Fejlődött a magyar csapat a második próbára

Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

Magyarország túl van második próbáján, összességében véve sokkal pozitívabb kritikákat kaptunk. A napi összefoglaló este érkezik, most a Compact Disco próbájáról érkezik körkép.

oikotimes.com
Magyarország ugyanazt nyújtotta mint az első próbán, a produkció egészen érdekes, és valamiért biztos vagyok benne hogy döntősök lesznek. Mindenesetre az énekesük szívdöglesztő a kamerában.

esckaz.com
Ezúttal minden rendben van a hanggal, a frontember hangja nagyon elhalványult az első próbán. Vokálisan nagyon stabil, jól dolgozik a kamerákkal. A csapat a végleges ruházatban szerepel, ami alapjából véve hasonlít az előválogatós megjelenéshez. A háttérben kék esőcseppek vannak szívekkel, amik a refrénekre vörösbe mennek át. Szabályos előadás egy együttestől. Erős előadás. De nem jósolnék továbbjutást, a dal nem a versenyre való, és a végén az az érzésed, hogy sokáig tart. Ennek ellenére a legjobbakat kívánom nekik.

escxtra.com
A csapat minden tagja feketébe öltözött, Csaba öltözéke kicsit csillogósabb. Sokszor mutatja a kamera a csarnokot, ami nagyon mutatós amikor ott lesz a közönség, és közben szól a himnikus érzéseket keltő Sound of our Hearts. A hangi képességekért mindig aggódnak a rajongók, de annyit elmondhatok, egyáltalán nincs probléma vele.

escdaily.com
Magyarország következik a Sound of our Hearts című középtempójú rockdallal. Az énekesük sokat fejlődött, és úgy tűnik, egyre otthonosabban érzi magárt minden próba alkalmával. Összességében egy szép, energikus próbát nyújtott ma Magyarország, ami nem különbözik nagyon az első próbától.
154 Comments

Remelem nem jut a dontobe, csak azert mert nem igazsagosan nyerte meg a nemzeti dontot…
Amugy ez a dal tenyleg nem euroviziora valo…
Akartak promovalni a comcapt discot, es csak annyi volt magyarorszag reszerol… na de mindegy… imadkozok egyet, hogy menjen szepen haza az elodonto utan…
Huuu MTV!!!
Kiralyek v Gabi kene itt legyen most, nem ez a felos enekes…

Fer hihetetlen vagy! Nem igaz hogy nem bírod ki hogy ne írd le ezt mindenhova. Én elhiszem hogy nem őket küldted volna, de akkor is. Én nagyon bosszús voltam sokáig hogy ők mentek, de azért 3 hónap alatt volt idő hozzászokni, szóval te is abba hagyhatnád ezt mert már azt is szavarja aki nem annyira szereti a CD-t, akkor képzeld el mennyire zavarja azt aki szereti őket.
Menj és éltesd Romániát, úgyis nyertek…xD

Mindenki teljesen egyetért veled, mélységesen fel vagyunk háborodva. Remélem, mindenki Romániának szurkol, de csakis nekik. Fúj, Magyarország, hajrá, Románia.

Fer légy oly kedves az ilyenfajta véleményedet tartsd meg magadnak. lehet nem kedvelni a compact discot és mást jobban szeretni, de ilyen megnyilvánulás. Én például teljesen azt akartam, hogy a Compact Disco menjen. Szóval ez is relatív kinek ki tetszik.
köszönöm.

Nehogy szurkolj a saját országodnak, meg se próbáld! Baromi szánalmas vagy, tudod? Magadat szórakoztathatod az efféle kommentekkel, mert mi nem vagyunk rá kíváncsiak ;D

Van Karma, Fabiana… en nem kuldtelek oda sem a cd-et nem kuldtem sehova… Kicsit szedd osze magad…

Nem volt igazsagos es kesz, nyissatok ki a szemeteket, hogy itt a comapct discorol szolt a jatek, nem magyarorszagrol, es FOKEPP nem az esc magyar rajongoirol.

