Naptár

2011. április
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovíziós buli Budapesten: Egész este az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb slágereivel

Tudósító: Klész Imre
Forrás: facebook.com/eurovisionhungary

Az MTV Eurovíziós Facebook oldalán megjelent egy bejegyzés, ahol jegyeket lehet nyerni a 2011. április 15-én, a Nagymező utcai Soho Londonban megrendezésre kerülő Eurovíziós buliba. 6 szerencsés rajongó a partnerével együtt fog jegyet nyerni. A feltétel mindössze az, hogy szerdáig meg kell keresni azt a bejegyzést a facebook.com/eurovisionhungary oldalon, ahol bejelentették a játékot. A következő szöveget kell keresni és kommentelni:

Nyerj jegyet a pénteki fergeteges Eurovíziós Buliba! Budapest, Soho London, Wolf Kati – és DJ Dominique, aki egész este az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb slágereit pörgeti. A bulira összesen hat rajongó a partnerével együtt ingyen jöhet be, ehhez csak annyit kérünk, hogy osszátok meg ezt a meghívást, majd jelezzétek ezt nekünk is (itt egy kommenttel) 🙂 sorsolás szerdán, várunk!

Hozzátesszük, hogy a jelen cikkhez beérkező hozzászólások (mármint az old.eschungary.hu-n) nem lesznek figyelembe véve, ezért mindenképpen be kell tartani a fenti utasításokat. Egy korábbi Facebook-os bejegyzésben már szó volt a buliról, de csak most derült ki, hogy valóban az Eurovízió slágereire lehet majd bulizni egész éjszaka, így bátran ajánljuk mindenkinek a részvételt! Ebből a korábbi bejegyzésből kiderül, hogy a szervezők a következőket ígérik Wolf Kati fellépésén kívül:

Remek zene, karaoke, nemzetközi finomságok, csinos fiúk, lányok, italakciók, fergeteges buli, és jó kedv vár Benneteket április 15-én a Soho Londonban!! A hangulat megalapozója Dj Dominique! Kezdés 22:00-kor, kapunyitás 20:00-kor.
21-23-ig sör, Jäger akció, illetve minden órában 600 Ft a Cuba Libre!
A belépő 700 Ft, de ha viselsz valami rózsaszínt, akkor ingyen bulizhatsz kedvenc sztárjaiddal! Légy részese Te is az év bulijának! Várunk szeretettel!

18 hozzászólás Eurovíziós buli Budapesten: Egész este az Eurovíziós Dalfesztivál legnagyobb slágereivel