Naptár

2011. február
h K s c p s v
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Új címen az MTV eurovíziós oldala

Tudósító: Klész Imre
Forrás: premier.mtv.hu

Hosszú várakozás után végre látható nyomai is vannak a Magyar Televízió eurovíziós részvételének. Az MTV régi, nehézkesen kezelhető központi oldalát beépítették az MTV műsorait népszerűsítő premier.mtv.hu portálba, annak aloldalaként jelenik meg a 2011-es Eurovíziós Dalversennyel foglalkozó rész.

Egyelőre félkész állapotban van a honlap: csak keresőszolgálat segítségével lehet rátalálni, így nyilvánvaló, hogy nem ez a végleges verzió. A verseny történetének rövid bemutatásán és egy GY.I.K. oldalon kívől egyéb információ nincs, különösen a magyar versenydallal kapcsolatban. A cikkek feltöltési dátumából látható, hogy – a korábbi ígéretnek megfelelően – január végére elkészült, de hiányzanak a versenyzőt és annak dalát bemutató cikkek, videók. Az MTV döntéshozói a mai napig sem hozták nyilvánosságra, hogy mi a szándékuk az idei eurovíziós magyar jelentkezéssel. A honlapon található még az MTV foci vb-hez kapcsolódó Facebook oldala is.

17 hozzászólás Új címen az MTV eurovíziós oldala

 • Atysh

  „Nesze semmi, fogd meg jól!”
  Na de sebaj, már ez is haladás :).

 • Zolitt

  ideje volt valami ilyesmit találni már az MTV-nél. Bár én is kerestem a honlapjukon, de én nem találtam semmi újat. (én ezt sem találtam, és most sem találom ha keresem, csak erről a linkről van meg) Így már akkor tudjuk legalább hová lesznek kitéve az esetleges újabb információk! 😀

 • Fabiana

  Az igen! Ezt mind sikerült összehozni?? Mondjuk hűen tükrözi az eddigi érdeklődésüket…

 • Sanyi

  Haladás.Gratula,hogy két hétig ennyire jutottak,de semmi extra információval nem lettünk gazdagabbak.Holnap már talán többet közölnek,vagy most két hétig várunk ismét olyan információra amit eddig is tudtunk.Azért hajrá MTV!!!Jó munkát az idei Eurovízióhoz!!

 • Gabiii

  Köszönjük az új híreket én már ezeknek is örülök:) DE én holnap már tényleg TUDNI AKAROK VALAMIT!!!!!!!!!!

 • Kriszta

  Az gyik-ben olvasható: „Miért pont az MTV-n közvetítik?

  A versenyt az EBU (Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége) szervezi, amelynek Magyarországon a Magyar Televízió a tagja. Minden országban a nemzeti köztelevíziósugározza az elődöntőket és a döntőt, sőt a tévé joga eldönteni, kit indít az Eurovíziós Dalversenyen. ”

  Ez NEM ÍGY VAN!

  Németországban a

  PRO SIEBEN

  is közvetíti az Eurovíziót! Legalább is az egyik elődöntőt, a miénket, biztos!

  SZÓVAL KERESKEDELMI TV is közvetíthet, és részt vehet a kiválasztásban is, ahogy teszi most is a ProSieben az Unser Song für Deutsclanddal…

 • ezért vajon kinek mennyit fizetnek? egy ilyen oldal összedobása kb. pár óra. Gratula MTV!!! megint hozzák a formát 🙁 🙁

 • Tanonc, annyit hadd jegyezzek meg, hogy véletlenül bukkantam a honlapra, és a cikkben is szerepel hogy ez nem a végleges honlap.
  @Kriszta: azért nem lehet az említett gyik részletet tömören hamisnak nyilvánítani. Bár igaz, hogy pontosítani kell az elődöntőre vonatkozó részt! Viszont azokon a fordulókon (egyik elődöntő és a döntő), melyeken a helyi nézőknek szavazni kell, azt kötelezően a versenyzőt indító ebu-tag televíziónak kell közvetítenie földi sugárzású csatornáján élőben.