Fogadjunk h 90 szazalekka a magyar rajnogoknak Gabit v a Kiralyekat kuldte volna…

HUUU CD, HU MTV, Lasd meg a tukrot majus 22-en!!! mert az Igazsag mindig gyozni fog!!!

fer, A Dal idején itt az oldal tele volt a CD-t éltető rajongókkal, messze nem 10%-ról van szó. Itt szavazás is volt róla, és majd valaki visszakeresi, de szinte biztos, hogy az első háromban voltak. Egyszerűen nem ténykérdés, hogy a mezőny egyik nagy favoritja nyert. Részemről utolsó alkalom, hogy ebben a témában reagáltam.

……..már kicsit sok belőled…….ha nem tudod elfogadni, hogy nem az általad vágyott Tóth Gabi, vagy Királyék mentek ki, sajnálom……..DE kérlek ne rontsd itt tovább a levegőt!!!!!
Spec én a kezdetektől örültem, hogy Ők nyertek!:)

Én is Királyékat, Gabit és Heincz Gabit szerettem jobban, és nagyon nem örültem, mikor Őket küldték ki, de egy idő után megszoktam, a dal a fejemben van, és beletörődtem. Természetesen támogatom Őket.

Szégyellje magát mindenki, aki a saját országa versenyzőjét szidja és ellene drukkol. Rendben van, hogy nem neki szurkolt az előválogatón, de ez van, ez lett az eredmény, el kell fogadni, vagy ha nem megy, akkor nem kell nézni, nem kell kommentelni ezeknél a híreknél, mert – szerencsére – az itt lévők elfogadták a Compact Discót, még ha kezdetben nem is nekik szurkoltak, és most mégis mellettük állnak.

Egyébként a kritikák jók a próbáról összességében, valóban jó a hang, ennek örülök, Csaba felsője mondjuk elég érdekes.
De amiket írnak az újságírók, hogy a kamera mit mutat, az már a végleges? Tehát a versenyen is azok a kameramozgások lesznek, amik már itt a próbán is?

Azert nem valo, mert nem jon at a teven keresztul, azert… Undorodva tudtam csak vegignezni a magyar nemzeti dontot… UNDORODVA…
szegeny toth gabit sajnaltam a legjobbaan… Nekem ne mondja senki, hogy a nezok nem szavaztak be a dontobe, az utolso 4 koze…
szegyellje magat mindenki, aki ezt tette!!!
Itt nem Romaniarol van szo. amugy is Svedorszag fog nyerni, ha nagyon akarjatok tudni, itt arrol van szo, hogy nem volt igazsagos h ok mentek bakuba, na de mindegy…

Minden hozzászólásodat undorodva olvasom…UNDORODVA…
Nem értem mire jó ez neked,egy intelligens ember felismeri,ha a véleménye nem való egy adott helyre és nem kérnek belőle…dehát intelligens emberből kevés van.

engem nem erdekel mas velemenye, engem az erdekel h mondjam el amit el kell mondani…
ugy ahogy mindenki elmondja… az intelligenciarol ne beszeljunk itt :)))

Bizonyos értelemben igazat adok neked fer, én sem szeretem, ha valaki (AKÁRKI) korlátozni próbál a szabad véleménynyílvánításban. Csakhogy mindennek megvan egy bizonyos határa, és te ezt szerintem (és mások szerint is) most már túllépted, stílusban, mondanivalóban, és legfőképpen abban, hogy úgy viselkedsz itt, mint egy elefánt a porcelánboltban. Nem tartozik ugyan ide, de én sem a Compact Disco-nak szurkoltam a nemzeti döntőben, hanem Kiss Ginának. A CDo nyert, tudomásul vettem és most már nekik drukkolok, hogy minnél jobb helyezést érjenek el Bakuban. Valószínüleg ugyanígy tettem volna ha Fábián Juliék győztek volna, annak ellenére, hogy nagyon nem tetszik a Like A Child. Az igazságérzetem nekem is fejlett, elhiheted, de ilyesmin agonizálni, mint amin te nyűgösködsz teljesen értelmetlen.

