Naptár

2010. augusztus
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Eurovíziót Magyarországnak Kampány

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sqZeEKw7meg[/youtube]Jövőre újra lesz Eurovízió, és Magyarországnak ezúttal nem szabad kimaradnia a versenyből! Idén – a szabályváltozások értelmében szeptember 1 után megjelent dalokkal is lehet versenyezni! Viszont még nem biztos az indulásunk.

A Magyar Televíziónak már évek óta meg van a joga a nevezéshez. Idén nyáron a Duna Televízió is bejelentette, hogy szeretne indítani versenyzőt, ha megteremtődnek a körülmények a részvételhez. Nos, rajtuk is és a magyar zeneszerzőkön és énekeseken is múlik a szereplésünk. December közepéig kell leadni a jelentkezési lapot egy EBU-tag köztelevíziónak a versenyre. Eddig az időpontig kellene kihirdetni egy televíziós társaságnak a részvételi feltételeket. Addig pedig érdemes a zeneszerzőknek és énekeseknek, együtteseknek elgondolkoznia azon, melyik, 2010. szeptember 1. utáni dalukat tudnák elképzelni egy ilyen versenyen. És hogy miért érdemes nekivágni az Eurovíziós dalfesztiválnak? A videó magáért beszél! A mi felhívásunk csupán gondolatébresztő az illetékesek felé, itt az idő hogy elkezdődjenek az előkészületek!

285 hozzászólás Eurovíziót Magyarországnak Kampány

  • De ez véletlenül sem azt írja, hogy Ők mennek, csak lehetséges indulók lesznek, ha megerősítik részvételünket. A Verás oldalt én hoztam létre, de a Vecásat nem; de annak ellenére támogatom Őt is. Én szerkesztettem bele a cikkbe, de csak azért, mivel gondoltam, hogy nem árt megemlíteni, hogy ott vannak Ők is 😀

  • Sanyi

    Azt én is gondoltam,hogy nem pontos információ,mert semmi hír az MTV háza tájáról,de lassan letelik a jelentkezési határidő.

  • Zoli

    „Az egyik legismertebb közösségi portálon nagyon sokan szeretnék, hogyha a legelső Megasztár győztese Tóth Vera[17], vagy az idei X-Faktor negyedik helyezettje, Janicsák Veca[18] utazhatna Düsseldorfba.”

    Megnéztem, hogy mennyi az annyi, és Vecánál lepadlóztam… Három és félezer! Nem semmi…

  • Szerintem ez az egész, hogy beadtuk a jelentkezési lapot, szerintem ugyanolyan hülyeség, mint amikor azt mondták, hogy a Duna EBU tag! Remélem az lesz eze után, hogy nem szólunk semmit; mondják, hogy jön a büntetés; és inkább feleslegesen nem fizetünk semmit sem, és inkább kifizetjük a másik felét is, és beteljesül a csoda xD

  • Sanyi

    Lehet írni az MTV-nek.Küldjük Vecát,írjanak neki legalább négy dalt,egy „nemzeti döntő” keretébe válasszák ki a legjobbat amire szavazni lehet valamint szakmai zsűri……de szép álom:)

  • Én már idén második levelemet küldtem az MTV-nek, de eddig egyszer sem írtak. 2 éve akármire is b*sznak visszaírni :/ 🙁

  • Zolitt

    Na én is megpróbáltam mégegyszer, hátha visszaírnak, és én is nagyon nagyon csodálkoztam, mert 12:59-kor ment el a levél nekik, és már 13:25-kor jött egy válasz is tőlük! (megint a szokásos, de most legalább gyorsan! 🙂 )

    Tisztelt ….. Úr,

    valóban többen érdeklődnek a dalverseny megrendezése után, és minden egyes érdeklődőnek csak azt tudjuk írni, hogy
    jelenleg folyik a közmédiumok átalakítása, mely szerint összevonásokra kerül sor, így ennek kapcsán még nem tudjuk, hogy jövő évi lehetőségeink hogyan alakulnak.
    Ezért bármilyen kötelezettség vállalás felelőtlenség lenne részünkről.

    Megértését köszönjük, s bízunk benne, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjük!

    Üdvözlettel
    MTV Zrt.
    Közönségszolgálat

  • És mégis mióta folyik a közmédiumok átalakítása?Már hónapok óta ezt írják.Biztos ebbe a maradék 3 napba fog lezárulni nem?
    Nem tudom minek nem lehetett megírni hogy nem indulunk azt kész.Ha idáig huzzák az agyunkat úgy hogy nem is indulunk akkor biztos felhúzom magam.Tavaly is be tudták jelenteni már októberben hogy viszlát.Akkor most is be lehetett volna.Ha netalán valami csoda folytán mégis indulnánk akkor bocsánat.De jó lenne ha eldöntenék mi legyen mert nem nagyon érné meg ha még meg is büntetnének.

