Naptár

2012. május
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Fejlődött a magyar csapat a második próbára

Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

Magyarország túl van második próbáján, összességében véve sokkal pozitívabb kritikákat kaptunk. A napi összefoglaló este érkezik, most a Compact Disco próbájáról érkezik körkép.

oikotimes.com
Magyarország ugyanazt nyújtotta mint az első próbán, a produkció egészen érdekes, és valamiért biztos vagyok benne hogy döntősök lesznek. Mindenesetre az énekesük szívdöglesztő a kamerában.

esckaz.com
Ezúttal minden rendben van a hanggal, a frontember hangja nagyon elhalványult az első próbán. Vokálisan nagyon stabil, jól dolgozik a kamerákkal. A csapat a végleges ruházatban szerepel, ami alapjából véve hasonlít az előválogatós megjelenéshez. A háttérben kék esőcseppek vannak szívekkel, amik a refrénekre vörösbe mennek át. Szabályos előadás egy együttestől. Erős előadás. De nem jósolnék továbbjutást, a dal nem a versenyre való, és a végén az az érzésed, hogy sokáig tart. Ennek ellenére a legjobbakat kívánom nekik.

escxtra.com
A csapat minden tagja feketébe öltözött, Csaba öltözéke kicsit csillogósabb. Sokszor mutatja a kamera a csarnokot, ami nagyon mutatós amikor ott lesz a közönség, és közben szól a himnikus érzéseket keltő Sound of our Hearts. A hangi képességekért mindig aggódnak a rajongók, de annyit elmondhatok, egyáltalán nincs probléma vele.

escdaily.com
Magyarország következik a Sound of our Hearts című középtempójú rockdallal. Az énekesük sokat fejlődött, és úgy tűnik, egyre otthonosabban érzi magárt minden próba alkalmával. Összességében egy szép, energikus próbát nyújtott ma Magyarország, ami nem különbözik nagyon az első próbától.




154 hozzászólás Fejlődött a magyar csapat a második próbára

  • katesz

    Tök jó első kézből ilyesmiket olvasni, és örülök, hogy minden jól alakul.
    Nagy izgalommal várom/várjuk a keddet, HAJRÁ!:)

  • Balint005

    Ugyan egyáltalán nem vagyok oda a CD daláért, de egy biztos, ők az eddigi legszimpatikusabb hozzáállású indulóink az Eurovízión. Nagyon jó hogy nézik ezt az oldalt és közlönek érdekes infőkat, vagy hogy milyen volt a próba :D. Ráadásul az egész hozzáállásuk a versenyhez nagyon profi.
    Ja és még valami, végre egy olyan év jön ahol nem lesz a sínpadkép vagy a háttér gyenge, mert valljuk be az előző években nem voltak túl jó a körítés a magyar dalokhoz, de idén úgy tűnik máshogy lesz.
    Gratulálok Compact Disco, és sok sikert kedden 🙂

  • robesz

    hihetetlen ez a fer gyerek idejön gusztustalankodni.eggyáltalán ki ez, ja a román számról meg annyit nem vagyok tőle elájulva, tucatszám vazze ennyi csá.

  • Szolgálati közlemény: fer utolsó hozzászólásai kimoderálva, a többi meghagyva csak azért, hogy a reakciók érthetőek legyenek később visszaolvasva. Remélem ez nem fordul többé elő, és az olvasónk kimegy az utcára kicsit levegőzni. Köszi!

  • B.B

    fer te egy idiota vagy.En sem orultem hogy ok nyertek a donton mert masnak drukkoltam de…a dal ketsegkivul jo es jol van eloadva.En megszerettem sot nagyon drukkolok nekik.Az az igazsag hogy jobban fog mukodni szerintem mind Kati a tavaly.Ezenkivul minden eloado tobb tiszteletet erdemel.Az ilyen sarkitott idiota rosszindulatu bunko megjegyzesek habzo szajjal meg nem valtoztatnak azon hogy ok igenis kepviselnek decensen minket.Ez csakis teged minosit.Amugy valoszinu hogy ok nyertek a kozonseg szavazast is es a zsuri igazsagos volt.De ha nem ok nyertek akkor is.Mas orszagbol is voltak eloadok akik nem nyertek a kozonseg szavazatot hanem a zsuri segitsegevel kepviseltek egy orszagot lasd 2009 Romania.Szoval koszonjuk a radikalis velemenyed es szavazz akire akarsz.