 • Kriszta

  Zaffarano, köszönöm, Ezt bele kellene írni…

 • Patricko

  már rég nemIRTAM ide, de minden nap olvasom az oldalt 😀 megjött a kedv 😀
  végre valami
  Ja az MTV mellébeszélésekről annyit, hogy közkedvelt mondat, hogy a NégyNagy az a négy alapító ország:
  Nagy-Britannia 1957-ben, Spanyolország 1961-ben debütált. Ha valóban az alapító országok lennének biztos döntősök akkor HétNagy lenne. Azért utánanézhetnének 😀

  • @Patricko: a wikipedia szerint (ezúttal megbízható az infó) 23 médium alapította meg az EBU-t. Így nehezen elképzelhető, hogy az idei Eurovízióra ötösfogatnak becézett 5 ország alapította volna. Csak arra akarok kilyukadni, hogy ezen az „alapító országok jogán automatikusan döntőbe kerülnek” szövegen is javítani kell. Az 5 ország a többi taghoz képest jóval nagyobb összeggel járul hozzá az EBU költségvetéséhez, ezért hívják meg őket automatikusan a döntőbe. Ez a helyes „válasz”.

 • Gergő

  Van egy olyan érzésem, hogy idén is elmarad a nemzeti döntő, és kiküldenek majd valakit akinek az apukájának a nagynénjének a szomszédjának a jó ismerőse az mtv-nél góré… Kár, hogy itt elképzelhetetlen egy olyan színvonalas döntő, mint például a Melodifestivalen Svédországban.

 • dAVe

  Te szent ég!
  Ezt most nem mondják komolyan!?
  ez mi?
  Ehhez talán még nem is kell pár óra!
  Csak azt nem értem minek csinálja az mtv ha már semmi érdeklődése nincsen a verseny iránt!?
  A Dunán legalább volt és kisebb bakikról eltekintve elég jó volt!
  Vagy tárgyaljanak az RTL klubbal, hogy jöjjön létre egy megállapodás mi szerint segítenek az induló kiválasztásában egy nemzeti döntő szervezésében és közvetítheti az rtl az elődöntőt is. Szerintem sokkal több emberhez eljutna mivel nagyon, nagyon, de nagyon sokan nem nézik az mtv-t!

 • msz

  Hát ez nem valami sok. De legalább végre valami!

 • fragorant

  Ez az új EV honlap elképesztően szánalmas…
  Gratulálok az MTV-nek hozzá!

 • Csabesz

  Ne legyetek már ennyire pesszimisták! Örüljünk, hogy ennyit is csinálnak. Egy hónapon belül már biztos, hogy meglesz a versenydal is, úgyhogy jönnek az infók. Nagy átalakítások vannak az MTV-nél, a legutóbbit itt láthatjátok, ez is fejlesztés alatt van: az mtv.hu beütésével már nem a hirado.hu jön be, hanem az mtv saját oldala, a dunatv.hu és a magyar rádió honlapján pedig már ott egy fejléc hasonlóan külföldi közmédia szolgáltatókhoz, amivel könnyen lehet navigálni az mtv, a hirado, az mti, a duna és a magyar rádió között.

 • Balázs

  Szerintem tök mindegy, hogy most mikor választja ki a dalt.. mi ebbe szerintem nem szólhatunk bele, nincs akkora hatásunk rájuk – esetleg van valakinek nagyon jó cimbije az MTV-nél?? Mert az azonnal szóljon – és nem éppen egy jó ötlet az RTL Klub, mert azzal megint lenne egy csomó vita stb. (csak logikusan át kell gondolni).
  Maradjunk abban, hogy az MTV tényleg változásokon megy keresztül, tényleg maradjon az MTV és örüljünk egyáltalán, hogy küld dalt, lehet, hogy már válogatják a dalokat, csak MI MÉG ERRŐL NEM TUDUNK!! Mint 2009-ben sem tudtunk szinte semmit, ahogy jól emlékszem..
  Szerintem, ahogy elnézem valószínűleg a dal kiválasztásban, azért egy kicsit, saját érdekükből kifolyólag empatikusak lesznek a közönséggel szemben, Wolf Katiban vagy Király Viktorban egész nyugodtan lehet bízni, de ne feledkezzünk meg az újonnan érkezett, még sikereket el nem ért versenyzőkről sem!