Naptár

2009. február
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Recent Posts

Legutóbbi hozzászólások

Fórumlista

Magyarország: A Blikk tudni véli a következő jelöltet – nem hivatalos információ!

hungaryTudósító: Klész Imre
Forrás: blikk.hu

A Magna Cum Laude zenekar az egyik legnagyobb esélyes arra, hogy képviselje hazánkat Moszkvában, az Eurovíziós Dalfesztiválon – tudta meg a Blikk. Információink szerint ugyanis a gyulai zenekar benne van abban az utolsó hármas rostában, amit a zsűri felállított. Az elmúlt két hétben ők már a harmadik jelöltek, hiszen eredetileg Mark, majd Tompos Kátya volt a kiválasztott, ám mindketten visszaléptek.

– Hallottunk már erről, de hivatalosan még senki nem erősítette meg, hogy valóban mi képviselhetjük hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – mesélte a Blikknek a zenekar énekese, Mező Misi. – Már a kiadónk is említette, hogy mivel 2009 a pálinka éve, a mi dalunk pedig pontosan erről szól, esélyünk van a győzelemre. Nagyon örülnénk neki, az előző két jelölt dalával ellentétben a Pálinka song az igazi magyar virtust tükrözi.

146 hozzászólás Magyarország: A Blikk tudni véli a következő jelöltet – nem hivatalos információ!

  • Nyee

    ahányszor én ezt már hallottam…háttérinfó

  • Patrik

    bazsa! tudtommal neked kátya dala sem tetszett

  • Nyee

    Még mindig nem hiszem el h nem indul Kátya.Annyira jó az a dal,esélyes lett volna egy nagyon jó helyre.Teljesen egyedi és különleges…kár érte.

  • hát igen...

    Hát… nem lenne jó választás… kár h Rúzsa Magdi nem jelentkezett újra, szerintem megérne még egy próbát, őt nagyon szerették az euróvízió nézői és már több ország próbálkozott azzal h 1-2-3 év elteltével ugyan azt az előadót küldi mint már korábban. 🙂

  • lili

    Nekem bejön, jobban mint a máltai

  • tkrisz

    Lehet, hogy ez a 3. legjobb beküldött dal. 🙂

  • Robek

    Nahááát! hallottam már néhány MCL dalt és tetzettek! Ez a pityóka-libikóka páleszos dal viszont döbbenetesen s..r! Összevissza dzum-dzum-dzum és kiabálás. először végighallgattam, majd mind egy mazohista még egyszer….hátha megtetszik. DE! Rájöttem ez a dal elmebetegség… DE! HA! ők mennek, hát menjenek.Utoljára kérdem én: Albánia, Örményo. vagy Bosznia H. jobb anyagi helyzetben van mint mi? Optimista szoktam lenni, de most sajnos nem tudok.

  • bazsa

    Kátya dala sem volt az igazi számomra..de neki legalább volt hangja és az előadásmódhoz is hozzágondoltam hogy ő egy színésznő. Viszont A Magna Cum Laude-nél nincs olyan támpont amiért mégis látnék esélyt vmi eredményre..

  • Serinon

    Jajj ne…..Ugye nem???? Valaki mondja, hogy nem ők!!! Ez a dal ritka szar!!!!!!!!!

  • Serinon

    Agnikk, itt nem a zenekarral van a gond, hanem a dallal! Attól, mert 10 embernek tetszik, ezen a versenyen ez semmi! A Színezd újra c. daluk sokkal jobb, azt szeretem én is, de könyörgöm, ezzel kiállni? Na neeeee

  • Na nem hiszem el,hogy annyi jo enekes kozul,pont ezeket szeretnek kuldeni ki Moszkvaba…….megall az eszem…Katya dala pont jo volt:(

  • Robek

    Eszembe jutott még valami! Csézyvel állítólag leégtünk (szerintem nem), de ezzel a Pálinkás dallal egyenesen a letörölnek minket a térképről, sőt az EBU visszavonj a tagságunkat, törölnek minket végleg.

  • Annyi jó énekes közül jó ha 10% pályázott sztem. A „pórnép” kérdezése nélkül küldtük a nagy és elismert Charlie-t is, akit mindenki szeret és elismer, mégsem szerepelt jól. Az összeesküvés/lefizetés elmélete minden évben felüti a fejét nálunk, ehhez már hozzá szokhattunk. Hogy a Magna Cum Laude milyen lenne… Ha tudnak viccesek/meghökkentőek lenni, mint Laka tavaly, az atv-s videóhoz képest
    http://www.youtube.com/watch?v=Jrbwm7V46qM
    száműzik a hangszerek nagy részét, akkor talán bejuthatunk a döntőbe. Ez még mindig jobb, mint Mark 😉 De nem győztes dal. Szerintem.

  • Robek, Izlandot sem törölték le, pedig 2006-ban Silvia Night kisasszony rendesen anyázott és hisztizett minden fórumon… A lett kalózok miatt sem vonta vissza az ebu az LRT tagságát. Uggyan mááár… Tudom Robi, hogy te Pflum Orsit szeretnéd 😉

  • Asvi

    Hát, meghallgattam! Szerintem nem olyan borzasztó! Kicsit nekem a tavalyi horvát dalt idézi! De talán valamivel gyengébb! Nem éreztem semmi különlegesset a dal hallgatása közben!

