Naptár

2011. március
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Minden nap Eurovízió az MTV-n

Tudósító: Kerékgyártó Péter
Forrás: oikotimes.com

Tegnap, március 30-án március 27-én este kezdte meg az MTV az idei eurovíziós dalok videóinak bemutatását esténként. Először a rendező Németország képviseletében indított, Lena „Taken by a stranger” című dalát mutatták be közép-európai idő szerint 22:30-kor. A magyar dalt április 1-jén fogják bemutatni, majd egészen május 8-ig minden este sorra kerül egy-egy dal a nemzetközi verseny kezdetéig.

28 hozzászólás Minden nap Eurovízió az MTV-n

 • Zolitt

  ööömmm ez a cikk egy picit megkésett.. már vasárnap óta mennek a dalok! Vasárnap láttam Lenát, hétfőn láttam az Albánt, kedden foci volt, azt én néztem is, de mikor vége lett, elkapcsoltam, és írták páran, hogy azután volt a francia dal, szerdán láttam a Törököt, és most egy pár perce hogy bekapcsoltam a tv-t az Orosz szám végét kaptam el!

  én úgy gondolom amúgy, hogy 9 óra 4-5 perckor mennek le a számok! 🙂
  eddig a 4ből 2x ekkor volt, csak kedden a foci miatt nem akkor volt!

  Örülök neki nagyon, hogy játsszák az esc-es dalokat, csak jó lenne benne valami rendszer! hogy tudjuk pontosan mikor is vannak!

 • Bakancs

  A magyar dal április elsején 😀
  Ez jó 🙂
  De remélem, ez szerencsét hoz bolond népünknek a bolond napunkon 🙂

 • Erzsi

  Ismét gratulálok a Magyar Televíziónak! Valaki megírta itt a honlapon, hogy leadják a klipeket. Kerestem a tévéújságban, hogy pontosan mikor. Nincs a nyomtatott sajtóban. Feltételezem lapzárta után döntötték el. Kerestem a port.hu-n. Ott sincs. Azért az internet lehetne egy cseppet naprakészebb egy hetilapnál. Most tényleg az a cél, hogy titokban tartsák a műsort? Azt hittem nagy nézettséget szeretnének május 10-12-15-én. A dalok este 22 óra 30 perces sugárzása biztosan tömegeket fog vonzani. Legalább akkorát, mint a 9 óra 4-5 perces. Miért nem lehet közvetlenül a Híradó után? Állítólag a kutya sem nézi a a királyi tévét, de egy 3 perces klipnek még mindig az időjárásjelentés után lenne a legnagyobb esélye. Sikítani tudnék ettől a dilettantizmustól.

  • Fabiana

   Hát igen Erzsi, nem tudom mi a jó életért nem tudnak egyszer az életben ésszerűen gondolkozni. Ha jól emlékszem vasárnap óta mennek a klipek, de ahogy hallom össze-vissza, semmi rendszer nincs az időpontokban. Ha már eldöntötték, hogy csinálnak ilyen klipleadósdit, akkor legalább fix időpontokban tegyék, mert különben semmi értelme… A főműsoridő pedig egy elég tág fogalom, ha egy 3 perces dologról van szó… Híradó után közvetlenül tökéletes lenne, hiszen csak 3 perc, szóval még a műsoridővel sem csúsznának és legalább nagyobb számú közönséghez is eljutna, hogy van ilyen…

 • Serinon

  Zolitt, köszi a pontosítást, írok Zaffnak is. Én nem szoktam az MTV-t nézni, ezért csak az oikotimes-ból értesülhettem, ahol ezek az adatok szerepeltek.

 • Thomas

  A facebook-os Eurovision Hungary lapon jelentették be, hogy vasárnaptól mennek a dalok. Hétfő óta mindig az Este előtt volt, vagyis ha nincs vmi csúszás, akkor kb. 21 óra után.
  http://www.facebook.com/?ref=home#!/eurovisionhungary

 • Sanyi

  Erzsi megértem a felháborodásod,minden titokba megy,nem szeretem az ilyet,mondjuk a magyar dal bemutatásakor már közölhették volna,hogy melyik naptól meddig leadnak minden nap egy klipet…

 • Balint005

  Volt már a mai dal az MTV-n?

