Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Wolf Katiék elpróbálták

Tudósító: Klész Imre
Forrás: mtv.hu

Ma délelőtt táncpróbával egybekötött sajtótájékoztatót tartott Wolf Kati és csapata (képek itt). A koreográfiáért 2009 után ismét Papp Timi fog felelni, de ezúttal a háttérben fogja mozgatni a szálakat. Még egy érdekessége lesz a produkciónak: Ambrus Rita, a 2005-ös Eurovízió magyar nemzeti döntőjének résztvevője is színpadra lép. Az előadás résztvevője még Jármai Edit (az Edith and the Gigolos együttes énekesnője), Szentirmai Zsolt és Kiss Ernő Zsolt (musicalszínészek), ők énekelni is fognak. Az Eurovízió szabályai szerint hatan lehetnek a színpadon, ezt a magyar delegáció ki fogja használni. A hatodik tag Makár István táncművészre összetettebb koreográfiát bíztak, így történhetett meg az, hogy véletlenül lerúgta a plafonról a diszkógömböt. A színpadkép kialakítását a magyar versenydal klipjét rendező Indián felügyeli.


49 hozzászólás Wolf Katiék elpróbálták

  • Fabiana

    Igen, ezt a világítós ruhát én is olvastam… de csak a táncosoknak lesz állítólag… Én titkon azt remélem, hogy a pörgős résznél a fiúk nem fognak egy helyben maradni, hanem ott lesz még valami meglepi! Botorság lenne lelőni az összes poént előre! 🙂
    A lényeg, hogy a kórus szóljon valami nagyon jól, mert az kulcsfontosságú és különleges is egyben, ezért olyan fiúkra van szükség, akik táncolni ÉS énekelni is kiválóan tudnak egyszerre! Ez a priorítás, minden más másodlagos. Szentirmai Zsolt ezeknek a kritériumoknak megfelelt, mivel beválogatták a csapatba! A külsőségek szerintem lényegtelenek, nem az ő kameraképességén fog múlni a siker!

    • Zoli

      A kórusról én annyit szeretnék mondani, hogy amikor az első refrén után először jön be, akkor csak a férfi éneket szeretném hallani. Ők kapnak ott szerepet a táncban is, és szépen tud szólni két mélyebb hang Katié mellett.

  • Zoli

    Lehet, hogy csak belemagyarázom, de a pénteki interaktívban volt egy elszólása… Valami olyasmit mondott, hogy nagyon sok mindenre kell figyelni, még arra is, hogy mikor, mennyi ideig legyen csukva a szeme, hol, hogyan, hányszor emelje föl a kezét, ÉS! most jön a lényeg, úgy hajoljon, mint a LED falon történik…