Nahh szavazzunk akkor, ha szeretnétek, akkor kitörlöm “ferenc” hozzászólásait, hogy ne őróla szóljanak a hozzászólások, hanem a cikk témájáról. Csak emlékeztetőül, 2005-ben ugyanilyen rendszerben szavazta meg a zsűri azt, hogy a NOX induljon az Eurovízión. Persze akkor is keringtek mindenféle konspirációs elméletek. Mindig a kályhánál kötnek ki egyesek, ez már unalmas :s

Nem szeretném, hogy kitöröld, mert az pontosan a szólásszabadság korlátozását jelentené, és azt nem szeretem, mint ahogyan fentebb is írtam!

Rendben. Két olvasónk tiltólistára került. Sajnálom. Emlékeztetőül bemásolom ide is:
Hozzászólásokkal kapcsolatos alapelvek
Kedves kommentelők! Szeretném felhívni a figyelmeteket a hozzászólások néhány alapvető szabályára, mivel moderáljuk a beszélgetéseket. Tudom, sokszor kemény viták szoktak zajlani a verseny dalairól, de amíg nem fordul a vita személyeskedés, gyűlöletkeltés vagy rasszizmus irányába, addig nincs semmi baj. Nagyon sok ellenszolgáltatás nélküli munka van az eschungary.hu-ban, így szeretnénk védeni a többi önkéntessel együtt azokat, akik értelmes párbeszédet szeretnének folytatni a többi rajongóval, vagy a verseny után érdeklődő olvasónkkal. Rengeteg moderáció nélküli fórum létezik a neten, aki feltétlenül ki akarja adni magából a dühét, az biztos fog találni egy arra alkalmas fórumot. Tartsuk tiszteletben mások gondolatait. Köszi!

Ezt is kitörölhettétek volna akkor már,mert így értelmetlenül néz ki,előzmény nélkül:D
Bocsi a kis beszólásért :))
Egyébként szerintem nagyon jó a CD!! 😀 Egyre jobb lesz, próbáról-próbára! 😀 Jó lesz ez! 😀

Őszintén szólva sem Gabival, sem Királyékkal nem lett volna sok esélyünk. Erősnek tűnt a magyar döntő idején a felhozatal, ám mostanra már be kellene vallanunk, hogy még ők is gyengék lennének.
Ettől függetlenül utolsó helyen szerintem elcsípjük a döntőt. 🙂

Nagyon kivancsi vok arra a tovabbjutasra…
Az en logikam ez: van 2 mondjuk hasonlo szam az 1 semifinalaban: Svajc Es Hungary…
Biztos svajcot fogjak valasztani, s nem Hungaryt… Nem magabiztos es az Csaba, csak nem tunt hiteltelennek a nezmeti dontotokon? s hidd el, hogy akkor teljesen objektiven neztem az nemzeti dontot… azt sem tudtam ki az a compact disco…
egyszeruen nem jott at az egesz, es egyszeruen latszott hogy el van rendezve h ok menjenek…
Na d emindegy… merges vok igen, es ugy ereztem h el kell mondjam ezkeket…

Azért érdekes hogy minden szót tudsz, de az ország nevét azt pont nem. Micsoda véletlen! Írogassál román oldalakon ha annyira nagyra vagy az egyetemeddel meg Romániáddal. Nem kíváncsi itt rád senki.

Köszönjük Fer ismét a hozzászólásodat, de most már abba lehet hagyni! Menj és a román esc oldalon sajnáltasd magad, Tóth Gabi és a Király tesókat (elnézést ha ezzel megbántok valakit)! Elég most már ebből a felháborító kommentelgetésből!!!

Nem írom le szó szerint, hogy most – és minden alkalommal amikor olvasom a hozzászólásod – mire gondolok, mert akkor azt hiszem egy évre le lennék moderálva…

Menj és szurkolj Romániának! A soha viszont nem látásra!