  • Asvi

    Még valami, Szlovákiában az elsö elödöntö után sokan fel vannak háborodva, hogy milyen pocsék dalok neveztek a versenyre, de szerintem már az pozitívum, hogy az STV esélyt ad a szerzöknek, együtteseknek a szereplésre. És nem az összes benevezett megy Moszkvába, hanem csak EGY! És az az egy jó dal lesz! Ebben bízok.
    És még valami, ami nekünk nem tetszik, az nem biztos hogy másnak nem tetszik. Külömbözöek vagyunk!

  • Robek

    A horvát dallal ezt egy napon nem lehet említeni…főleg, hogy az egyik kedvencem a Kraljevi Ulice, igaz a 2007-es daluk jobb volt. Pflum Orsi? Nonáááá, habár ezzel Csézy sem szokott békén hagyni. Legutóbb karácsonykor bírt belém szúrni ezzel a Pflum Orsi dologgal. Gondolom a jövőheti klippforgatáson sem fogja kihagyni… 🙂 egyszer már majdnem kiugrottam emiatt az autójából a piros lámpánál, csak időben lezárták az ajtókat , így maradnom kellett….LÉNYEG: valami normális dalt küldjünk. K-Ö-NY-Ö-R-G-Ö-M!!!

  • Asvi

    Robek, elnézést! Lehet, kicsit férehallottam a dalt! A tavalyi horvát dal tényleg jó volt! Nekem is tetszett. Már nagyon kíváncsi vagyok a magyar dalra.

  • davidovics

    Szerintem ez a MCL pálinkás dal borzalmasan f.s!
    Remélem hogy ez csak egy rossz pletyi.
    MTV remélem egy gyorsabb számot választ mert az eddigi listán nagyon sok ország választott lassú számot!

  • Robek

    Semmi gond Asvi! Nem mindenkinek tetszetnek a horvát dalok 🙂

  • Petri

    Mi lenne ha csak a részvételre koncentrálnánk és NEM a győzelemre!!!
    Akkor lesz esélyünk jól szerepelni. De amíg nyerni akartok csak pofont kaptok!
    Az MTV küldjön be egy dalt és élvezzük, hogy ott lehetünk, akkor is ha csak az elődöntőben leszünk ott!

  • Orsi

    Sziasztok!

    Szerintem nagyon jó választás lenne, ha tényleg a MAgna képviselné hazánkat. Szerintem mindenkit elvarázsolnának,aki volt már koncertjükön,az tudja miről beszélek.

    Hihetetlenül jó zenészek!
    Remélem álmom teljesül!
    Magna4ever!

  • Orsi

    Amikor arról volt szó, hogy Kátya megy,mindenki szídta.

    Sajnos jó magyar szokás szerint Nektek semmi sem felel meg!

  • Bálint the 2nd

    Ezt a hisztit, amit itt mind levágtok… 🙂

  • Hórukk

    A MAGNA hihetetlen jó együttes, elgondolkodtató szövegekkel. Viszont nem a fesztiválra való ez a dal, de ha az európai alkoholfogyasztásban elért helyezésünket szeretnénk propagálni országimázsként, akkor küldjék ezt :).

  • Hórukk

    Ezek a hozzáírók próbálnak valamiről beszélhgetni (mégha az igazságot nem is tudják), nem csak üres szavakkal kritizálnak.!!

  • Gabesz

    Szerintem ebböl a hírből annyi lehet igaz hogy még 3 dal van versenyben és ez az egyik.De nem hiszem hogy ennyit várnának a bejelentéssel ha már el lenne döntve hogy ez megy

  • Lojzi

    Kiváncsi lennék a maradék 102 számra is, amit beküldtek az MTV-nek, mert ha Márk, Kátya meg a MCL volt belőle a krém, akkor milyen a többi???!!! Ezek mind elég „közszolgálatis” választások voltak, legalább annyian szavaznának erre a számra külföldről, mint ahányan az MTV-t nézni szokták…. Vagyis nagyon kevesen! nem hiszem el, hogy 105 kripli dalocskát küldtek be….Azt sem tartom normálisnak, hogy önkényesen dönt a dalról egy 120 és a halál között lévő zsűri, legalább alibiből szavaztatnának a nézőkkel (elvégre az induló Mo-t fogja képviselni), még ha nem is azt küldik ki akit a nézők akarnak (mert tdjuk, hogy működik a média) …Egyébként szerintem ami nem megy, nem kell erőltetni. 2 visszalépés után ez a szám….inkább ne induljon senki, az olcsóbb is és így nem fogunk csalódni se, mert ezzel tutira megismétlik Csézy tavalyi helyezését és az elődöntőben utolsó elöttiek leszünk. Tudom sokan azt mondják a részvétel a fontos, de szerintem ez a vesztesek vigasza….

  • Lojzi

    A „zsűri” egyébként nem arról pampogott, hogy olyan számot és előadót választanak, aki beleillik az európai áramlatba, vagyis megfelel az „összeurópai” igényeknek. Szerintem ez a szám messze nem olyan, inkább alternatív jellege van (legalábbis számomra). Rétegzene…..Mielött valaki megvádolna, hogy nekem semmi sem jó Rúzsa Magdival meg voltam elégedve (ugyan a száma nem ütötte ki nálam a biztostékot, de tudtam, hogy cd minőségben előadja élőben is és igazam lett, 2005-ben a NOX is jó volt)

  • lanyka

    nem tudom mi van velem, de tetszik a dal 🙂