Közönség a színpad mögött?

Tudósító: Szalma Róbert
Forrás: eurosong.hr

A hivatalos Eurovíziós Dalverseny- jegyértékesítő honlapon (www.2dticket.de) látható az alábbi kép, melyen egyértelművé tették, hogy hová melyik kategóriájú jegyek érvényesek.

Középen sötét színnel jelölték a színpadot. Egyértelműen látható, hogy a színpad mögött is van hely a közönség számára, amit nem állíthatunk biztosan, de úgy néz ki, hogy ez lesz az első Eurovíziós Dalverseny, amelyen a közönség a színpadot teljesen körbe veheti. Bár a színpadi látványtervek még nem ismertek, egyes hírek szerint a színpad mögött a versenyzők pihenője, a green room lesz.

A színpadon sok-sok LED képernyő lesz, melyek nem lesznek nagyok, mert a szervezők azt szeretnék, ha a nézők figyelme az előadókra összpontosulna. A színpad alatt fut majd néhány LED-sor, és lesz két rámpa is. A háttérben lesz látható a LED fal, melynek mérete 60×18 m, 520 világító egységgel felszerelve. Valamint a színpadhoz kacsolódóan, tőle 40 méterre fel szerelnek egy műholdat is.

A színpad összeszerelése az ESPRIT Arénában április elején kezdődik.

21 Comments

Az Informacio teves, a epen lathato lila terület nem a szinpad hanem rajongo felület….a szinpad ezen a kepen nem lathato,ebbel adodik hogy a szinpad mögött nincs hely közönseg szamara.

Ha jol megfigyelem, nekem ez a rajz azt sugallja, hogy csak egyik fele a teremnek lesz hansznalva, mint mindig, a szinpad hatso resze le van zarva, azert nem jelenikl meg az egesz ARENA… Majd eldol…

A terem egy aréna, stadion…
Az ábra hiányos,mert a középső betűkkel jelölt részek nem tiszta, hogy azok mik is…a színpad szerintem nem szögletes lesz…node, majd ha el kezdik épiteni okosabbak leszünk

The decision was though couldn’t be reached as there were too many obligations to the European Broadcasting Union (this was not explained) but he gave specific orders for complete remove of any glamor from the event.

Ez azt jelenti, hogy nem lepnek vissza, csak nem lesz semmi nagy felhajtas reszukrol, anyagilag…

Tehat Gorog o. NEM lep vissza…

hello fer! 🙂 írtad anno Te is, meg az esctoday-en is olvastam, hogy promoturnéban Budapest is benne van a Hotel fm- nek… erről nem beszélnek ott Romániában valamit, hogy mikor, és hogy hol promóznak? Valami tv műsorba jönnek, vagy csak vmi klubkoncert lesz?

Szia Zolitt… Fognak menni Magyarba… Sajnos nem tudok semmit biztos forrasbol, mert most neki fogtak keszulni az eurovisiora, es bukarestbe mentek… Nekem a Hotel Fm zenetanarnoje szokott mindent leadni, de mar reg nem volt yahoon, de majd utanakerdek es megmondom 🙂
Annyit tudok mondani, viszont, hogy Wolf Kati, vagyis a magyar delegacio visszautasitotta Romania meghivasat…

Ezt irja a facebookjan:

David Luke Michael Bryan
IS LEAVING TO BUCHUREST TOMORROW FOR PREP FOR GERMANY 🙂 WILL MEET THE NEW DANCERS THIS WEEK 🙂 ALSO WILL BE ON TOUR IN THE UNITED KINGDOM ON 15TH TILL 18TH FOR PROMO WKND :)) THEN BELGIUM ON EASTER IN FRONT OF 5000 PEOPLE. HUNGARY SOON TOO AND THEN OFF TOO GERMANY WOOP WOOP 🙂

A középső sötét kék, lila, hupi színű L alakű műhold izé csak a színpad lehet, hiszen körülötte a székek miért lennének úgy elhelyezve ahogy látjuk?

Comments are closed.