Naptár

2011. május
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Kati túl az első próbán: vegyes kritikák

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uG9qG1UtBCY [/youtube]Tudósító: Klész Imre
Forrás: különböző források

A magyar csapat ma kora délután megismerkedett a színpaddal és elpróbálták néhányszor a magyar versenydalt. Az első szembetűnő reakció, hogy az oddschecker.com-on most az 5. helyen szerepel Magyarország. Lássuk a szaklapokat!

escdaily.com
Kati a színpad közepén kezd, két háttérvokálosa mikrofonállvány mögött áll. Kék ruhája szépen mutat a fényekben, de nem kedvez a lábainak. Hangilag jó, néhol bizonytalan, de biztosan tartalékolja a hangját a későbbiekre. Néhány táncos is kapcsolódik a színpadképhez és a dal vége felé az egész formáció egy vonalba áll.

esckaz.com
Magyarország… mi az ítélet?
Nos, Magyarország túl van első próbáján, és a reakciók valahogy.. vegyesek… ennyit lehet mondani. Kati első próbájából hiányzik a varázs, de harmadik nekifutásra megtalálta a hangját. Vizuális szempontból más a helyzet. Katit 5 háttértáncos veszi körül (három férfi és két nő), némelyikük szaltózik, és világító ruhákat viselnek. Ezzel ellentétben Katinak minimális a koreográfiája (kivéve azt a néhány karmozdulatot).

esctoday.com
Wolf Kati a magyar énekes idén. Fényes és rövid ruhában látjuk ma, oldalán néhány lógó tartozékkal. A két háttérvokálos jobb oldalon áll. Valamilyen oknál fogva sokan kételkednek Kati élőben éneklésével kapcsolatban, de ma legalább nem hallottunk semmi komolyabb problémát a kijelzőket figyelve. Talán az izgalom okozta a bizonytalanságot, ez előfordult már sok fellépővel a színpadon. A dal közepe felé három férfi táncos csatlakozik a produkcióhoz, fehér szerelésben és kalapban. Neonfények vannak a táncosokon és a színpadot is neon keresztek világítják meg. A koreográfiában a változó mennyiségű statikus és dinamikus elemek váltakozása adja meg a dal hangulatát.

oikotimes.com
5 háttértáncossal és énekessel készülődik kati az első elődöntőre. Nincs megcsinálva a haja és a sminkje, ami furcsának hat, ettől már csak a ruháik rosszabbak. Őszintén remélem hogy lecseréli a ruháját valami másra. A színpadi produkció első benyomásra egyáltalán nem tetszik. Túl statikus, főleg a kórus érkezésekor. Az eurofanok imádják ezt a dalt, de biztos vagyok benne, hogy most sokan csalódottak. Attól tartok, hogy ezzel könnyen a döntőn kívülre fognak esni. A táncosok kalapokat viselnek, amikbe világító fények vannak beépítve. Teljesen rossz bemutató, és Kati bebizonyította azt, amit mi a legelejétől mondunk: nem tud élőben énekelni!

3minutes.me
Sok rajongó kedvence ez a versenydal. A magas szőke Kati Magyarországról. Egy igazi Eurodisco himnusz. De vannak olyanok is, akik az előzetes elvárások ellenére nem lettek döntősök (emlékszünk még Kate Ryan-re?). Kati ezek ellenére szépen énekel, továbbra is szeretjük, bár rossz volt ma a haja. Legalább megérdemelne egy döntőbe jutást. Kati kék minidresszt visel, ami kiemeli a lábait. A háttérfények, a háttérvokálosok és kati maga a dal közepére töltik ki a színpadot. Azután még három táncos kapcsolódik a produkcióhoz. Egy klasszikus bemutatót láttunk, de hatásosat is egyben.

Összefoglaló
Nos úgy tűnik, vegyesek az érzések. Általában véve Katiről jó véleményeket hallhatunk, de valahogy hadilábon állunk a fellépőruhákkal mostanában. Túlzásnak tűnnek a világító részek a ruhákba építve és ismét szaltóval operálunk a koreográfiában. Változtatni kell. Bár az is igaz, hogy a kamerák annyira röpködnek, hogy a háttértáncosok szinte sosem tudnak érvényesülni. Katinak van kisugárzása, a sok közeli kép sokat lendíthet a dolgon.

179 hozzászólás Kati túl az első próbán: vegyes kritikák