  • Sziasztok COMPACT DISCO.
    Nagyon szepen koszonjuk hogy feljottetek blogra.Szemely szerint Romaniaban elek es fogok ratok szavazni ezerrel.Bocsanatot kerek azert,hogy egyes emberek sertegetnek.Sok energiat Csaba minel tobb mosolyt a kamera iranyaba ,,buvold” a kamerat,mert sokan nezni fogunk.Nagyon tetszett fiuk a visszafogott hozzaallasotok.Tetszik a szinpadkep jok a ruhak es a masodik proban Csaba pazar voltal.Ennel csak jobbat kivanok nektek.120% kell fiuk mert szoros a mezony az elodontotokben.Annyit meg ha nem sikerul tovabb jutnotok sem gond.Buszke vagyok ratok hogy az osszmagyarsagot kepviselitek egy szep dallal nagyon jo szoveggel uzenettel.Szoval hajra fogadtam ratok hogy tovabbmentek…Remelem nyerek.Udvozollek Erdelybol…HAJRA COMPACT DISCO.

  • Tilla77

    Azé kiváncsi lennék ki ez a Fer…na mindegy

    Hajrá CD! Hogy én kedden munka közben hogy fogom ezt nézni, nah ez legyen az én bajom.

  • Asvi

    Mi ez a veszekedés??? Ki ez a fer gyerek? Lefagytam…..

    • porcukor90

      Nem csak te, én is elhűlve nézem mi folyik itt :S.

      „Egyébként ha nem tetszik amit a fer ir, ne válaszoljatok rá! Magában nem beszélgetne! Én is ezt csinálnám a helyében:) Azt cukkolják aki engedi!” <– Ezzel maximálisan egyetértek!

    • Erzsi

      Fer egy üde színfolt az eschungary életében. Ha nem hallottál még róla, kimaradtál a legszórakoztatóbb pillanatokból az elmúlt két évben.

      • Nyee01

        Ezzel asszem leminősítettél minket 😀

      • Erzsi

        Miért? Szerinted nem ő gondoskodik a legszórakoztatóbb pillanatokról? Olvasd végig még egyszer a konverzációt.
        1. Megnyugtató, hogy mennyire egységesek vagyunk a megítélésében. Hogy mindenki normálisan működik. Olyan büszke voltam az egész fórumra: ennyi normális gondolkodású ember és csak egy kretén.
        2. A legszellemesebb aranyköpések ilyenkor születnek. „Szerintem egy nagyváradi vasútállomás ingyenes hotspotjánál álldogál egy ájfonnal és onnan irányítja az EBU-t! „, „Nagy az isten állatkertje” / „vagy csak a ketrec kicsi”, „BOROTVÁLKOZZATOK!!!, a többi kb. jó!”, „Bocsi a hibákért csak mobilról vagyok” / „Már azt hittem Bruxxxelllesss-ből…:)”
        Összefoglalva: fer a legjobbat hozza ki belőlünk.

      • Küllikki

        Teljesen igazad van 🙂
        Mi olyan jól megvagyunk egymással, kell valaki aki (néha) megbolygatja az állóvizet, főleg ha még jó poénok is születnek 🙂

        Vajon kedden is megtisztel minket?

      • Pitbull

        Ja, ja! fer for prezident! 😀

      • Dini

        Még igaz is. Ezeken én is jókat nevettem. 😀
        Jó kis társaság gyűlt itt össze.

  • Buci-Bigyo

    Minek etetitek a trollt?!
    Ez az alak egyrészt nem magyar, bár elég jó beszél magyarul, másrészt egyetemet maximum akkor látott, amikor ott takarított, ez látszik a szóhasználatán. Valamelyik magyarlakta területről származhat, valamelyik szomszédos országból, aztán ki tudja, most hol él, de nem is érdekel.

  • BeN

    Fiúk! Nagyon jók voltatok ma is! Gratulálok! Amúgy most már csak attól kell tartanunk, nehogy összekeverjék Begi és Valentina Monetta gépét a szervezők! Nem nézne jól ki a Sound Of Our Hearts alatt a csillogó angyalkás, szívecskés gép.

