Wolf Katinak is van támogatói csoportja a Facebook-on

59 Comments

Én még sosem voltam ilyen bizakodó a döntővel kapcsolatban… Jelen pillanatban ezt a dalt tartom a legesélyesebbnek.

Nem akarom elvenni senki kedvét de ez a “február végén megnevezzük az előadót” dologhoz annyit fűznék hozzá hogy
az utolsó pillanatokig húzták az idegeinket dec27-én végre benyögték mi a szitu,éshogy januárban adnak több infót.február elején Zolitt írt nekik,amiben visszaválaszoltak h 1-2 nap.abból az 1-2 napból hetek lettek.nem tudom ezek után miért is olyan biztos hogy február végén mondanak valamit…jó persze fogytán az idő,de az mtv inkább a legutolsó pillanatokra hagy mindent.

Ha a videon valóban élőben énekelt, akkor már azt is tudjuk, hogy tényleg nem lenne gond, az élőben énekléssel! Hajrá Kati! Ha valaki meg tud valamit az MTV-től vagy Kati mendzserétől az irja be azonnal! 🙂

Hát az tuti, hogy ez a legjobb dal, amit a eddig ezen a honlapon az indulók között olvastam. És ez alatt a külföldi vackokat értem! Szerintem ez egyértelmű, Kati kérlek indulj!!! Nála talán Vastag Csabi lenne jó! A nyugati csajok szavaznának ezerrel!:) Valaki szóljon Katinak!

Ütős szövege van Kati számának, de a zene nem jó alája :S ezen lehetne módosítani az ESC-ig?
olvastam az oldalon azt hiszem hogy a román induló a Hotel FM is módosított a zenén….

kicsit félek attól hogy Kati nem fog tudni rendesen felkészülni az Euróvízióra… fog kapni rendes segítséget?

Én sem bírom elégszer mondani, hogy én is nagyon szeretem Hoffman Mónika dalait, szerintem megállná a helyét mind a kettő. 🙂

Biztos hogy nem csinálnak belőle űrlényt,ha egyáltalán Kati képviseli Magyarországot.Én örülnék Katinak,örömmel szurkolnék neki.Viszont a zenei alapokon változtatni kellene,erőteljesebb legyen,valamint az angol verzióra kíváncsi lennék,én megkockáztatom ,hogy jobban átjönne a dal.

Ez is jó hír, de jobban örülnék neki hogyha az MTV-n lenne már róla bejátszás hogy mit vár az ESC-s szereplésétől..:D

Ez a szabadság himnusza:énekelhető,táncolható,ritmusos,elegáns,felemelő, őrületbe kergetően jó, fantasztikus, nemcsak a dal hanem Wolf Kati is. Ez való nekünk az Euróvizióra.Charlotte Perelli azért nem győzött 2008-ban mert ő egyszer már nyert korábban , de mi magyarok még nem . Ezzel a dallal repülhetnénk Wolf Katival a végső győzelem felé is. Hajrá wolf Kati, hajrá Magyarország!

Lájkoltam, mert tényleg úgy gondolom, hogy a ott a helye.
De utópikus azt gondolni, hogy nyerhet.
A szlávok és a germánnépek egymásra szavaznak
Ha a döntőben benne van a Top Ten-ban, akkor az már győzelem.

Na, ide is beírom a hírt mert bár régi ez a cikk, ide kapcsolódik leginkább.

Ma volt a Szerelem, miért múlsz? klipjének forgatása, melynek klubjelenetére jelentkeztem, és be is hívtak. Negyvenedmagammal egy amolyan disco-s hangulatú 30 mp-et (3:00-tól) kellett “flash-elni” Kati körül, aki egy kifutón állt. Magyarul és angolul is készül klip, mi hallhattuk először a “What about my life?”-ot :). Magyar fülnek persze sokkal jobb magyarul, az angol, bár értem, kicsit nekem kong a számban, de nem rossz.
A forgatás után megkérdeztem Katit, hogy lesz-e belőle Eurovízió, és azt mondta, ők megtesznek mindent, de nem az övék a döntés. Legyünk türelemmel, pár napon belül kiderül, összejön-e. Aztán a manageréhez is odaszóltam, hogy “nyomjátok Eurovízióra!!”, ő meg visszaszólt, hogy “nyomjuk minden erővel!”, ám egy kicsit mintha lógó orral mondta volna. Nem tudom, ebből mit lehet levonni, én azért bízom a legjobbakban :). A klip kijövetelének időpontját nem közölték, de azóta rákérdeztem Facebook-on, amint tudok valamit, közlöm Veletek!

Toki! Köszönjük szépen az információkat és a beszámolót:) Ezek szerint ha megy Eurovízióra akkor angolul? Hmmm én úgy érzem magyarul jobb lenne mert pl annak idején Csézy dalát is teljesen elrontották az angollal. A szöveg bugyuta lett a hajlításokat meg kihagyták és teljesen monotonná vált a dal remélem most jobban sikerült az angol bár ha neked “kongott ” a szám akkor valószínűleg ugyanaz lehet a gond majd ezzel is….azért bízom benne hogy ezzel indulunk vagy ha nem akkor vmi űber-giga meglepetés szuperprodukcióval:D

Egyébként annak idején, amikor volt január elsején az RTL klubon egy Rajtunk a sor! nevezetű “gálaest”, különféle énekesekkel, köztük az X-Faktor és a Csillag születik versenyzőivel, akkor feltűnt valami. Lehet, hogy nincs jelentősége, de azért feltűnt 🙂
A Csillag születik-ből Tabáni István, az X-Faktorból Vastag Csaba (a két győztes) énekelt szólót (azaz egyedül egy számot), plusz az X-Faktorból Wolf Kati. Nem tudom, hogy már akkor erre készültek-e, vagy csak azért választották őt újabb szólistának, mert szép a hangja; mindenesetre ezt megfigyeltem 🙂
Igaz, hogy szerintem semmi értelme nem volt e megfigyelésnek, de azért jó kiírnom magamból az ilyeneket 😀

Azt hiszem, régen nem akartam valamit annyira, minthogy Kati induljon a Dalversenyen!!! Nekem is volt szerencsém ott lenni a klipforgatáson, és én is azon a véleményen vagyok, hogy maradjon a magyar szövegnél, kit érdekel, ha nem értik 🙂 (Akit meg érdekel, annak a Google Translate a barátja).
Anno az X Faktoros klubkoncerteken is hallottam élőben énekelni, szerintem fejjel lefelé is megy neki a stúdióhoz közeli minőség.
A dal zseniális, hosszú idő óta először egy magyar dal, amit nem bírok megunni, és naponta milliószor meghallgatni!
Írtátok itt többen, hogy ismert nevet kéne küldeni, meg népszerűt… szerintem az európai közönségnek édes mindegy, hogy éppen az adott előadó a hazájában platinalemezes, vagy sem. A dal, a fellépés, a látvány (!!!), és az összhatás nagyon sokat számít.
Nagyon drukkolok Katinak, hogy összejöjjön!!!! Neki is, és az országnak is jót tenne 🙂

Comments are closed.