  Nyee

  Én pedig nagyon remélem,hogy végre egyszer kiesnek.Unom már,hogy minden gagyi számot le tudnak nyomnak az emberek torkán és sajnos gyanítom h ez is továbbjut.Alcohol is free…ez a ska stílus gyalázása.Görögország MONNYON LE!

 6. force avatar
  force

  Sajnos nem fognak kiesni, mert Európának ez bejön majd, pedig tényleg nem egy nagy cucc, de a görögök akármit küldhetnek döntősök lesznek. Eddig 9/16.

  Egyébként az oroszoktól is némi hír: http://www.eurovision.tv/page/news?id=74133&_t=dina_garipova_to_represent_russia

 7. pizsu avatar

  Hát………… szavam sincs rá. Tényleg gagyi, de viszont tetszik benne, a balalajka. Az igaz , hogy Görögország mindíg bejut, még gagyi számokkal is. Lehetne ez egyszer kivétel, egyébként látszik, hogy nem nagyon akartak részt venni. Mert nem volt valami sok jó választék.

 8. Tusán avatar

  Engem meglep ez a sok negatív vélemény itt és a Facebookon is. Szerintem meg pont igazodik ahhoz, amilyennek fel kellene fogni az Eurovíziót: egy buli. A dal pörgős, vegyíti a stíluselemeket és van hangulata. Nekem nagyon tetszik.

 9. Zolecs avatar
  Zolecs

  Nekem bejön 😀 Jó kis bulizós.Nem tipikus esc dal, ami vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul szerepel. Ez inkább az előbbibe tartozik szerintem. 16/5

 10. Gabiii avatar
  Gabiii

  Szerintem egyáltalán nem gagyi zene, az hogy folkos és az a témája ami még nem teszi gagyivá…kicsit be vagytok savanyodva gyerekek! 😀
  Kb 2006 óta az első Görög dal ami tetszik.

 11. Dani avatar
  Dani

  Remélem, megtapasztalják az érzést, hogy milyen kiesni az elődöntőben. Mert ez esélyes rá. Nekem nem jön be. Thomai és Aggeliki sokkal jobbak voltak.

 12. Zoli avatar
  Zoli

  Na, Zoli örül??? Vajon??? Zoli örül!!! 😀 Zseniális ez az egész!

  1. Csengettyű avatar
   Csengettyű

   Igen, amikor olvastam itt a sok fanyalgást, eszembe jutott, hogy neked valószínűleg tetszene 😀
   Amúgy nekem baromira bejön. Kicsit ska, kicsit folk (amivel nálam eleve nem lehet nagyon mellélőni… tudjátok, mennyire imádtam az Athenát és a Zdubit is), kicsit sem tucat, és naaaagyon buli!
   Külön örülök, hogy Görögország idén jó messzire elszakadt a „jó nő/jó pasi enyhe görögös elemekkel tarkított pörgős popdallal meg koreográfiával” recepttől, mert őszintén szólva már baromira untam.

 13. msz avatar
  msz

  Nekem is tetszik, mondjuk nagyjából mindig bejönnek a görög dalok. Kicsit ugyan gagyi, de könnyen megjegyezhető, bulizós szám. 5./16

 14. Zeneszaki avatar

  Nem találok szavakat!
  Ez nagyon szár!!!
  Nekem is már elegem van abból, hogy akármit is küldenek mindig döntősök és ott sem utolsók.Az eddigi dalaik közül:
  2013 (borzalmas)
  2012 (rossz)
  2011 (jó)
  2010 (rossz)
  2009 (rossz)
  2008 (rossz)
  2007 (borzalmas)
  De magunkra is vethetünk, mert eddig mindig adtunk pontot nekik, miért voltatok ilyen hülyék, hogy szavaztatok rájuk, hol ott ők egy árva pontot sem adtak ???!

  1. Máté94 avatar
   Máté94

   Mert nekünk tetszett az ő daluk,nekik pedig nem tetszett a mi dalunk.Ennyi az annyi.

 15. Csaba avatar
  Csaba

  Ez a dal nagyon is jó,a görögök minden évben jó dalokat küldenek,kivétel 2009 Sakis volt,de a többi jó volt….Az irigység beszél belőletek. Ennyi.

 16. Zso avatar
  Zso

  Ez nem jó. 😀
  Sanszos, hogy kiesik az elődöntőből.

 17. EuroMach avatar
  EuroMach

  Jó kis szám nálam a 4.

 18. Lali avatar
  Lali

  Igénytelenség a köbön.