  • Alegra

    Sziasztok!Egy rajongói oldalon találtam ezt a véleményt, gondoltam megosztom veletek:
    „My Aha! moment of the day, though, was Hungary. Very impressive performance, decently staged. It’s one of the most normal “real world” songs in the contest, and it’s a good one. It is clear now that Compact Disco hadn’t really arrived in Baku yet for the first rehearsal, because now they are there in full scale. Very professional, and definitely a strong contender for a final ticket. The modern people in the juries will go for this.”

  • Zolecs

    Huh nem volt semmi visszaolvasni ezt a rengeteg kommentet 😀

    A fer témához annyit fűznék hozzá hogy nem szabad etetni a trollokat. Ez a videó pont idevág:
    http://www.youtube.com/watch?v=AArr8gObS3A&feature=g-all-u 😀

  • Zolecs

    A próbához pedig:
    Hogy a francba lehet az hogy jóformán senki nem vár minket döntőbe? OAGE,Scorewiz,oddschecker??? Hogy? Miért?
    Nem térek észhez, eddig azt hittem hogy a legenda miatt miszerint Csabi nem tud énekelni. Deháthiszen mégis!És ennek ellenére mégsem történt semmi változás ezeken a listákon.

    Nah majd jól leesik az álluk. 😀

    Nagyon jó ezt a sok pozitív kommentet olvasni, örülök hogy azért mégis összetartunk.
    Annak pedig kifejezetten hogy vérprofik képviselnek minket, akik tudják mit és hogyan akarnak. Nem lehet itt semmi gond.
    😉

    • Fabiana

      Még a bakui újságírós szavazáson is csak hátulról az 5.-ek vagyunk. 🙁

      http://ogaegreece.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/ogae-poll2.jpg

      • Zolecs

        LOL 😀 Ezt el is felejtettem…

      • Ezüstróka

        Tévedés, 18-ak vagyunk 🙂 Nincs sorrendbe téve egészen 🙂

      • Balint005

        Szerintem Fabiana csak a mi elődöntőnkre érti azt hogy hátulról 5.-ek vagyunk.

      • Ezüstróka

        ja, akkor bocsi

      • Erzsi

        Én is láttam már tegnap ezt az újságírói listát. Hát … az az újságíró, aki az oroszokat teszi az első helyre, az vagy betegesen rossz ízlésű, vagy brahiból szavaz, vagy a közönség tetszését próbálja belőni – bár ezt meg mint közönség kikérem magamnak – nem a saját ízlése alapján voksol. Milyen újságírói top 5 ez? Oroszország, Görögország, Románia, Izland, Ciprus? Az újságírás valamikor értelmiségi szakma volt.

    • schanc

      Oddscheckeren azért felkúsztunk a 21. helyre, az elődöntőnkből 8.-ak vagyunk ott! (Egyébként elég durva: a legjobb 10-ben öt produkció a mi elődöntőnkből van.)
      ESCNation-szavazáson jelenleg épp 12.-ek vagyunk, de mindössze két ponttal elmaradva a 10. helytől. (Mellesleg valaki San Marinó-iként regisztrálhatna, és nekünk adhatná a 12-t 🙂 )

      Sajnos nem követtem 2007-ben az eseményeket – Magdi ilyenkor hogyan állt nemzetközi megítélésben? Egyre több párhuzamot vélek (vagy szeretnék?) felfedezni az akkori és a mostani produkciónk között.

    • Mert a dal megosztott. Ez nem azt jelenti, hogy maguk a fogadók nem szeretik, csak egyszerűen rizikósnak tartják, hogy rájuk fogadjanak, így a biztonságos megoldást választják: olyanra teszik a pénzüket, akik általában továbbjutnak (pl. Görögország). 2011 után viszont nem igazán hiszek már a fogadóirodáknak…

  • Zolecs

    Ha valamibe mégis bele kellene kötnöm, az csak a borosta lenne. 🙂
    Az első próbás méretet kellene belőni valahogy 😀 A hajat pedig felzselézni és minden tökéletes.

  • Ferrr

    ### törölve ###

  • István33

    Fer, kezdesz Jokerra hasonlítani. Mármint ez a vigyor… S a sok utazgatás közben még a napszemcsit is elhagytad. Pedig Barcelonában (ha oda is elhívnak) jobban kéne, mint Brüxxxelllesben.