 • Fabiana

  Ma délután fél 1-kor bekapcsoltam a tv-t egy pár percre és pont elkaptam az Albán dal utolsó 1 percét az M1-en…
  De ha ez hétfőn már volt, akkor az eddig leadottakat újra leadják más időpontokban, vagy hogy van már ez? Biztos van benne rendszer, csak én nem látom…

 • msz

  Én nem értem. Szerdán 9-kor leadták a török dalt, vártam tegnap is az Este előtt de nem volt. Akkor most ez hogy van?

 • Matheus

  Ma mikor várható a dal bemutatása? 😀

 • Erzsi

  Matheus, ha megtudod, szólj nekünk is.

 • Matheus

  most ment le Svájc. 😀
  csak szörföztem a csatornákon mikor meghallottam Rossinelli kisasszony hangját… xD

 • Zolitt

  én is láttam Svájcot! :)Határozottan tetszett tv-ben! 🙂

 • Balint005

  b*sszák meg az MTV-nél, hogy nem tudják berakni naggyából egy időpontra :@

  Most olyan ideges vok, az egyik kedvenc számom és lemaradtam róla :@

 • Fabiana

  Na már most, ha az jelent meg a cikkben, hogy ma este lesz a magyar klip, akkor miért a svájcit adták le??
  Á, feladom, én ezen nem tudok eligazodni, nem akarok és nem is tudok egész nap készenlétben állni, hogy lássam a klipeket… 🙁

 • cic

  nem az Este előtt kellene lennie? Akkor? Mindegy hagyjuk megnézem a neten! Bár tévében se ártana látni! :/

 • msz

  MI????????? Este 8 után volt pár perccel? Nem, egyátalán nem lehetne mondjuk a hiradó után RÖGTÖN leadni amikor odafigyelek. Persze pont másik műsor idejében. Ha azt akarja az MTV hogy népszerűek legyenek akkor adják le legalább valamilyen rendszerrel.Így viszont: 1.Vagy mázlid van és pont elkapod
  2.Egész nap azt figyeled.

  Kész röhej.

 • Serinon

  A cikk forrása az oikotimes, ahol az jelent meg, hogy mára a magyar dal lenne terítéken. Lehet, hogy nincs is menetrend??

 • Attila Kovacs

  Teljesen mindegy,hogy az MTv-tek mikor sugarozza a dalokat,ugysem nezi senki azt az izgalmas csatornat….
  Aki tenyleg nezni es hallani akarja az ESC dalokat a nap 24 orajaban megteheti a hivatalos Esc oldalon,mind a 43 dalt.
  Ehhez nem kell MTV.

  • Erzsi

   Nem azokról van szó, akik „nézni és hallani akarják”. Azok már kívülről fújják az egészet. Ennek az lenne a haszna, hogy aki alapvetően nem érdeklődik a műsor iránt, az is kapjon belőle ízelitőt, hátha megtetszik neki valamelyik és újra akarja hallani a műsorban. Az lenne a cél, hogy „eurovíziós lázban égjen az ország”. Főleg most, hogy egy esélyes versenyzőnk van. Most kéne megdolgozni a közönséget. (Televíziós nyelven megalapozni a nézettséget.)

   • Zolitt

    Így van! Arra az alapozásra pedig nagy szüksége lenne az MTV-nek, mert mától az RTL elkezdi a csillag születiket és az még májusban bőven futni fog! és sokan inkább azt nézik szerintem, ha nem tudnak az ESCről!

   • Máté M

    Ma már volt videóbejátszás? Am nézitek a Csillag Születiket? Engem ez a Nicke Borg hasonmás svéd „Mr. Joe” elégé megfogott. Fogunk még róla hallani. Am a nézettségről annyit fogok mondani, hogyha Kati bejut a döntőbe, akkor május 14-én este 21:00–00:00 az m1 lesz a legnézettebb, több mint 1 000 000 nézővel 😀

 • Balint005

  Nekem is Nicke Borg jutott eszembe „MR. Joe”-ról.
  Bár azért elmaradt mögötte hangilag, jóval.

 • Balint005

  Most volt a Grúz dal.
  Új énekesnőjük van?
  Ez a dal nagyon unalmas, nem tetszik a TV-ben sem.

 • msz

  Tényleg Nicke Borghoz hasonlított Mr Joe. Am tök jó hogy tovább jutottak 6-an (kb) és ebből egy kínai, egy svéd. :/
  Egyébként szerintem is az M1 lesz a legnézettebb aznap. Főleg úgy hogy a Cs Sz nem tart olyan sokáig.

 • b21

  es mikor lesz Dana Inetrnational 🙂