 19. Sztbeni avatar
  Sztbeni

  Az eddigiek közül talán a legjobb! Nagyon tetszik! A másik jó még az albán. Egyedi és jó. A belga, fehérorosz meg osztrák már a hallgathatatlan kategória. A többi viszonylag jó

 20. smileyshine avatar
  smileyshine

  Elkezdtem nézni a döntőt, de egy óra után meguntam, hogy még egy versenydalt sem hallottam. Másnap csak remélni mertem, hogy a ‘One last kiss’-t választották. Elsőre sokkot kaptam, de végül is… Nem rossz és inkább ezt hallgatom, mint Bellarosát.

 21. Zsuzsi avatar
  Zsuzsi

  Ez egy katasztrófa.Egyértelműen a tavalyi babuskák színvonala.De sajnos ők is a másodikak lettek.Gondolom Európának ez is majd tetszeni fog.

 22. Zeneszaki avatar

  Bocs, amiért az előbb ingerültebben írtam.De nagyon mérges vagyok a görögökre.Ehhez hasonló igénytelen dalokat bárki tud írni.Nem kell lehurrogni, de jobb lenne ha ti is belátnátok, hogy ez egy rossz dal.Nem csak a pörgősséget kell nézni, (ha azt vennék akkor tényleg nagyon jó), hanem a szöveget, mondanivalót, stílust, tehetséget stb.
  1.)Ukrajna
  2.)Dánia
  3.)Ausztria
  4.)Németország
  5.)Izland
  6.)Finnország
  .
  .
  .
  .
  15.)Görögország

  1. Gabiii avatar
   Gabiii

   Ez nem egy rossz dal…a srácnak pedig nagyon jó hangja van…engedd meg hogy kedvelje aki akarja.

  2. Máté94 avatar
   Máté94

   Akkor rajta!Írjál te is egy hasonló dalt!

 23. krobert avatar
  krobert

  nekem se tetszik, nem tudom hogy a zsűrinél hogy szerepelne, pedig most ezzel sakkozgatok h televoting+zsűri hogy alakulna eddig az elődöntőkben. (pl.1(zsűri szerintem 1.Ukrajna2.Ausztria,3. Ciprus/Dánia stb..)

 24. Zeneszaki avatar

  Már mondtam, hogy nem kell beszólni (Máté94)!!!
  Én megengedem, hogy szeressétek (nem mintha rajtam állna. 🙂
  Nem az én hozzáértésemet és stílusomat minősíti.Az idei verseny még gyengébb lesz, mint a tavalyi.Tiszta szánalom, hogy milyen dalokat indulnak már most is.A 2010-es és 2011-es verseny volt a legjobb.Szerintem olyan már egy Eurovízió sem lesz.

  1. Gabiii avatar
   Gabiii

   :DDDDD Minden évben ez a szöveg…ez lesz a leggyengébb Eurovízió, hát szerintem meg sokkal erősebb lesz mint az elmúlt években (2011 erős év??? na neee :S)

 25. Zeneszaki avatar

  Kedves Gabiii !
  Igenis a 2011-es év nagyon erős volt!!!
  Azerbajdzsán megérdemelte a győzelmet.Nagyon szép és légy dal, megnyugtatja ez embert.Nagyon tetszett még az Egyesült Királyság, a Blue az egyik legnormálisabb fiúbanda.Még jó volt Svédország is, Dánia, Ukrajna, Románia, Izland és Görögország (akkor még tetszett).Olaszország 2. helyével nem igazán értek egyet, de ők igazi művészek voltak.A franci csávó is nagyon tehetséges volt és az osztrák lány is.Nagyon ötletes volt a litván csaj is.Voltak borzalmas produkciók is, pl.:Moldova, Szerbia, Írország…
  Magyarországot olyan középmezőnybe sorolnám, mert az a látvány kész katasztrófa volt.

 26. Minoli avatar
  Minoli

  A görög ismerőseim facebookon kikérték maguknak ezt a dalt, és letagadták, hogy bármi közük lenne ezek után az országhoz 😀 Azt hiszem, értem, miért. De szerintem az átlagnak tetszeni fog, mert mulatós, kicsit Pálinka dal feelingje van, és, ha már a pia ingyé van, tök mindegy, mi szól 😀

 27. asdasd avatar
  asdasd

  szerintem meg simán dobogós helyre esélyes. 😀 jó kis folk rock, vegyítve mindennel 🙂 színfolt az idei escen 😀 és inkább egy ilyen dal, mint még egy béna dubstep/pop dal… abból van már elég 😀

 28. porcukor90 avatar
  porcukor90

  Azon emberek táborát erősíteném, akiknek tetszik. 😀