  • Korábban mindenki hőbörgött a küldöttek stílusa miatt (lásd Wolf Kati és Ádok Zoli), de most tökéletes munkát végzett a stylist.

    Az esckaz.com szerkesztőjétől azért megkérdezném, mégis milyen dalokat tud elképzelni Eurovízión, ha nem igényeseket. Vajon mi lehet a véleménye a babuskákról? Mert ha őket odavalónak tartja, akkor aligha szakértő a dologban. Az escdaily.com szintén beújított… a Compact Disco nem rockzenét játszik! Nem ez az első eset, hogy összekeverik a dolgokat. De a nap végén örülök annak, hogy pozitív kritikáink vannak. Így tovább!

  • Magister

    Picit furának tartom, hogy senki sem számol a zsűrivel. Ugyanannyi szerepük lesz, mint a közönségnek.
    A tavalyi azeri győzelemnek 2 titka volt: 1. Nagyszerű produkció friss, trendi (brit) popdallal; 2. Törökország kiesett, a török szavazók „automatikusan” Azerbajdzsánt támogatták.
    Úgy gondolom (bár nem hallgattam meg az idei dalokat, csak a magyart, mert szeretem úgy nézni az eurovíziót, mint a közönség nagyobb része, azaz először hallva-látva a produkciókat), hogy a Compact Discónak megvan az esélye, hogy mind a zsűriktől, mind a közönségtől jó pontokat kapjon, és ott legyen a döntőben.
    Sőt, csak hozzászólásokra, „sajtóvisszhangra” hagyatkozva tehát nem látom, hogy jutna tovább Moldova, Izrael vagy Svájc.

    Nálam a továbbjutók (ismétlem, ahogy az értékeléseket olvasgattam és ahogy a szomszéd/diaszpóraszavazás zajlani szokott): Izland, Görögország, Románia, Dánia, Magyarország, Írország, Ciprus – innentől rezeg a léc-, Albánia, Finnország, Oroszország. Természetesen nem sorrendben.

    Szóval hajrá Compact Disco, jól csináljátok, amit csináltok, és akármi is legyen az eredmény, ez egy jó dal, örülök, hogy ti képviselitek Magyarországot!

  • Ami

    Jöttem drukkolni, és meglepődtem, hogy van itt egy ember, aki még egy hittan tanárnő szemével is ostoba, mint 7 pár rendőrcsizma talpa. Pedig nekem tényleg szeretnem kell mindenkit!!!!Igenis „fer” az, hogy a Compact disco megy!!! Amikor bereklámozták az eurovíziót, azt hittem, hogy Magyarország valami pocsék dallal megy. Először még arra sem voltam hajlandó, hogy meghallgassam az ismeretlen előadókat. Aztán megszólalt a lelkiismeretem, hogy illene úgy itélkezni, hogy mindenkinek eséjt adok. A Compact Disco dalánál nem akartam hinni a fülemnek, hogy létezik ilyen Magyarországon. Attól a pillanattól kezdve nekik szurkolok. Kit érdekel, hogy mi a megszokott az eurovízión, nem giccsparádét akarok nézni. Végre mert valaki formabontó lenni!!!A szám pedig fantasztikus. Gratulálok a Compact Disconak!!! Habár én nem Magyarországi, hanem szlovákiai magyar vagyok, de egy percig sem járt az eszemben az, hogy szlovákiának drukkoljak. A szívem az anyaországhoz tartozik. Ahogy a föld is, ahol élek, csak a Trianon átszabta a határokat!!

  • Endhre

    Bakancs:te maradj a kaptafánál 🙂

  • mich

    @fer
    Mekkora egy élettelen csírakefe vagy hallod! 😀
    hajrá CD! 😀

  • whhooo

    Bárki bármennyire szarozhatja a CD-t igen is ők voltak a legjobban és méltóan mentek ki Bakuba.
    Aki nem ért egyet ezzel ne tegye ez az én véleményem. A másik meg nem féltem őket hogy nem jutnak be a döntőbe, mert igen is be fognak jutni. Hogy utána mi lesz azt senki nem tudja vannak rendkívüli számok amik esélyesek a győzelemre.

    Az utóbbi ESC-en fütty koncert volt a pontozásnál…

    Hajrá Magyarország 😛