Szlovák-magyar két jóbarát – MJM & CD

17 Comments

Nekem ez a Max gyerek mindig is szimpatikus volt, csak kár, hogy a közönség alulértékeli (vagy én felül- 😀 ). Mindenesetre sok sikert nekik és nekünk is!

Jaj, ugyan! Nem kéne politizálni. Egy fantasztikus rocker, és egy fantasztikus elektro-rock zenekar együtt énekeltek Bakuban. Ez tökéletes platform elvileg arra, hogy a két ország kapcsolatát ne a politika határozza meg. Szép pillanatok!

Ne már most komolyan! Szerintem meg ez a hozzáállás nem vezet sehova, max oda hogy mindkét oldalon lesznek olyanok akik meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben és az ő ellentétüket kivetítik országos szintre.
Én igenis örülnék neki ha végre elkezdenénk jó kapcsolatot ápolni a szlovákokkal, főleg ha erre ők is mutatnak némi hajlandóságot.
A terület visszacsatolásról inkább nem mondok semmit, az meg pláne nem ide tartozik….

Szerencsére már nem látom, mit írt “Zlátárcán”, de nagyjából sejtem. Akárhogy is, ne hagyja senki, hogy a politika felfújt és kreált dolgokkal elhülyítse! A valóság más.

Ez a Max eddig is nagyon szimpatikus volt és persze a száma is nagyon tetszik,én is sajnálom hogy ennyire nem kedvelik a számát.Véleményem szerint ez a szám százszor jobb mint a tavalyi szlovák….Én azért nagyon szurkolok neki<3

A szlovákok tavalyi dalát emlékszem mindenki döntőbe várta, aztán nagyot koppantak. Mondjuk én nem csodálkoztam rajta, hihetetlenül unalmas dal volt. Akármilyen szép volt a két ikerlány ez egy dalverseny és nem szépségverseny. Remélem Max idén döntős lesz. Én nem szeretem ezt a stílust, amit ő képvisel, de ez a szám még nekem is tetszik. Sok sikert Szlovákia! Örülnék, ha döntőbe kerülne, Msx nagyon megérdemelné!

Max nagyon barátságos! Remélem döntős lesz, top 10-ben a dala nálam. (bár láttam a próbáját és hát ott elég hamiskás volt a magasabb régiókban)

De jó ezt látni/hallani :). Ahogy sokan elmondták előttem, MJM tök szimpi, és ezzel még inkább azzá vált.

Na ezt kéne a Fókuszban meg a Híradóban leadni, hogy a közönség is lássa ugyanezt. Az idei promóció remélem pontokban is meg fog nyilvánulni. Jó ez a felvétel. Nagyon jó. Csak így tovább. Mindkét csapat megérdemelné a továbbjutást.

Ez egy jó ötlet. Az orosz mamikkal nincs különösebb bajom, de hogy őket viszontláttam a Híradóban és az Aktívban/Fókuszban (nem tudom melyikben, egyre megy mind a kettő)…ezt a kis felvételt tényleg be lehetne játszani a tv-be is. 🙂

Comments are closed.