Na, de hogy fer ne tudja úgymond ellopni a showt a fiúk elől egy olyan cikknél amiből róluk van szó, nagyon örülök hogy jókat mondanak a CD-ról, szerintem esélyesek vagyunk a döntőre. Legalábbis ezek után őszintén szomorú lennék ha nem jutnánk tovább. Bár én az első elődöntőt tartom erősebbnek, így mondhatni kissé izgulok. Már nagyon várom a keddet, főleg hogy teljes egészében láthassam Csaba “flörtjét” a kamerával 😀 ^^

És természetesen HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ MAGYARORSZÁG! 😀 ♥

Ha választhattam volna, én is a Királyékat küldtem volna ki(szerintem már az elején el lett döntve, hogy ki menjen és a zsûri is összebeszélt) Ez van… De hajrá Magyarország! (de ha az elôdöntôntôn nem jutnak tovább, ne Európàt, hanem a drága Wolf Katit és Csiszár Jenôt szidjátok, hogy így eldöntötte Magyarország sorsát!)

Ha már itt tartunk leírom a véleményemet.Hátha ebből kértek.
Szerintem hangilag pont picit szegényebb,viszont látványra meg kicsit erősebb lett a produkció.Ezek már csak benyomások.A ruhák egyáltalán nem tetszenek.Csaba ruhája úgy néz ki,mintha egy másik ruhát szétcincáltak volna és a darabjait rávarrogatták volna erre.
Mindenesetre szerintem is rezeg kicsit a lécünk,de olya 7-8-9-10 helyen tovább kellene jutnia a dalnak.(még akkor is ha a kis kedvenc lettjeim mennek haza miattunk).
Elkövettem azt a hibát,h én is reagáltam fer hozzászólására.Cirkusz nélkül nincs bohóc…hát részemről én nem leszek közönsége többé…

Nekem sem volt fogalmam arról, hogy ki az a Compact Disco, azt sem tudtam, hogy léteznek. De emlékszem, amikor a rádióban először lejátszották a döntőbe került dalokat, már akkor tudtam, hogy ők fognak minket képviselni Bakuban. Ez a dal már első hallásra megfogott és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok vele egyedül. A román lányról meg annyit, hogy nagyon jó, de azt a miniszoknyát egy kicsit túlzásnak tartom. Ezzel akarja magára felhívni a figyelmet?

Nekem sem tetszik a szoknyaja, es el is mondtam nekik, beszeltem az este veluk, szoval egy szemellyel, aki mindig beszel a sajtotajekoztatokon…
Ez van, jennifer lopez egyik designere kesztiett 2 ruhat Elenanak, Maria Lucia Hohan
Szerencsere h ezt az undorito szoknyat avval a felsovel az elso semifinalaban fogja felvenni, a finaleban pedig mast!

Úgy tudom a ruhákra kötelező előírt szabályzat van és nem lehet cserélgetni őket,hanem amiben fellépnek az elődöntőn muszáj hogy az legyen a döntőn is!

fer a te véleményed nem Magyarország véleménye fel tudod ezt fogni? Ne húzd ránk a saját képzelgéseidet ugyanis kapott elég szavazatot a Compact Disco ebben biztos lehetsz. Tóth Gabit meg ezerszer kitárgyaltuk egyszer ki kell küldeni de azzal a dallal nem tudta volna megmutatni mit tud. Ha Királyék mentek volna akkor meg valszeg most egy giccsparádét leshetnénk a próbavideón. Kérlek többbet ne ingerelj minket a hasonló UNDORÍTÓ kommentjeiddel. Aki itt hiteltelen az te vagy hiszen tavaly is el volt rendezve a döntő Észtországnak vagy Franciaországnak…Hajrá CD hajrá Mandinga.

Tudjuk, te mindenkit ismersz és mindig mindenkivel beszélsz és a te véleményed számít… Sőt! Te mindent tudsz!
Csak azt nem, hogy MAGYARORSZÁG és nem Hungary egy magyar oldalon!

