Eurovíziós buli Budapesten: Egész este az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb slágereivel

Tudósító: Klész Imre
Forrás: facebook.com/eurovisionhungary

Az MTV Eurovíziós Facebook oldalán megjelent egy bejegyzés, ahol jegyeket lehet nyerni a 2011. április 15-én, a Nagymező utcai Soho Londonban megrendezésre kerülő Eurovíziós buliba. 6 szerencsés rajongó a partnerével együtt fog jegyet nyerni. A feltétel mindössze az, hogy szerdáig meg kell keresni azt a bejegyzést a facebook.com/eurovisionhungary oldalon, ahol bejelentették a játékot. A következő szöveget kell keresni és kommentelni:

Nyerj jegyet a pénteki fergeteges Eurovíziós Buliba! Budapest, Soho London, Wolf Kati – és DJ Dominique, aki egész este az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb slágereit pörgeti. A bulira összesen hat rajongó a partnerével együtt ingyen jöhet be, ehhez csak annyit kérünk, hogy osszátok meg ezt a meghívást, majd jelezzétek ezt nekünk is (itt egy kommenttel) 🙂 sorsolás szerdán, várunk!

Hozzátesszük, hogy a jelen cikkhez beérkező hozzászólások (mármint az old.eschungary.hu-n) nem lesznek figyelembe véve, ezért mindenképpen be kell tartani a fenti utasításokat. Egy korábbi Facebook-os bejegyzésben már szó volt a buliról, de csak most derült ki, hogy valóban az Eurovízió slágereire lehet majd bulizni egész éjszaka, így bátran ajánljuk mindenkinek a részvételt! Ebből a korábbi bejegyzésből kiderül, hogy a szervezők a következőket ígérik Wolf Kati fellépésén kívül:

Remek zene, karaoke, nemzetközi finomságok, csinos fiúk, lányok, italakciók, fergeteges buli, és jó kedv vár Benneteket április 15-én a Soho Londonban!! A hangulat megalapozója Dj Dominique! Kezdés 22:00-kor, kapunyitás 20:00-kor.
21-23-ig sör, Jäger akció, illetve minden órában 600 Ft a Cuba Libre!
A belépő 700 Ft, de ha viselsz valami rózsaszínt, akkor ingyen bulizhatsz kedvenc sztárjaiddal! Légy részese Te is az év bulijának! Várunk szeretettel!

18 Comments

Zsúfolt éjszaka lesz Katinak: hétkor koncert Kaposváron (amire nem megyek, de azért majd gondolok rá), tízkor ESC parti… Mekkora buli lehet már egy ilyen! Jó szórakozást azoknak, akik mennek!

Nah ilyen se volt még nálunk:) Sajnos nem tudom megoldani hogy ott legyek de jó szórakozást mindenkinek aki ott lesz és kérnék élménybeszámolót majd:))

Jajj, én nagyon szeretnék menni,de innen Vajdaságból elég nehéz lenne megoldani azt, hogy éjszakai szállás nélkül bevállaljam! :S pedig ilyen aztán tényleg ritkán van… de éjszaka nem fogok hazahajtani az fix! Na talán majd legközelebb 🙁 🙁 🙁

Hm. A hely honlapján aznapra a Medison R’n’R Band koncertje van kiírva, belépő 500 Ft. Egymás után lesz ez meg az ESC-buli? És ahogy az elsőnek vége van, kihajtják mindazokat, akik 500 Ft-ot fizettek?…Az ESC-buliról ott egy szó sincs.

Kék fellépő ruha; öt táncos, aki énekel is egyben; a koreográfia olyan lesz, hogy ne terelje el a figyelmet az éneklésről; fontos az énektechnika és az érzelmek kifejezése.
Hm…Mintha olvasták volna a korábbi tanácsaimat. Nagy baj már nem lehet, csak azt a fránya ugrálást ne erőltetné Timike.

Négykor? Mikor másnap egyetemen óra van, hamar fel kell kelni, szóval aki edzett az már biztos nem alszik 😀

Comments are closed.