Naptár

2013. február
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Búcsúzik a tavalyi nemzeti döntő lánybandája

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qbXBH7Rrizc[/youtube]Tudósító: Szücs Zoltán
Forrás: facebook.com/sophisticmusic

Amíg mindenki A Dal 2013-as részvevőiről beszél és az elődöntők továbbjutóit próbálja minél pontosabban megtippelni, mi fél szemünket a tavalyi mezőny tagjain tartjuk. Így tudtuk meg a szomorú hírt, miszerint a Sophistic együttes nem folytatja működését.

A három énekesnő – Noa, Amina, és Patsy – tavaly még óriási lelkesedéssel készült a show-ra, előtte interjúk tömkelegében adtak bizonyságot Eurovíziós felkészültségükről. Egy videóban csillogó szemekkel nevezték meg egykori kedvenc versenyzőiket, Wolf Katit (ESC 2011), Lenát (ESC 2010), és Bayer Friderikát (ESC 1994), az újságok pedig az éjszakába nyúló próbákról cikkeztek. A kemény munka végül A Dal című tévés produkcióban öltött testet, igaz, itt a várt áttörés elmaradt. Az együttes ekkor nem csüggedt, inkább megörvendeztették a rajongóikat egy, a „Yeah OK!” című nemzeti döntős versenyszámuktól gyökeresen eltérő stílusú szerzeménnyel, melyet „Neva’ Turn You Down” néven ismert meg a nagyközönség. Hiába az általánosan jó fogadtatás és a bolgár rádiók szimpátiája, hosszú, csendes hónapok következtek a banda életében. Az eget rengető nyári bulik is elmaradtak. Mindez már előrevetítette a végkifejletet, melyről végül tegnap értesítették követőiket, a Facebook-oldalukon.

A tavalyi verseny után pár nappal a Monsoon együttes is bejelentette feloszlását.

3 hozzászólás Búcsúzik a tavalyi nemzeti döntő lánybandája

  • Robek

    Erre a hírre mondhatnám azt is; YEAH OK! meg ; hallelujah

  • Pitbull

    Úgy vélem, hogy egy együttes feloszlása semmiképp sem ad okot a „hallelujah”-zásra, akkor sem, ha az adott banda megítélése nem feltétlenül pozitív. Tény, hogy túl nagy űr nem fog utánuk keletkezni a zenei palettán, de a “Neva’ Turn You Down” szerintem is egy jó szám, ha hasonló stílusban és minőségben tudták volna folytatni a munkásságukat, akkor még szerettem is volna őket. Sajnos, egyszeri fellángolásnak bizonyult az a dal, és most már esély sincs a folytatásra. Én sajnálom, hogy így alakult!

  • Lina

    Viszont az egyik tag Noa szólóban folytatja és hamarosan debütál „Égő óceán” című dala. Amúgy én nagyon sajnálom,hogy feloszlottak. Nagyon tetszett a „Tears of millions” c. számuk és teljesen értetlenül álltam azelőtt mikor előálltak ezzel a tucc-tucc „Yeah,ok”-val…..