Jennifer Lopez dizájnere meg le van sajnálva, ezzel nem kell felvágni…

nekem nem is tetszik ahogyan alkot az az asszony… ugyhogy hidegen hagy engem is jlo designere…
jo hogy elenabol mickey mouset csinalt, ez a fontos! :)))

Ezek fognak atmenni az 1 semifinalabol: es ezzel mentem is innen, mert veletek nem lehet beszelgetni:

1. Romania
2. Russia
3. Iceland
4. Moldova
5. Albania
6. Switzerland
7. Greece
8. Cyprus
9. Ireland
10. Israel

Sziasztok!

Fer egy kis útravaló a tarisznyádba. Van egy olyan érzésem, hogy a MAGYARORSZÁGOT, mondom mégegyszer, hogy a MAGYARORSZÁGOT képviselő együttesünkben látod a riválist és nem tudsz megbékélni vele. Azt hitted hogy csak negatívumokat fogsz olvasni a sajtótól de ez nem jött be. Csak nehogy a végén a tükör tefeléd görbüljön. Vissza ne gyere a CD családjából ki lettél tagadva.!!!!!

Említettem már, hogy a környezetemben sajnos nem sokan rajonganak az Euróvízióért, ezért ugyebár az induló dalokat sem ismerik. El kell mondjam, hogy nem egyszer volt már rá példa, hogy az ismerőseim, akikkel együtt hallgattam a CD dalát nem akarták elhinni, hogy ezt magyarok éneklik. Azt mondták, hogy ez annyira vérprofi, hogy képtelenség, hogy magyarok énekeljék. 🙂 Azt hiszem ez nagyon sokat elmond erről a dalról. RESPECT COMPACT DISCO!

Hajrá feri hajrá feri hajrá feri! Várunk téged egy baráti beszélgetésre ha itt vagy Bakuban! Lehet hogy tudunk változtatni a véleményeden!

Begi

tudjatok en nagyon fontos szemelyiseg vagyok, en iranyitom az ebu donteseit, hozzam jonnek tanacsert, ugyohgy ne pimoszkodj :))))))))

igen pontosan tudom 🙂 majd egy jó dönnerel meggyözlek arról hogy miről szól a dalunk üzenete, és akkor lehet hogy megérted miért vannak felháborodva a többiek itt a fórumon!
Nem azzal van a baj hogy nem tetszik a dalunk neked és alkalmatlannak tartasz minket hogy az országot képviseljük hanem azzal ahogy ezt tálalod!

B.

Szia Begi!

De jó, hogy Ti is itt vagytok! 🙂

Ferrel nem kell foglalkozni, el se olvassátok amiket ő hablatyol…

Nagyon szuperek voltatok ma is!! Nagyon jó volt nézni a próbáról a felvételek! Csak így tovább!!

Nagyon szorítunk értetek!!!

Hajrá CD!!!!!!!!!! <3

cd haza fog menni 22 majusan. mert igy egyeztunk meg az ebu osszejovetelen, sajnalom… en is nemet nyomtam reajuk! mert csaltak itthon!

Fer..ne beszélj ilyen csúnyán mert nem fogok Romániára szavazni:)nagy esélye van,hogy Románia az első elődöntőben megnyerje az első helyet.
Az pedig már mellékes,hogy két ember döntött arról,hogy ki képviselje Magyarországot…ezen változtatni már nem lehet!Szó mi szó…a Királyék produkciója színfolt lett volna az első elődöntőbe.Ahogy WK mondta színfolt lesz a magyar produkció és nyomot hagy…reméljük így lesz,mert eddig nem azt vesszük észre,hogy tolnának minket előre a listán!

nemtudom miert a francert szurkoltok olyan valakinek akit nem akartatok latni bakuban…

s nem fog tovabb jutni, mert nem akarom en! punktum!

Na ne már 😀 😀 😀

Azért nem fog a CD továbbjutni mert te nem akarod? Mégis ki vagy te az esc-nél, az atyaúristen? O.o 😀

(de tudom hogy én vagyok a hülye amiért leállok etetni egy trollt…)

Tökre igazad van!
A fogadóirodák szerint épphogy meglehet a dôntô…..+ politika
Tavaly top 5-re tippeltek és majdnem lemaradtunk róla!
Jó a CD, de szerintem az esc rajongók nem igazán tépett melényû FEKETE depis rokzenekarra fognak szavazni! (inkább az úgymond nyálas balladára, vagy valami táncoló b.zira lásd: Eric Saade, Tooji, 2008 Russia, vagy tavaly Azerbaijan.