  • Én is 13:19-kor ugyanezt a választ kaptam. De sztem az lesz, hogy Montenegró indul, de ez a magyar indulás nagyon bizonytalan, de főleg komolytalan :S

  • Zoli

    „Kötelezettség vállalás” – tetszik ez a szó a levélben!

    Amúgy én már nem tudom, mit gondoljak. Csak reménykedek. Azt viszont tudom, hogy Sanyi nemzeti döntős tervezete nagyon tetszik. A lelkemig hatol 😀

  • Zoli

    http://www.youtube.com/watch?v=pI4oj4dqfHw

    Jéé, Alexander feldolgozta az egyik kedvenc dalomat! Egész jó lett… Persze az eredetivel nem lehet összehasonlítani, de kellemes!

  • tacom

    Zoli, neked a No milk today az egyik kedvenc dalod? Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán ismered. Ez nagyon jó! Így van ez az igazán jó zenékkel.

  • Zoli

    Jajj, az előbb írtam és valamiért nincs itt… Biztos bezártam, mielőtt elküldtem volna. No, mindegy. Szóval igen, nagyon kedvelem, a CSAF-ban hallottam először, és murisnak, sőt, élvezetesnek találtam, aztán rákerestem és eredetiben fantasztikus volt!

  • Gery

    http://www.youtube.com/watch?v=hY9Gg4D3BLg

    Evvel a számmal talán lenne esélye Magyarországnak- Mester Tamás: Let’s just run now

  • Zolitt

    Hát fiúk lányok, pénteken mikor kaptam választ az e-mailomra, én válaszüzenetben próbáltam újabbat kérdezni, és rávilágítani a határidő közeledtére! Erre kaptam ma egy igen szűkszavú választ:

    Tisztelt ….. Úr,
    amennyiben még ez idő alatt neveznénk, azt mindenképpen megjelentetnénk az írott sajtóban is, és persze internetes oldalakon is.

    Üdvözlettel
    MTV Zrt.
    Közönségszolgálat

    (engem most cseppet lehangolt ez az üzenet)

  • Zolitt

    Máté! Tök jó hogy ilyen optimista vagy! ami igaz mondjuk az üzenetük második felére! De nekem a mondat első fele kicsit betette a kaput! 🙁
    De igazad van! Fő az optimizmus! 😛

  • Itt az „amennyiben” szó tesz be negatív képeket 🙁 Mester Tamás webmestere továbbította a levelet Mester Tamásnak, és a webmester azt írta, hogy nem tudja, hogy mit fog vele lezdeni … 🙁

  • Zoli

    Jajj, ez olyan egy rossz dal… Nagyon jellegtelen. Műrock. Max. egy újabb lebőgésre lenne esélyünk!

  • De én nem azért yrtam neki, hanem azért, hogy menedzseljen, szponzoráljon 😀

  • Zoli

    Jó, felőlem azért és írhattál volna neki, ha neked tetszik… Csak kifejtettem a véleményemet.

  • Írtam neki azt is, hogy jó a dala, de Ő már úgyis elég híres, ahhoz, és nem kell esc-re mennie, csak a kis tehetségeket felkarolni.

  • Gery

    Nagyon nem értek egyet avval, h ez műrock lenne, de na ki hogy gondolja…

  • Namost akkor legkésőbb 24-én már biztosan tudni fogjuk hogy mi lesz? vagy mi? mert mostmár nem értek semmit. 🙂

  • Zolitt

    VÁÁÁÁHHHH már minden bajom van! Kikészít ez a várakozás! Félóránként nézem az MTV honlapját, mikor kapcsolgatok és látom hogy az MTV-n ajánló megy ott maradok és figyelem, ha élő műsor van akkor hosszabban nézem mint szoktam, hátha mondanak valamit az Eurovízióról…. És Sehol semmi!!!!!

  • Zolitt

    Hehe! 🙂 Csak kiszedtem belőlük egy minimális infót! 🙂 És tök feldobott! 🙂

    Tisztelt ….. Úr,

    igen, tárgyalnak, de jelenleg ennyi az infónk, amint döntés van kommunikáljuk.

    Üdvözlettel
    MTV Zrt.
    Közönségszolgálat

  • Gabiii

    Tárgyalnak és tárgyalnak az idő meg repül…:S

  • Zoli

    Azt be tudnád írni, hogy te mit írtál nekik?