Naptár

2009. április
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Ukrajnában veszélyben van az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítése

ukraineTudósító: Klész imre
Forrás: karpatinfo.net

Az Ukrán Nemzeti Tévétársaság (NTKU) a válság miatt nem tudja támogatni az Eurovíziós Dalfesztivál ukrán résztvevőjét, sőt még az is elképzelhető, hogy nem tudják majd élőben közvetíteni a helyszínről a versenyt – közölte Roman Nedzelszkij a tévétársaság alelnöke.

Az UNIAN hírügynökség információi szerint a pénzügyi nehézségek miatt az Egyes Csatorna újságírói sem utaznak Moszkvába. Tehát az ukrán nézők számára csak álom marad a moszkvai dalverseny.

Az ukrán résztvevő Szvetlána Loboda nemrég elárulta, hogy a saját lakására is jelzáloghitelt volt kénytelen felvenni azért, hogy Moszkvában képviselhesse Ukrajnát. Loboda elsöprő fölénnyel nyerte a hazai döntőt.

Érdemes megjegyezni, hogy Oroszországot idén az ukrajnai versenyből kizárt ukrán énekesnő, Anasztaszija Prihogyko fogja képviselni egy ukrán dallal. A moszkvai döntőt 2009. május 16-án tartják. Loboda a május 14-én tartandó középdöntőn fog bemutatkozni.

14 hozzászólás Ukrajnában veszélyben van az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítése

 • Zsolesz

  Jó nagy pofon lenne az ukránoknak! Szerintem inkább lépjenek vissza! Én nem vagyok rájuk kiváncsi, és Magyarország esélyei is nőnének! Miaz hogy nem tudják élőben közvetiteni? Az külön költséget jelent? Hamár kifizették a részvételi dijat, akkor mi a probléma? Mit nem tudnak finanszirozni? Akkor csak zsüri szavaz ukrajnából? Azoknak is be kell jelentkezni élőben a szombat esti döntőn! Szerintem ez a hir kacsa! De majd kiderül!

 • Erzsi

  Szerintem az oroszok kifizetik helyettük a … nem tudom mit. Nem mondanak le egy biztos 12 pontról.

 • Zsolesz

  Szerintem az Ukránok idén, meglepetést okoznak majd a 12 pontjukkal! Én inkább nyugaton látom azt a 12 pontot, vagy egy árnyalatnyival délebbre!

 • Erzsi

  Milyen meglepetéstt? Egy ukrán énekesnő fog ukránul énekelni a nagytestvér színeiben. Alapjáraton is nekik adnák, hát még így. Kizárt eset, hogy ne az oroszoknak zsírozzanak.

 • Zsolesz

  Erzsi! Zsüri, emlékszel??? Szerintem bekavarnak mindenbe!!! Nem tudom, de úgy érzem!!! Valamiért naivan úgy érzem, hogy objektivan fognak szavazni a zsürik!!! Habár nekem az orosz dal sem rossz, de szerintem az Ukránok idén Moldovát, vagy az Egyesült Királyságot ajándékozzák meg! Egyébként ha megnézed a statisztikákat, Ukrajna 2OO4ben Szerbia és Montenegrónak, 2OO5ben Moldovának, 2OO7ben pedig a Fehéroroszoknak adták a 12 pontot! Csak ezért a Dima gyerekért voltak úgy oda! Szóval nem biztos itt semmi! Pláne objektiv zsürivel! Amit előre nem tudunk! Mondom én csak a Ciprusi és a Görög zsüriben vagyok biztos, hogy vakon odaadnák egymásnak a 12 pontot! Ja meg a Fehéroroszban, de azok lehet idén a Norvégoknak adják, mivel Rybak fehérorosz, és igy jó szinben tüntetnék fel a Fehérorosz zsürit, hogy nem is szavaztak politkai alapon!

 • Gabesz

  Nem olyan biztos hogy a zsűri annyira objektív lesz…pl régebben amikor zsűri döntött akkor is inkább azoknak az országoknak adták a pontot akikkel jóba vannak vagy rokonság van a két nemzet között pl 1994 mMagyarország Németországnak és fordítva adta a 12 pontot (igaz mind2 dal jó volt)

 • Szandra

  Sajnálom Ukrajnát, de nekik is szavazni kell, szóval valahogy az egyik közszolgálati adónak adnia kéne, vagy pénz kell kölcsönkérni a közvetítésért.

 • Sanya

  óóóó ne már.remélem nem lépnek vissza,mert nekem az egyik kedvenc dalom az ukrán!!

 • Jesssssszus! Atyám annál a nőnél még a büdös borz is szebb!!!!!

 • t71

  Az egész dalfesztivál egy színvonaltalan szar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • boci

  Itt szidjátok az Ukránokat. elősször kerüljetek be a döntőbe oszt azután legyen nagy a szátok!
  A nox után senkisem tudott befurakodni, persze az is csak véletlen volt…
  A mostani HUN csávó a rikitós zöld nadrágjával és a barna mintás felsőjével … jójég!!!
  Nekünk ukránoknak legalább van izlésünk, meg helyes csajaink, akikre büszkék vagyunk!

 • Dorka

  boci, ha vitázni akarsz, legalább nézz utána, miután mondasz vmi bődületes hülyeséget, mert a Nox óta volt nekünk egy Rúzsa Magdink is, aki bekerült a top10-be, és a legjobb dalszerzőnek járó díjat(helyi belső szavazás)is elvitte! Ezt azért nem mondhatnánk el az idei ukrán indulóról, és azért ő is elég távol áll a jó ízléstől(igen, Zolinak a ruhái tényleg förtelmesek voltak, de nehogy már Svetlana legyen ízlés és stílus tekintetében az etalon…)

 • Dorka

  miután helyett természetesen mielőtt…

 • t71

  Gyerekek, mi is van színvonal tekintetében? -és nem a magyar fellépőkkel van a baj……………………