A szerkesztők csináljanak már valamit fer-el, mert nála csicskább emberrel még életemben nem találkoztam.. -.- Szánalom amit művel.

nem vok troll, es magyar is vok raadasul, romanianak nincs szuksege trollra, foleg em itt es nem most…

en csak a velemenyemet akartam elmondani, e mindig heves ellenallassal utkozom mikor idejovok, VELETEK NEM LEHET normalisan, intelligensen beszelni. be vagytok panikolva h nem megy tovabb a cd, hat mar valakinek ki kellett mondania az igazsagot, en voltam az, koszonjetek meg… off off

mentem mert repul a repullom, most bruxxellesben hivtak tanacsert, szia draga fabianam, csokollak!

fer…össze vissza beszélsz.egyik hozzászólásodban azt mondod itt vagyok az arénában,másikban meg brüsszelbe vagyok!?tudod te egyáltalán hogy merre vagy?mert szerintem nem…:)magad sem tudod merre jársz!csak beszélsz a levegőbe mintha te lennél az atyaúristen…de gáz vagy!!!!

Szerintem egy nagyváradi vasútállomás ingyenes hotspotjánál álldogál egy ájfonnal és onnan irányítja az EBU-t! 😀

fer igen pontosan tudom majd egy jó dönnerel meggyözlek arról hogy miről szól a dalunk üzenete, és akkor lehet hogy megérted miért vannak felháborodva a többiek itt a fórumon!
Nem azzal van a baj hogy nem tetszik a dalunk neked és alkalmatlannak tartasz minket hogy az országot képviseljük hanem azzal ahogy ezt tálalod!

B.

nem tudom mi az hogy ,,donner”
2. maga a dal nem rossz, soha nem mondtam ezt, sot, remek dal, itt arrol van szo, hogy nem jon at, es nem a cd kellett volna most bakuban legyen, ennyi

ahany ismerosomet megkerdeztem, romanokat, mind azt mondtak h a magyar dal a top 10 ben vannaluk, itt arrol van szo, hogy soha az eletben nem jon at az a dal, es le fog egni ugy a cd, mint Hungary, mint Kati es a tobii maffiacinkos…
pont

Szívünk hangja: Hajrá Compact Disco, Hajrá Compact Disco, Hajrá Compact Disco, ja és még nem írtam ( tudjátok három a MAGYAR igazság 1 pedig a ráadás )HAJRÁ COMPACT DISCO !!!! Ez volt a rontás levétel. A COMPACT CSALÁD szeret benneteket !!!

Na szóval hogy egy picit a mai próbáról is legyen szó! Amennyire elvoltunk kenődve az első után, annyira jól éreztük magunkat ma!
A kamera képek vágások minden a helyére került úgy ahogy mi szerettük volna és végre elértük azt hogy nem lesz egyetlen egy állókép folyamatosan mozogni fog minden.
Ez kell a dal dinamikájához!

A hátteret is ki tisztogatták a mi kérésünk alapján, igy meg lett a neon hatás és a képek is szépen kapcsolodnak a szöveghez.
A meglepi pedig a pirotechnika, mégis úgy döntöttünk hogy használunk egy kis pirot, egész pontosan kétszer dal elején és a vége elött!

A sajtótájékoztatónk is jól sikerült nagy volt az érdeklődés, úgyhogy összeségében egy jó napot zártunk!
Köszönjük hogy velünk vagytok és támogattok!

Egyébként ha nem tetszik amit a fer ir, ne válaszoljatok rá! Magában nem beszélgetne! Én is ezt csinálnám a helyében:) Azt cukkolják aki engedi!

Végre valaki:D
Hajrá-hajrá,bár nem értem miért voltatok elsőre is elkenődve,nem sikerült rosszul az a próba sem szerintem.

A fentiekből jól látszik, hogy a magyar rajongók egy emberként fölálltak mögétek. Drukkolunk nektek! Hajrá Compact Disco! Hajrá Magyarország!

Végre megéltük, hogy lesz pirotechnikánk :D. Nagyon fel fogja dobni a dalt, illetve nagyobb hatást fogunk ezzel elérni.
Hozzászólva ahhoz, hogy a dal nem fog átjönni. Én először a dalt a nemzeti döntőn hallottam végig, utána már Gabi mellett a csapatnak szurkoltam :D. És a végére már jobban örültem ennek a dalnak :D. A döntő pedig meglesz :).

Én sem értem, miért voltatok elkenődve az első próba után, kifele fantasztikus volt! A mai is nagyon pozitív! (Főleg a nagyik téblábolása után tényleg egy vérprofi csapat!)
Lenyűgözőek vagytok, csináljátok így tovább!

Srácok, nagyon jó volt a mai próba is! Csabi tényleg mindent megtesz, hogy átjöjjön a dal, felszabadult és energikus! Ez nagyon jó, csak így tovább. Szebb lett a háttér is és ha még piro is lesz… 😀 Le a kalappal előttetek fiúk, tényleg, és köszönjük, hogy írtok nekünk.
Hajrá CD, hajrá Magyarok!

El sem hiszem, hogy ennyire jól sikerült a próba. Még jobban, mint az első. Nekem annyira tetszett, hogy meg is feledkeztem a ruhákról. 🙂 A nemzeti döntőn is meg voltam döbbenve, hogy magyar a csapat. A tesóm finnyás mégis végig odafigyelt a dalra és azt mondta, hogy nekik kell képviselniük minket Bakuban. 😀 Nagyon jó a csapat.
oikotimes.com:az énekesük szívdöglesztő a kamerában. 😮 🙂
Hajrá! Hajrá!

1. Picit talán tényleg fakóbb lett az ének (ezalatt azt értem, h. 100-ról lement 99,9999-re), de sztem nem is lehet teljes fordulatszámon próbálni mindig. 22-én és (bízom benne) 26-án kell mindent beleadni, és ezzel nem is lesz probléma. Gratulálok, fiúk, rengeteget tettetek már eddig is bele a produkcióba, biztosan kamatozni fog!

2. ferrel kapcsolatban leírtatok sok mindent, én annyinak kimondottan örülök, hogy előkerült ez a “nem való ESC-re” dolog, emlékeim szerint ugyanis magyar dalra ezt legutóbb 2007-ben mondták, az eredménye pedig ismert 🙂
(Illetve még annyit, hogy érdekes, milyen gyorsan lett Katiból (aki tavaly a “zsűrinél megnyerte az 1. elődöntőt”) maffiacinkos… de ez már nem kapcsolódik szorosan a cikkhez)

HAJRÁ, CD! Veletek vagyunk!

Ezt nem értem…milyen zsűriröl beszélsz?Az ESC-n a nemzetközi zsűri 10. helyre tett minket,a közönség meg a hetedikre(vagy fordítva).Az OGAE klub meg nem zsűri igazából.Vagy nagyon félreértettem valamit?

Teljesen jól emlékszel, én csak arról beszéltem, hogy tavaly fer Katiék “zsűris elődöntője” után írt ide, h. most jön a zsűritől, és Kati megnyerte az első elődöntőt.

Tavaly fer az elődöntő elött felvilágosított minket hogy az elődöntőt megnyerjük a döntőt viszont nem csak TOP-5 re számíthatunk (vagy valami ilyesmi)

Szerintem az-az ember aki fer-hez hasonlóan ilyen szinten talál ki dolgokat ,az már kezelni való klinikai eset…és ezt nem sértésként szántam,inkább felvilágosításként és keressen fel egy szakorvost a komment írkálás helyett!!!

Na akkor Magyarország első alkalommal használ majd pirotechnikát az Eurovízión. Köszönjük nektek biztos nagyon jó lesz! 😀

Comments are closed.